O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Môže banka ignorovať znalecký posudok?
Zdravím. Vysvetlím situáciu: 1. 03/2022 sme riešili kúpu novostavby. Nechali sme si vypracovať znal…
hnco
Pred 2 rokmi
19
Co tam ti soudruzi dali
Nazdar borci, po vybrati zeleznych profilov do ktorych bol osadeny umakart, ostali presne pod nimi …
spartakus44
Pred 2 rokmi
8
John Guest
Ahojte.Mate niekto skusenosti s tymto druhom vodoinstalacie?Odporucania,nazory,postrehy,... Vdaka
marcel714
Pred 2 rokmi
4
Nulový alebo plusový dom
Ahojte, býva niekto v nulovom alebo plusovom dome? Ak áno, aké sú reálne mesačne výdavky na kúrenie…
peci100
Pred 2 rokmi
14
Vzduchotesný tmel na steny v byte
Ahojte, potreboval by som sa poradiť s tými, čo sa vyznáte vo vzduchotesných náteroch alebo mater…
roman44
Pred 2 rokmi
3
Kvalitny gul.ventil
Ahojte.Nemozem najst sekciu ohladne vody. Chcem sa spytat,aky vyrobca je najkvalitnejsi. Chcem vyme…
schympanze
Pred 2 rokmi
24
Výmena stresnej krytiny
Dobrý den, poradíte mi od akého výrobcu si dať urobit strechu?? Skridloplech Ruuky, Blachotrapez, M…
ferdy
Pred 2 rokmi
7
Dodatocne ventilator do Absolut stilo alebo rekuperacia
Chcem sa opytat, ci niekto riesil dodatocne ventilator do velkej kupelne alebo rekuperaciu
jancik321
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Most pri Bratislave-skusenodti s byvanim
Ahojte,ake mate skusenosti s byvanim v Moste prosim? Ake s dopravnou dostupnostou?viem ze sa to zle…
haciendman
Pred 2 rokmi
16
Hlasovanie vlastnikov
Dobry den, Viete mi niekto poradit ? Bytove druzstvo podalo navrh na vymenu stupacky v celom bytov…
kreola
Pred 2 rokmi
12
KMP SPC vinylová podlaha
Dobrý deň, nemáte náhodou niekto skúsenosť s SPC podlahou značky KMP? Ide o to, že je v podobnej c…
kompar
Pred 2 rokmi
2
Hypotéka alebo úver na rekonštrukciu
Máme rodinný dom, ktorý je vo vlastníctve mojej svokry a môjho manžela. Chceli by sme prerobiť izby…
fiel
Pred 2 rokmi
30
Výstavba novej ulice
Dobrý deň, má tu niekto skúsenosti s výstavbou novej ulice resp. novej štvrti obce? Máme pozemok 10…
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
Zaradenie pozemku do územného plánu obce
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť ako urýchliť zaradenie pozemku do územného plánu obce aby sme …
moratibru
Pred 1 rokom
7
Sprchová vanička akrylát vs.liaty mramor skúsenosti
Zdravím, máte prosí niekto dlhodobejšie skúsenosti so sprchovou vaničkou akrylát alebo liaty mramo…
bulls7
Pred 2 rokmi
5
Uv profil na staré parkety
Nazdar borci, co myslite, keď dam uw profil na staré parkety-podlahu, bude praskať sadrokartónova s…
mgx
Pred 2 rokmi
3
Vymena rozvodov kurenia
Dobry den prosim o radu neviem sa to nikde docitat.Chcem menit stare kurenarske rozvody.dom ma 2 po…
starec62
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
64
Pozemok od rodičov
Zdravím. Vie mi niekto prosím poradiť, ako postupovať. Rodičia majú pozemk kde by sme chceli stavať…
janka_266
Pred 2 rokmi
20
Jadro - pražský typ bytu (KE)
Dobrý deň, prosím o inšpirácie a rady ak ste prerábali byt pražského typu (v Košiciach), ako ste to…
zdena_samaj
Pred 2 rokmi
7
Podlahove vykurovanie suchou cestou
Ahojte, stretli ste sa s takymto sposobom podlahoveho vykurovania suchou cestou? https://www.youtub…
mat12
Pred 2 rokmi
4
Uprava kuchyne
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, ako vyriešiť medzeru ktorá vzniká pri ukončení zásteny a chladnicky. V…
peterzm84
Pred 2 rokmi
13
Architekt/projektant v BB/ZV
Pekný večer, viete mi poradiť overeného architekta/projektanta v okolí BB na dom v kopci? Rozumný p…
sovietovic
Pred 2 rokmi
2
Rekonštrukciu strechy v okolí martina
Odporučite mi niekoho na rekonštrukciu strechy, nová krytina skridloplech, latovanie, fólia a chcel…
ferdy
Pred 2 rokmi
1
Rezencia na ECOStavby OK z BB
Ahojte. Viete mi niekto dat recenziu na fimu Eco Stavby Ok z Banskej Bystrice ? Chcel by som od nic…
marek_ivanov
Pred 2 rokmi
1
50 cm porfix alebo ytong
Chcem sa opýtať má niekto postavený bungalov z porfixu alebo ytongu 50 cm ktorý nie je zatepleny? N…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
24
Priprava pre zapojenie TC
ahoj ospravedlnujem sa ak to tu uz niekto zacal tuto temu.. zaujima ma pripojenie/priprava pre TC …
frantisekca
Pred 2 rokmi
7
Vstavaná skriňa - BA a okolie
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto v posledných mesiacoch zariaďoval vstavanú skriňu? Hľadám kto mal…
adam77
Pred 2 rokmi
2
Lacnejšia indukcia
ahojte, mate skúsenosti s lacnejsimi (okolo 300€) indukcnymi varnymi doskami? prave nam odisla nasa…
borisss
Pred 2 rokmi
11
Hydroizolacia murov domu
Caute, mam dom, ktory je v stadiu hruba stavba. Riesim teraz ponuky od firiem, ktore mi ho dokoncia…
maxxmaxx01
Pred 2 rokmi
8
Obklad na dom
Ahoj ľudkovia, chcela by som na dom takýto obklad. Nepoznáte firmu ktorá by takéto niečo robila?
jullyeverest
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
369
370
371
372
373
…