O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Podlahove vykurovanie Rehau
Ake mate podlahove vykurovanie a kolko vas vyslo na poschodovom dome cca 180m2 obytnej? Nechala som…
mgx
Pred 2 rokmi
7
Otvor na dvere
Nazdar borci, zaujima ma vas nazor, ako by ste postupovali pri murovani priecky s otvorom na dvere,…
spartakus44
Pred 2 rokmi
5
Nejaký návod
Zdravím , chcem sa spýtať keď ste začínali s realizáciou záhrady načo netreba zabudnúť alebo …
zita19
Pred 1 rokom
17
Ako sa dostať za splachovacie tlačidlá
Dobrý deň všetkým, vedel by mi niekto prosím poradiť ako otvoriť /odmontovať panel na ktorom sú spl…
peter977
Pred 2 rokmi
3
Zateplenie strechy nad krokvami
Dobrý deň, prosím odborníkov o radu: chceli by sme vymeniť strešnú krytinu a dodatočne zatepliť obý…
peter977
Pred 2 rokmi
2
HPL výplň vchodových dverí
Ahojte, chcela by som spýtať, akú máte skúsenosť s HPL dvernou výplňou. Vybrali sme si totiž dvere …
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Tečie odpad pod poterom
Čaute, Dnes som si všimol že mi tečie voda do pivnice po kanalizačnej rúre. Pravdepodobne niekde po…
mischo1990
Pred 2 rokmi
10
FLEXI DOMY skúsenosť
Dobrý deň, zaujímalo by ma či je tu niekto kto si nechal dom postaviť firmou https://www.flexidomy.…
frantisekca
Pred 2 rokmi
4
sponzor fóra
Kupelka - radiator, vešiaky, dvere
Poraďte prosím, ako by bolo najlepšie.. rozmiestnujeme kúpeľku a chceme aj rebrikovy radiátor. Pôvo…
juri_no
Pred 2 rokmi
13
Ventilátor do kúpeľne
Ventilátor v kúpeľni nám nefunguje a zistili sme, že elektrické káble sú porušené. Ak by elektrikár…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Zasuvky
Vie my niekto poradit z novimy zasuvkami? Menil som Zasuvku a mam taky problem ze skusacka mi ukaz…
technik007
Pred 2 rokmi
25
Extremne vlhnutie stien pri oknach
Dobry den,prosim o radu..po prerabke bytu a zatepleni domu nam zacali steny tahat vlhkost,z coho sa…
milanpl
Pred 2 rokmi
29
Kondenz na komíne
Zdravím všetkých,chcel by som sa dozvedieť,ako vyriešiť môj problém so studeným povrchom komína sch…
ladislavgombkoto
Pred 2 rokmi
13
FeZn priamo v zemi
Tazko niekde alebo od niekoho najst informacie k ukladaniu pasoviny FeZn priamo do zeme (napr. nove…
marsdm
Pred 2 rokmi
1
2
32
Cena 2i bytu Malacky 2007
Zdravim, chcel by som sa spytat ci sa tu najde niekto kto v roku 2007 +- 1 rok kupoval / predaval …
pier
Pred 2 rokmi
7
Urcenie dlžky cesty.
Zdravim, vybavujeme st.povolenie uz vyse roka a nas sused stale namieta cestu (UP namietka na cestu…
stano8
Pred 2 rokmi
7
Vlhne schodík
Potrebujem radu čo spraviť aby mi nevlhol schodík ktorý je z terasy. Je studený a kondenzuje mi tam…
jakub34
Pred 2 rokmi
1
Tuje
Dobrý deň viete mi poradiť či je to hnednutie alebo skor zltnutie spôsobené zimou keďže tuje zvyknú…
pavol2010
Pred 2 rokmi
16
Košice - kde kupim
Dobrý deň, Viete mi poradiť, kde v Košiciach viem kúpiť takúto “vec” do kuchynskej linky? Ďakuje…
wivik
Pred 2 rokmi
3
Dedičské konanie - súd vyzval na späťvzatie
Dobrý deň, zo súdu kde sme žiadali o obnovu dedičského konania, sme obdržali výzvu: sud Vás po pre…
juraj867
Pred 2 rokmi
22
Epoxidové podlahy
Čauko, chcel by som sa opýtať na epoxidové podlahy, najmä na ich cenu. Čomu nerozumiem je to, že so…
zefe
Pred 2 rokmi
18
Rozloženie kúpeľne v dome
Ahojte, Chcel by som sa s Vami poradiť ohľadom rozloženia umývadiel, vane a záchodu v kúpeľni. Dev…
katrinka8
Pred 2 rokmi
23
Tmavá podlaha
Zdravim je tu nejaká žienka čo má ten istý problém ako ja ? Mám tmavú podlahu ktorú začínam zduse p…
parkett_mann
Pred 2 rokmi
19
Stekanec pod mriezkou rekuperacie - cim vycistit a co moze byt pricina?
Ahojte, vsimol som si ze mi teraz cez zimu z neznameho dovodu vytekala nejaka spina pod mriezkou re…
zdenka606
Pred 2 rokmi
9
Dodatočné stavebné povolenie
Zdravím, máme na pozemku nedávno postavený jednoduchý samostatne stojaci záhradný domček (bez vod…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Zvuk z chôdze sa prenáša do stien
Zdravím, chcel by som sa opýtať po položení podlahy veľmi pocut keď niekto chodi v dome až sa to pr…
david_kristan
Pred 2 rokmi
14
Sokel zarovno s parapetou detail
Zdravim strechari, viete mi prosim Vas poslat detail parapety na francuskom okne ked je sokel zarov…
palo399
Pred 2 rokmi
1
Dodatocny geometricky plan
Dobry den. Mame zaujem o kupu starsieho domu, kde je dostavana jedna miestnost, ale nie je zakresle…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Montáž wifi ovládania brány
Dobrý deň. Chcel by som namontovať wifi ovládača na obrázku k pohonu Nice( na druhom obrázku). Viet…
danielpollak
Pred 2 rokmi
11
Garáž alebo obývačka
Zdravím, púšťame sa do prerábky starej kocky a stojíme pred rozhodnutím, či ponechať garáž alebo ra…
evinina
Pred 2 rokmi
17
1
2
…
365
366
367
368
369
…