O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prístresok 12x6
ahojte chcel by som postavit prístrešok pre dve auta a rozšíriť strechu nad hospodarskou budovou vz…
peto1227
Pred 2 rokmi
2
Porez a hranovanie v polsku
Cauko, viete poradit firmu, co sa zaobera porezom a hranovanim dosiek pre vyrobu vlastnych nabytkov…
arcticcode
Pred 2 rokmi
7
Krivé miestnosti/izby
Zdravim mám po omietkach, niektoré steny bolo treba vyrovnávať...a zisťujem že niektoré miestnosti …
fragmo
Pred 2 rokmi
9
Odporúčate drevohliníkové okná?
Dobrý deň, idem si po radu. Plánujeme stavbu domu, kde by sme chceli v obývačke a spálni veľkoplošn…
miroslav_timko
Pred 2 rokmi
10
Zvonček 230V
Prosim o radu, ako zapojit domovy zvonček. Mam privod od tlacitka na 230V. Zo steny kde bude umiest…
megdesign
Pred 2 rokmi
1
2
45
Plyn v potery
Mate prosím vás niekto plyn tahany v plastohliniku v potery? Plynar vraví ze iné riešenie u nás nie…
mgx
Pred 2 rokmi
7
Mostík cez jarok
Ahojte, riešil tu niekto stavbu mostíku cez jarok (na dažďovú vodu) na pozemok ? Či sú dané nejaké …
mgx
Pred 2 rokmi
4
Vlhkosť - príčina
Zdravím Vás, chcel by som vás poprosiť či neviete prečo nám vlhne v spálni stena za lištou kompozit…
holka_pro_vsechno
Pred 1 rokom
15
sponzor fóra
Eta 0021
Zdravím,má niekto schému na eta 0021. Na nete, stránka na ktorej bola je nefunkčná. Potrebujem rozo…
ladislav_marcin
Pred 2 rokmi
1
Kotol na tuhe palivo
Dobrý deň, bol u mňa kurenar povedal mi , že rozvod bude zlý alebo cerpadlo slabé prikladám foto .…
robo28w
Pred 2 rokmi
1
2
39
Lamelové exteriérové dvere - ako urobiť
Dobrý deň, v projekte mame navrhnute skryté dvere a na nich lamelovú stenu. Má niekto skúsenosti s …
ventana
Pred 2 rokmi
7
Drevené parkety
Zdravim,chcem sa spýtať že či viac hrčove parkety (rustikálne)sú časom náchylnejšie na údržbu ako k…
gaspi25
Pred 2 rokmi
19
Problem s kotlom (VYKUROVANIM)
Zdravim, od vcera mam problem v byte kde je kotol: VIESSMAN VITOPEND 100, svieti kontrolka ze ohrev…
patrik110
Pred 1 rokom
9
Tienenie
Ahojte, Aké tienenie by ste mi prosím vás poradili/ ma s tým niekto skúsenosť? Alebo poznáte nejak…
patuscha
Pred 2 rokmi
17
Odtok z vane netesni
Mam klasicky "klikaci" odtok z vane a nejako netesni. Ked napustim vanu tak za 2 dni je prazdna aj …
y2k
Pred 2 rokmi
23
Aké fasádne okná ?
Dobrý deň, ktorá firma ponúka kvalitné fasádne okná + montáž od tej istej firmy, nie od externistov…
marcel714
Pred 2 rokmi
3
Drenaz od domu
Po 2 mesiacoch úspešných dažďov máme pozemok ako bahenne kúpele. Hlavne navážka okolo domu. V proj…
terry25
Pred 2 rokmi
14
Zhanam konkretne IKEA uchytky
Ahojte, neposuva nahodou niekto uchytky z ikea FAGLAVIK? (Ked aj zlate, alebo nerezove...) Nechcem …
megdesign
Pred 2 rokmi
30
Tmavá podlaha a Dub Halifax
Hodí sa k sebe táto kombinácia ? Okna sú orech, podlaha tmavá (dub paleny), interiérové dvere Halif…
adam24
Pred 2 rokmi
4
Dá sa natrieť dyha, aby bola tmavšia?
Mala by som jednu... mozno hlupu... otazku. Mame kuchynsky stol, dyha je dreveny dekor dubu. Ide o …
bibi801
Pred 2 rokmi
8
Stenové chladenie
Rozmýšľam nad stenovým chladením, aký máte názor ? počul som že je občas problém s kondenzovaním.
rkorba
Pred 2 rokmi
11
Ako dostat mlieko zo steny? 😊
Caute, vcera sa podarilo dcere vyliat mlieko na stenu. Nema niekto skusenosti s tym ako to dostat z…
zita19
Pred 2 rokmi
19
Môžme spraviť zmeny v projekte?
Čaute, potreboval by som poradiť. V roku 2018 sme dostali povolenie a začali sme stavať dom. Zalial…
mellie111
Pred 2 rokmi
4
Manostat vs. tlakový spínač
Aký je rozdiel medzi manostatom a tlakovým spínačom ? Vie napr. niekto vysvetliť akú funkciu má "ma…
petersd
Pred 2 rokmi
1
24kW alebo 12kW plynový kotol
Dobrý deň, už som tesne pred rekonštrukciov domu, no nedá mi pokoj jedna vec. Planujeme prerobiť …
mgx
Pred 2 rokmi
31
Umývačka Beko
https://www.datart.sk/umyvacka-riadu-beko-beyond-bdin38643c.html?utm_medium=priceindexer&utm_source…
prirodokochac
Pred 2 rokmi
30
Korkova podlaha
zdravim, davno tu nebola diskusia, a co som nasla, tak malo info. Uvazujem do noveho domu o korkove…
lenkito10
Pred 2 rokmi
14
Realitná kancelária na predaj pozemku - okres Šaľa
Ahojte, Prosím vás ktorú realitnú kanceláriu odporúčate z vlastnej skúsenosti ma predaj pozemku v o…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
2
Barové stoličky
Ahojte, neviete kde by som zohnala takéto stoličky? Dakujem
s1i1m1a1
Pred 2 rokmi
5
Radiator a buchanie
Dobry den, uz davnejsie som sem pisal s problem buchajucich stupaciek v noci. Neviem co sa zmenilo,…
saimon852
Pred 2 rokmi
1
1
2
…
371
372
373
374
375
…