Dotykove vypinace-skusenosti

ahoj,chcem sa spytat na skusenost s dotykovymi vypinacmi-montaz,respak to ma niekto uz nejaky ten cas ako sa to sprava po case/ako to realne reaguje na dotyk/mokre ,mastne ruky a podob./..co sa tyka samotneho zapojenia ,tak co som zatial videl tak napr.vypinace 6 a 7 su vraj totozne len sa tam nieco inak prepaja..a co viacramikove usporiadanie vypinacov,nie je stym probem?
Odpovedať
@liptacik ja mám dotykové vypínače TapHome (to je Smart systém) a fungujú super. Nestalo sa mi že by niekedy nezareagoval.
Odpovedať
@liptacik Livolo (kúpené z Ali za 1/3 ceny) idú už piaty rok bez najmenšieho problému. Livolo nedáš do klasického rámčeka. Treba kúpiť podľa potreby presne typy.
Odpovedať
@megdesign ... to s ramcekom je mi jasne,len ci nie je problem ak je viacnasobny ramcek ,ci pekne sedi do klasickej krabice/karabic pospajanych-proste ci nebol problem pri samotnej istalacii,najky zadrhel /ze treba nieco upravit a podobne..zacinam inastalaciu novu,tak kym je cas tak by som to robil teraz,a co vypinace 6 a 7 tam je to ako vlastne..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?