O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Realitná kancelária na predaj pozemku - okres Šaľa
Ahojte, Prosím vás ktorú realitnú kanceláriu odporúčate z vlastnej skúsenosti ma predaj pozemku v o…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
2
Barové stoličky
Ahojte, neviete kde by som zohnala takéto stoličky? Dakujem
s1i1m1a1
Pred 2 rokmi
5
Radiator a buchanie
Dobry den, uz davnejsie som sem pisal s problem buchajucich stupaciek v noci. Neviem co sa zmenilo,…
saimon852
Pred 2 rokmi
1
Dymovod tenší ako komín
Pozdravujem Ak mám šamotový komín shiedel o priemere 20 cm a idem naň napojiť piecku, ktorá má dymo…
juraj_k
Pred 2 rokmi
1
2
41
Ako zamurovať okno na vnutornej stene aby nebolo vidieť dorábanú omietku
Dobrý deň, Chcela by som sa opytať, či by nemal niekto nejaky rozumný návrh ako zavreť okno na vnú…
dodok
Pred 2 rokmi
4
Ma zmysel davat digestor?
Ahojte, sme vo faze navrhu kuchyne a jej vybavenia v novostavbe RD. Pan z kuchynskeho studia nas od…
toky1
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
84
Dá sa používať krb ako kotol na tuhé?
Čauky, mám k dispozícií krb, na ktorý sa dajú napojiť rúry a externé čerpadlo. Momentálne je situov…
zerex4
Pred 2 rokmi
1
2
52
Odsavac pár nad varnú dosku
Ahojte, radi by sme si kúpili odsavac pár, ktorý bude schovaný v skrinke nad varnou doskou a pod sk…
peter3193
Pred 2 rokmi
19
sponzor fóra
Jedálenský stol😊
Inšpirácie na jedálenský stôl drevený a kde ste kupovali? ďakujem
emilia25
Pred 2 rokmi
19
Laminatova podlaha dub istria
zdravím Vás všetkých..nemá niekto doma laminatovú podlahu dub istria? chcela by som vidieť ako vyze…
mf79
Pred 2 rokmi
1
Okná orech interiér
Zdravím. Tí, ktorí máte okná vo farbe orech aj v interiéri, mohli by ste mi prosím poslať foto ? …
ambruv
Pred 2 rokmi
1
Incon Design vs Slovaktual Optim
Ahojte, potrebujem poradiť, ktoré okná vybrať, či Incon Design alebo Slovaktual Optim. Cena je v p…
marekju
Pred 2 rokmi
5
Anhydrit dotaz
Ahojte, cca.5 dní dozadu nám na RD robili AP. Chcel by som sa vás spýtať/ poradiť v jednej izbe so…
mgx
Pred 2 rokmi
13
Byvanie v panelaku - poplatky
Dobry den. Byvam u rodicov v rodinnom dome ale planujem sa osamostatnit a kupit si vlastny byt. P…
bernard_1
Pred 2 rokmi
20
Postoj rodiny k sťahovaniu
Čauko, takže je u nás to sťahovanie na spadnutie. Zo ženinej strany rodina OK, všetko v poriadku.…
miselito
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Obsadenie indukcnej dosly
Chcem vedieť či je normálne ze sa indukcna doska hýbe do práva a lava. Povedal mi majster že keď z…
megdesign
Pred 2 rokmi
15
Ziadost o el.pripojenie
Ahojte kupujeme pozemok, budu sa stavat trafostanice pre okolite pozemky. Majitelia nášho budúceho…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
4
Kúpeľňa v podkroví - sadrokartón
Dobrý deň chcem sa poradiť. Neviem sa rozhodnúť či je potrebné použit hliníkovú fóliu na sadrokartó…
yusuf
Pred 2 rokmi
6
Flaky na fasade
Viete prosím Vás poradiť z čoho sa tvoria tieto flaky? Najskôr sme mysleli ze to spôsobuje zle spra…
blacksr
Pred 2 rokmi
12
Sádrove omietky a ich úprava pred maľovaním
Zdravím Strecháči, Potreboval by som poradiť na základe vašich skúseností so sádrovími omietkami. J…
luigi1244
Pred 2 rokmi
13
Ŕychla degradácia sifonu.
Za 4 roky idem meniť už druhý umyvadlový sifón na malom umyvadle vo wc. Prvý sifón mal už dieru v t…
vykricnik
Pred 2 rokmi
8
Narys pre zmenu priečok v panelakovom byte
Dobrý deň rada by som sa informovala, ako má vyzerať narys pre úrad, ak máme v pláne zmenu nenosný…
zita19
Pred 2 rokmi
3
ISOMASTER , premiumizolacie
Ahojte stavbári máte niekto skúsenosti s eshopom premiumizolacie.sk ? Zateplujem dom, a potreboval …
canto123
Pred 2 rokmi
5
Chrobaciky v novostavbe
zdravim.pozeram,citam,kukam vsade ale taka foto chrobacika ako mam ja v novostavbe nikde nieje. (le…
nikaikadominika
Pred 2 rokmi
16
Trčiace klince
Dobrý deň, prosím o radu. Robili nám na strechu, máme väzníkový krov a takto nám nabili klince mimo…
gastan11
Pred 2 rokmi
22
Ake zlozenie cement. poteru?
Co dat este do cementoveho poteru, teraz v tomto obdobi? Nejaky plastifikator, alebo? Niekto odporu…
mgx
Pred 2 rokmi
19
Geberit Sigma
Zdravim nepredávajú niekto náhodou Geberit Sigma ?
mgx
Pred 2 rokmi
6
Umiestnenie rekuperačnej jednotky
Zdravím, aktuálne riešim s projektantom projekt domu (čiastočne podpivničený bungalov) a momentálne…
megdesign
Pred 2 rokmi
13
Malé wc
Ahojte máte niekto v malom osobitnom wc umývadlo malé so zlatou batériou?? Ďakujem
michaela_bednarova
Pred 2 rokmi
1
Strecha VÝKAZ REZIVA
Je tu nejaká dobrá duša a vedela by mi urobiť výkaz reziva ? Stejto strechy ? Projektantka už je …
epto
Pred 2 rokmi
3
1
2
…
372
373
374
375
376
…