O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Panasonic Aquarea T-cap
Ahojte, vcera sme stravili nejaky cas u predajcu ohladne ponuky TC Panasonic Aquarea T-cap. Je to c…
elizita
Pred 2 rokmi
27
Nepriehladny, rychly, lacny plot 🙂
Zdravim, Potrebujem poradit s plotom, ci nemate nejake napady, skusenosti. Kym sa mi zakorenia a z…
angd
Pred 2 rokmi
29
Kaisai TČ
Zdravim mám tč kaisai 8kw vzduch voda a mám ho iba čisto na vykurovanie podlahy bez ohrevu TÚV nemá…
tomas315
Pred 1 rokom
21
Projektant na pristresok pre auto, Kosice
Dobry den, chceme stavat pristresok pre auta, ktory bude mat rozlohu viac ako 25 m stvr. Tym padom…
gabikus
Pred 2 rokmi
1
Dorábka "pivnice"
Dobrý deň , mame hotove zaklady , vytiahnute a zaliate DT + z polky zavozene vsetko zeminou. V jed…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
3f digit. elektromer vs 2 fazy
Dobrý deň, Chcem sa opýtať odborníkov elektrikárov, ako sa bude chovať 3f digitálny podružný elektr…
kukajz
Pred 2 rokmi
7
Pristresok viac ako 25
Dobry den, dnes k nam pride clovek zo stavebneho dohladu na zaklade podnetu susedov. Minuly rok sme…
jankazb
Pred 2 rokmi
5
Čím teda kúriť?
Ahojte, tak sa teda idem poradiť, lebo od roku 2016, kedy som to naposledy riešil, sa očividne mnoh…
arcticcode
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Dan za nehnutelnost
Zdravim nemame este skolaudovany dom, predosle dva roky sme platili dan z nehnutelnosti za za celý …
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Kondenzácia vody na krídle strešného okna
Dobry den, v lete 2022 som vymenil kridlo stresneho okna, teraz v zime sa na nom vytvara velke mnoz…
miso555
Pred 2 rokmi
13
Spotreba plynu v starom dome
Zdravím Vás, kúpili sme starší dom (má už aj viac ako 100 rokov), steny cca 50cm, mix tehly a ktov…
blacksr
Pred 2 rokmi
15
TC Panasonic - výpočet spotreby
Dobry den 1.Vedel by mi niekto poradiť alebo pomôcť s výpočtom el.spotreby na TČ od Panasonic Aquar…
lubobalascak
Pred 2 rokmi
4
Daň zo stavebného pozemku
Ahojte, potrebovala by som pomôcť s výpočtom dane z pozemku. Kupovali sme nehnuteľnosť od developer…
23klaudia07
Pred 2 rokmi
5
Posunutie rozvodov vody a odpadu pre posunutú kuchyňu
Chceme pri prerábke bytu presunúť kuchyňu do obývačky. Ako je to s rozvodmi vody a odpadu? Je možn…
a7x
Pred 11 mesiacmi
9
Nivelacka v kombinacii s betonom pod dlazbu
Zdravim borci , mam otazku, po odstraneni umakartu z wc a kupelky , vznikol oproti okolitemu betonu…
spartakus44
Pred 2 rokmi
6
Stavať alebo počkať
Ahojte, aký máte názor na dnešnú situáciu? Máme našetrných cca 30tisíc eur, čo je v porovnaní s cen…
stefan_d
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
84
Tepelne čerpadlo spotreba
Tepelne čerpadlo voda vzduch Daikin Altherma 3 akú máte spotrebu na deň kWh ?? Teplota vody na výst…
rados611
Pred 2 rokmi
18
SDK steny - sú urobené v poriadku?
Dobrý deň, firma mi robila SDK steny, a už mi aj striekali farbu, no ja som ich kontaktoval, že nie…
toky1
Pred 2 rokmi
9
Dve fazy na svetelnym okruhoch komplikovanej chodbe-moznost montaze
ahoj Situacia-novostavba,chodba vacsich rozmerov s poziadavkou na dve nezavisle ovladane svetla..a …
petersd
Pred 2 rokmi
17
Prepatovka do instalacnej krabice/kategoria T3
ahoj chcem sa spytat na moznost pouzitia prepatovaj ochrany do instalacnej karbice/maly modul ku al…
ondro81
Pred 2 rokmi
4
Hrubá stavba cena 2023
Ahojte, hľadala som tu v diskusiách odpoveď na moju otázku no k ničomu som sa nedopracovala tak v…
jozeff32
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
62
Druhotné využite starej omietky
Dávame dole štátu pieskovú omietku zo stien RD, a zamýšľam sa nad tým či sa dá ešte nejako druhotn…
vivien111222333
Pred 2 rokmi
6
Vodeodolné podlahy z Merkury
Našla som v Merkury Markete laminátové vodeodolné podlahy, hrúbka 8mm a fajn cena.. máte s nimi skú…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
4
Uchytenie zasteny walk in
Chcem sa spytat ako mate uchytene sklo o podlahu. Na stenu bola pribalena ALU lista, ale podla manu…
vladohe
Pred 2 rokmi
7
Liata podlaha do garáže.
Dobry den, hľadám majstra/majstrov na liatu podlahu do garáže ca. 28m². Podklad je betón bez pote…
indy0077
Pred 2 rokmi
1
Hypotéku mi zle vypočítali
Ahojte. žiadala som hypo na odkúpenie polky bytu od súrodenca. Potrebovala som vyplatiť ju (50,000 …
turbot
Pred 2 rokmi
15
Poistny ventil na expanznej nadobe
Montuje sa pred expanznu nadobu aj poistny ventil s odtokom? Ak ano mal by byt tlakovo rovnaky al…
fugas20
Pred 2 rokmi
7
Robievaju sa ploche strechy bez vyvysenej atiky?
Len by ma zaujimalo, ci sa robievaju ploche strechy aj bez tej vyvysenej atiky? Stylom ako je na fo…
sonau
Pred 2 rokmi
7
Bungalov s energetickou triedou A0
Ahojte, rada by som si prečítala vaše názory. Chystáme sa stavať bungalov ktorý od 1.1.2021 musí s…
peter977
Pred 2 rokmi
1
2
46
Bilancia skryvky ornice Cabaj
Dobry den..prosim hladam niekoho kto mi urobi bilanciu skryvky ornice ktoru odomna ziadaju na pozem…
bilancia
Pred 1 rokom
12
1
2
…
370
371
372
373
374
…