O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Blaze Harmony
Zdravim, máte niekto skúsenosti so splyňovacou pecou Blaze harmony, kombinácia drevo + peletky? Prí…
marek_uzek
Pred 2 rokmi
1
Pomôžte z doladením projektu ( podorysu ) prosím
Dobrý den, dnes sme dostali spracovanie projektu od našej projektantky. Zadná časť sa domu kde su i…
sandria
Pred 2 rokmi
13
Zateplenie rovnej strechy - spádovanie
Ahojte, chcel by som spýtať na rozumný nápad ako nahradiť spádové kliny izolácie pri zateplení rovn…
rmcf
Pred 2 rokmi
5
Vysoka vlhkost za wc
Prosim Vas, mam namontovany geberit, za ktorym je priestor asi 40cm, potom je dalsia stena. V tom p…
marhir
Pred 2 rokmi
8
Treba strechu zo sendvičových panelov odvetrávať?
Zdravim, dal som sa nahovorit na strechu bungalova zo sendvicovych PUR panelov. Stavebna firma mi t…
blacksr
Pred 2 rokmi
11
Rekuperacia a klimatizácia+ kúrenie
Dobrý deň, v dome máme preprípravu na klimatizáciu. Čoskoro budeme kupovať klimatizačné jednotky s…
praktikman
Pred 2 rokmi
14
Montované domy z minerálnej vlny- oprava
Dobrý deň. Viete mi odporučiť firmy/majstra čo by nám prišiel pozrieť na rohy v stene a pri okne.Id…
mgx
Pred 2 rokmi
6
Treba meniť liatu zárubňu pri kúpe bezpečnostných dverí?
Máme zaliatu panelákovú zárubňu. Chceme si dať namontovať bezpečnostné dvere a zvažujeme či je potr…
adushka_dr
Pred 2 rokmi
8
sponzor fóra
Bukový masív miesto pracovnej dosky
Čauko, chcel by som dať bukový masív miesto pracovnej dosky do kuchyne. Hrúbka 27mm by mohla byť ok…
rchrdba
Pred 2 rokmi
26
Podomietková batéria - montáž
Dobrý deň. Prosím Vás, viete mi poradiť, v akej výške máte namontovanú podomietkovú batériu od umýv…
dada73
Pred 2 rokmi
1
Dotykove vypinace-skusenosti
ahoj,chcem sa spytat na skusenost s dotykovymi vypinacmi-montaz,respak to ma niekto uz nejaky ten …
liptacik
Pred 2 rokmi
4
Rekonštrukcia domu tvar
Dobrý večer idem si k vám po radu, mame možnosť kúpiť starší rodinný dom. Mate niekto podobne skúse…
frantos
Pred 2 rokmi
3
Vonkajšia omietka na rodinný dom
Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadne realizačnej firmy na vonkajšie omietky rodinného domu. D…
jano121
Pred 2 rokmi
5
Ake etrasove dvere s lepsie? posuvacie ci "balkonove s kluckou" ?
Ahojte ake terasove dvere su lepsie otvorenie posuvanim alebo klucka ? su vsetky tyy aj uzamykatel…
megdesign
Pred 2 rokmi
17
TC Daikin a refresh udajov v Onecte a pripojenie na Cloud
Zdravim, 1. Mam Daikin Altherma 3RW. Neviem to povedat s istotou ale predchadzajuca verzia firmware…
roman_gajdos70
Pred 2 rokmi
1
Vyhadzuje hlavny istic
Dobry den. Hladam nejake rady ohladne probolemu s hlavnym isticom. Asi pred mesiacom z nicoho nic z…
duzu
Pred 9 mesiacmi
1
2
...
...
3
4
116
Varna doska s odsavanim
Zdravim, chceli by sme kupit varnu dosku s odsavanim. Potrebujeme verziu s recirkulaciou. (Nemame s…
612
Pred 2 rokmi
30
Vysporiadanie pozemku, Preložka vedenia
Zdravím. Potreboval by som poradiť ohľadom tejto situácie. Máme v dispozícií tieto parcely 918 a 9…
jakub4541
Pred 2 rokmi
2
Neohlasena vymena radiatorov a vypnute kurenie
Dobry den, Som na 11.poschodi, sused na 8.poschodi, ktory tam este nebyva a od oktobra preraba, d…
bejban
Pred 2 rokmi
19
Murovany dom vs Drevodom
Riesite niekto momentalne otazku ci stavat murovany alebo drevodom? Ako je to dnes s cenami materia…
dexter89
Pred 2 rokmi
1
2
47
Elektrina v novom byte
Dobry den, planujeme kupit byt v panelaku. Realitna kancelaria tvrdi ze elektrina bola menena, ale …
vcelickaaa
Pred 2 rokmi
12
Ohrievač na naftu
Máte niekto reálne skúsenosti s kúrením v zimných mesiacoch s ohrievacom, ktorý je na naftu? Cítiť …
megdesign
Pred 2 rokmi
14
Projektant natahuje cas
ahojte ma niekto skusenosti z projektantom ktory natahuje cas mame dohodu na IS siete voda elek a k…
diousaa
Pred 2 rokmi
11
Class 2 Bauholding
Zdravim nenašiel som tu žiadne vlákno ktoré by nadvezovalo na moju otázku.. Chcem sa opýtať ci tu j…
adam1220
Pred 1 rokom
3
Fľaky na stene komína
Dobrý deň idem si pre rádu. V staršom dome po rekonštrukcii na stene spojenej s komínom sa nám zača…
marcos33
Pred 2 rokmi
6
Chory kohut
Pozdravujem, chcem sa opýtať či niekto chová hydinu, a či sa nestretol s tým, že mu kohút zbordovel…
technik007
Pred 2 rokmi
1
2
50
Kremovy koberec
Zdravim mate niekto tento koberec? Rada by som videla real fotku..dakujem
tamarka_32
Pred 2 rokmi
8
Je možné postaviť dom na takom pozemku?
Zdravím, som majiteľ pozemku v pomerne 29/30. Majiteľ poslednej časti 1/30 ma exekúciu na svoju čas…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
2
Pred alebo až po ?
Dobrý deň, zariadzujeme kúpeľňu a máme vybrané miesto pre vypínače/zásuvky ... Kedy je lepšie dávať…
frantisekca
Pred 2 rokmi
12
Stmievateľné bodové svetlá
Dobrý deň, pre niekoho jednoduchá odpoveď na moju otázku, ale chcela by som sa opýtať ... Kupovala…
technik007
Pred 2 rokmi
4
1
2
…
367
368
369
370
371
…