Recenzie na hriankovač

Profilova fotka
ahojte. mám záujem kúpiť hriankovač Gastroback 42398, ale na všetkych weboch je vypredaný alebo predaj skončil. Našla som ho len na dvoch weboch, kde sa dá ešte kúpiť, alebo objednať a mňa zaujíma prečo tak náhle predaj všade skončil. Či je to len náhoda a starší model, i keď som našla vývoj ceny z roku 2022, takže taký starý asi nebude... alebo kde je pes zakopaný.. Recenzie som našla väčšinou dobré, len jedna písala, že prestal fungovať a úplne odišiel, čo sa môže stať u každého výrobku.. Máte s ním prosím niekto osobné skúsenosti?? ak by stál 40e, bolo by mi to jedno, a objednala by som, ale suma celkom vysoká na to, že je to len hriankovač, tak sa radšej spýtam... Ďakujem
Odpovedať
podla fotky to je rychlo dizajnovy obratkovy produkt 😄 niet sa comu velmi cudovat ... ked ide o dizajn, kto by si to kupil, keby to mal kazdy 😄 takze urobit serku, predat a opakovat ...
Odpovedať
Profilova fotka
@shadowmilan nechápem celkom tvojej recenzii. Za to, že je to ,,rýchlo dizajnovy produkt,, musí byť nekvalitný? Zo všetkých hriankovacov sa mi tento najviac páči napriek cene.. hlavne ten ukazovateľ zostávajúceho času. U iných 4 hriankovych som sa s tým nestretla.. Ostatné vyzerajú lacno, plastovo, ale stále neviem, či to teda risknúť, alebo nie.. snáď sa niekto ozve kto má real skúsenosť.
Odpovedať
Preco skoncil predaj? Tipujem, ze tento model nahradili nejakym novym a tento sa uz len dopredava. Vsak ked sa ti paci, tak ho proste zober. To su len internetove obchody, kde si ho nasla, ci aj nejake, kam sa da ist pozriet?
Odpovedať
Profilova fotka
@marex4 neviem prave preco skoncil, na novsi model som nenarazila, ale je to mozne.. dovodom ukoncenia predaja moze byt aj vadny vyrobok, a prave to chcem zistit, ci ho niekto ma a je spoko. recenzii som nasla len par, takze velmi vierohodne to nieje, aj ked boli vacsinou dobre.. a nerada by som obetovala 100e a potom riesila reklamaciu. maju ho len dva internetove obchody skladom, ostatne pisu predaj skoncil, alebo neznamy termin dodania. ale v ponuke ich malo vela predajcov...no neviem, kde je pes zakopany..
Odpovedať
@j_ank_a ako si to teda nakoniec vymyslela s tym hriankovacom? Objednala si ho aj tak, riskla si to, ci si vybrala nejaky iny?
Odpovedať
Profilova fotka
@marex4 nakoniec som našla na stránke iprice.sk iný s časovačom za 43€ . Bol zanovny, výstavný kus, s drobným poškodením (vidíš na foto) ten som riskla. Fičí parádne, hrianky su super upečené, rovnomerne, a poškodenie som o dva dni už nevnímala..😂 takže asi tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?