O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Byvanie na zahrade
Dobry den , mam veľa otazok ohladom byvania , kedže niesom človek ktory zaraba dostatočne množsvo p…
hnco
Pred 2 rokmi
24
Sprchovací kut
Chcel by som v byte vymeniť vaňu za sprchovací kút walk in. Odpad je však vedený do steny cca 5 cm …
eagleowl
Pred 2 rokmi
8
Prepatovka Dehn 275 TT
ahojte,robil som inventar zasob a zistil som ze mam doma spomenuty typ prepatovky,ale neviem co s n…
ondro81
Pred 2 rokmi
2
Má niekto skúsenosti so stavbou 3 D domov?
Dobrý deň, chcela bz som sa spýtať, či má niekto skúsenosti so stavbou 3 D domov a firmou OP Oliver…
zofia_murgasova55
Pred 2 rokmi
8
Čím zatepliť
Ahojte mám pár otázok týkajúcich sa zateplenia staršieho domu. Čo je lepšie a prečo? Polystyrén ale…
pochabel
Pred 2 rokmi
11
Jednoduche datove rozvody v dome v
Ahoj,urcite to tu uz niekto riesil,ale otvaram to znova..tak sorry.. potrebujem do novotavby nejaky…
kejsix
Pred 2 rokmi
18
Daňové priznanie za Účelovú komunikáciu k RD
Dobrý deň, prosím o radu. V 08/2022 sme skolaudovali (štrkovú) účelovú komunikáciu k rodinnému domu…
doma1
Pred 2 rokmi
1
Ako efektívne očistiť steny z omietky na tehlu
Dávame dole starú omietku, A docistenie dratenou kefou je naozaj pracne na taký veľký počet m*2. …
daralbajda
Pred 2 rokmi
15
sponzor fóra
Daň z predaja + bločky
Dobrý deň -Pri podaní daní z predaja nehnuteľnosti treba doložiť aj bločky alebo ich mam len uscho…
kollarik
Pred 2 rokmi
4
Medzera medzi oknom a polystyrenom
Nazdar majstri. Vedeli by ste poradiť?-okná budú zarovno z múrom.Ked zateplím polystyrénom do pol r…
jozeff32
Pred 2 rokmi
5
Ako rozložiť kuchynu?
Prosím o radu, ako rozložiť linku. Chcela som linearnu s ostrovom, v rámci linky dvere do komory, v…
lenkito10
Pred 2 rokmi
1
2
32
Dotácia tepelné čerpadlo
Ahojte chcem sa spýtať tých ktorí máte skúsenosti s dotáciou na TČ, že ako to presnejšie prebiehalo…
jaros87
Pred 2 rokmi
8
Farba na lišty okolo schodov
Ahojte chystám sa vyrobiť lišty okolo schodov chcem aby boli biele. Chcem sa opýtať čím ich natrieť…
peterr66
Pred 2 rokmi
1
Recenzie na hriankovač
ahojte. mám záujem kúpiť hriankovač Gastroback 42398, ale na všetkych weboch je vypredaný alebo pr…
j_ank_a
Pred 2 rokmi
7
Sadrokartonový strop a zvuková izolácia bez vaty
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom rekonštrukcie dvojpodlažného rodinného domu. Strechu mám…
chamuel
Pred 2 rokmi
3
Stavba komína na 1poschodí
Zdravim všetých.Mám otázku.Chcem stavať teplovzdušný krb a prieduchy.Otazka znie je možné mať krb n…
boris1986
Pred 2 rokmi
1
Strecha 12 stupnov
Ahojte je tu niekto kto ma strechu 12 stupnov (alebo menej) a ma skridlu? Je to bezproblemove? Viem…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
14
Dlažba Marazzi Treverkever Sand mh8a
marazzi treverkever sand mh8a 20x120 cm Má niekto túto dlažbu? Skúsenosti?Fotky?Chcem ju položiť…
irin121
Pred 2 rokmi
1
Tulipány v kvetináči
Ahojte, poradíte mi ohľadom tulipánov , sadila som ich na začiatku januára do kvetináčov ,už vychád…
zuzijak
Pred 2 rokmi
16
Dreveny / keramicky strop
Ahojte, podla akých kritérií by som sa mal rozhodnúť aky dat strop? 240m2 , bungalov, neobyvatelne …
nomad37
Pred 2 rokmi
1
Garaz vlhkost
Dobry den mam steny garaze s vodostavebneho betonu kedze nieje hydroizolovana bojim sa prenikajuce…
turbot
Pred 2 rokmi
2
Kupit alebo počkat?
Ahojte, riešim dilemu. 1. Zobrat 3-izbový zrekonštruovaný byt v BA, Kramáre v hodnote 260k (od pod…
danaracko
Pred 2 rokmi
5
Aký polystyrén zvoliť pod podlahové vykurovanie
Zdravím. Chcel by som poprosiť o rady respektíve podelenie sa o vaše skúsenosti. V súčasnosti robím…
mgx
Pred 2 rokmi
9
Blesk v sprche
bol u nas revizny technik a zistil ze nemame uzemnene vodovodne potrubie tak nam ho uzemnil na viac…
ondro81
Pred 2 rokmi
22
Prípojka EE.
Ahojte. Môžte mi niekto ozrejmiť, ako to je s prípojku na elektrinu, ako sa má postupovať? Aby som …
petersd
Pred 2 rokmi
7
Čapla ma RTVS
Čauko. Idem si po radu, bo ma čapla RTVS, že platim "kedy-tedy". Mám tu presný rozpis - tabuľku, ke…
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
110
ZSE - viazanosť zmluvy bez podpisu do 31.12.2023
Ahojte mám dotaz. Minulý rok sme zrušili viazanosť u ZSE, keďže plánujeme prechod k inému poskytova…
squishy
Pred 2 rokmi
9
Fasada domu firma Nitra a okolie
Dobrý deň, viete mi odporučiť firmu na fasadu domu, najlepšie s vlastnym lesenim, v okoli nitry za …
simsinety
Pred 2 rokmi
1
Hadica na horúcu vodu
Potrebujem 3/4" hadicu na vodu teplú okolo 60 - 70° C. Kto máte skúsenosti, s akou značkou ? Vďaka
petersd
Pred 2 rokmi
17
Odlhčovač v byte
Ahojte... Kto máte odlhčovač, môžte mi napísať recenzie...bývame na najvyššom poschodí-rohový byt.M…
jaroonkel
Pred 2 rokmi
1
2
37
1
2
…
368
369
370
371