O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hypoteka chata
Ahojte, riesili ste, prosim niekto hypoteku na chatu? Ktora banka poskytuje hypoteku na takyto uce…
andreah25
Pred 8 mesiacmi
9
Tipy ako co najlepsie vyuzit kumbal so spajzou v 3-izbovom bytu
Prosim budem rada za kazdy tip ako co najlepsie vyuzit kumbal so spajzou, je tam aj okno. My rozmys…
krpec12
Pred 2 rokmi
1
2
42
Čím nahradiť sklobeton?
Ahojte, prerabame starší dom, kde je kúsok sklobetonu. Robí to dobre svetlo v obývačke tak sa ho ne…
velasp
Pred 1 rokom
7
Okno pod krokvou
Dobrý deň neviem si rady s funkčnosťou ukotvenia okna pod krokvou viete prosim poradit či to bude t…
johny23
Pred 2 rokmi
1
Zabudli sme podať daňové priznanie za rok 2022
ahojte, súrne potrebujeme poradiť, zabudli sme podať daňove za predaj pozemku v roku 2022 :disappoi…
foobar
Pred 2 rokmi
11
Vaillant ecoTEC plus VU INT 186/3-5 + VIH R 120
Ahojte, kúpili sme byt kde je namotovany Vaillant ecoTEC plus VU INT 186/3-5 + VIH R 120. Kúrenie i…
marsdm
Pred 1 rokom
25
Kvapkanie vody z ohrievača vody (bojler)
Dobrý deň chcem sa spýtať už asi tretí deň mi kvapka voda z čierneho akokeby z tvrdého plastového …
duzu
Pred 2 rokmi
3
Komin a para
Ahojte. Riesim u priatelkinych rodicov problem s kurenim. Maju asi 3rocny kotol na plyn od viesmanu…
xkosk
Pred 2 rokmi
14
sponzor fóra
Projekt bungalov dvojgaráž
Dobrý deň, kedže toto fórum mi dalo veľa zaujímavých nápadov, chcem Vás touto cestou poprosiť o ná…
jozeff32
Pred 2 rokmi
18
Nikto, kto mi prehodi pdf do dwg?
prosim, kto mi prehodi jedno pdf fo dwg? Za nejaku flasku vinka.... dakujem. pls. sprava
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
Aká chémia na čistenie fasády?
Potrebujem vyčistiť fasádu na rodičovskom dome, vtedy sa dávala ešte klasická akrylová, zo severnej…
katarinapiscekova
Pred 10 mesiacmi
19
Zle vyspádovaná rovná strecha
Ahojte, chcela by som sa opýtať na názor ohľadom rovnej strechy. Nie som žiadny odborník, no myslím…
rmcf
Pred 2 rokmi
1
2
33
El. podlahové kúrenie
Dobrý večer, chcela by som sa spýtať, či by ste vedeli poradiť akú skladbu podlahy navrhnúť do podk…
blacksr
Pred 2 rokmi
2
Špinavá fasáda
Zdravím vás, chcel by som sa spýtať, dá sa umyť akrylatová fasadna omietka wapkou, alebo ju budem m…
markfani
Pred 2 rokmi
4
Nater na XPS polystyren
Potrebujem vyrobit lahke obkladove panely na neobyvany pojd. Rozmyslam nad XPS 2cm s tym, ze vonkaj…
maxxmaxx01
Pred 2 rokmi
6
Vinyl na laminát a dlažbu
Myslite keby som nejak zarovnal špáry na dlažbe že by som na to mohol položiť vinyl? Mám 5mm click …
solidway
Pred 2 rokmi
8
Obnov dom - dotácie
Prosím vás.Prišlo už niekomu kto žiadal o dotáciu rozhodnutie či má schválenú dotáciu alebo nie? A …
sousedekovci89
Pred 9 mesiacmi
1
2
...
...
9
10
281
Domy domingo
Dobry den, ma niekto prosim skusenosti s touto oravskou firmou? Planujeme stavat tri domceky/radovk…
majlo1234
Pred 2 rokmi
2
Odporučte shop
Ahoj. Vedel by niekto odporučiť shop - online železiarstvo, kde majú fakt že dobré ceny? Ide o to, …
fundasa
Pred 2 rokmi
12
Devi a spotreba
Chcem sa opytat ci tu je niekto kto montuje podlahove kurenie Devi. Ide mi o to, ze mam vsetko vypn…
duzu
Pred 2 rokmi
5
Viadrus U22 -nadstavba ekohrasok
Zdravím, už cca. 16 rokov máme starý kotol Viadrus U22 6-článkový prerobený na spaľovanie ekohrášku…
lukyno010
Pred 2 rokmi
7
Vojne mi podkrovie
Zdravím vás potreboval by som poradiť,pred nedávnom sme doma menili strechu a mám vážny problém .Vš…
juraj238
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
64
Je cena kanalizacie + vodovodnej sachty primerana?
Zdravim Robili nam napojenia domu na kanalizaciu a vodu. Celkovy cas za ktory sa to spravilo bol cc…
stefanby
Pred 2 rokmi
23
Hotovy beton
ahojte ma tu niekto skusenosti z kupou hotoveho betonu pri dnesnych cenach cementu strkopiesku elek…
petersd
Pred 2 rokmi
15
Podlahové kúrenie - dĺžka okruhov
Ahojte, môžem dať 6 okruhov s dĺžkou okolo 90m a jeden okruh okolo 30m? Potrubie PE-RT 2x16. Ďakuje…
peto2023
Pred 2 rokmi
22
Farba okien a garáže
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by mi niekto vedel poradiť. Okná máme zadanú farbu irish oak, p…
jan6872
Pred 2 rokmi
14
Oprava zabudovaneho WC
Prosim o radu Mame zabudovane wc kde som kompletne vycistil vnutro nadrzky od kamena a vymenil spla…
deco28
Pred 2 rokmi
5
Montovaný dom v AT, masív dom
Ahojte Prosím vás,kde si dohľadám príspevky ohľadom dôveryhodnosti sloven.alebo rakúskych firiem v …
ado15
Pred 2 rokmi
2
Ytong 50 ka
Ahojte je tu niekto kto postavil bungalov z 50 ky Ytongu a už býva v nom nejaký čas, aké má s tym …
igor256
Pred 2 rokmi
30
Ako by ste rozlozili kuchynu , jedalen , obyvacku , spajzu ,wc
Dobrý den , prosím Vás najde sa tu niekto , kto by mi to vedel nacrtnut ako by bolo najrozumnejsie …
kvietok89
Pred 2 rokmi
9
1
2
…
366
367
368
369
370
…