Ako by ste rozlozili kuchynu , jedalen , obyvacku , spajzu ,wc

Dobrý den , prosím Vás najde sa tu niekto , kto by mi to vedel nacrtnut ako by bolo najrozumnejsie rozlozit hlavnu dennu časť. WC by sme chceli pri vstupe , kuchyňu v pravou tak ako je a obývačku vľavo. Nevieme umiestniť krb , jedalen aby nebola tmava. Spajza by mohla byt aj pri vstupe cize by sa predlzila kuchyna a možno by vedel vzniknuť aj kuchynsky ostrovcek. Prosím poradte
Odpovedať
@matus27 a musi byt ten vchod v strede? Citala som vcerajsiu diskusiu a keby date vchod na lavo do rohu a tam aj kuchynu a budete mat terasu cez kuchynu?
Odpovedať
@zuzana838 terasa cez kuchynu je uplne v pohode si myslim. boli sme u jednych muzovych znamych rad a ty mali dom tak spraveny, ze na terasu sa islo cez spalnu. to som akoze vacsiu hlupost nevidela. pre nich fajn akoze, ale pride navsteva, chcu ist z domu von alebo z terasy dnu a bud obchadzat cely dom alebo ich chodit okolo postele.
Odpovedať
@tamari87 ja na tom tiez nic zle nevidim,len niekomu sa to nepaci 🙂
Odpovedať
@matus27 ja si neviem pomoct ale mne sa vzdy vybavi serial krok za krokom alebo nieco podobne, ze otvoria dvere hodia bundu na ten stojaty vesiak a su v obyvacke 😄. Pride mi dost male to zadverie. A este odporucam, sa dohodnut s projektantkou na vypracovani zariadenej studie.
Odpovedať
Profilova fotka
Najidealnejsie by bolo sadnut si s projektantom nad tym, je tam toho vela, co by bolo dobre pomenit, usporiadat a to myslim, ze skor najdes tak s niekym kompromis, aby to dobre bolo. Mne tiez pride, ze zadverie by mohlo byt vacsie, aj nejaky ulozny priestor. Tiez napriklad ten stol v strede domu mi pride taky odveci, stale ho obchadzat, mne by sa to nepacilo.
Odpovedať
@wivik to je ake prirovnanie 😄 ale ano, teraz ked som si to tak prestavila a pozrela ten nakres, tak to tam uplne vidim. ale tak niekomu sa asi neziada mat tam taky ten priestor, ked sa vojde dnu.
Odpovedať
jedalensky stol posunte ku kuchynskej linke ku oknam, spajz tam teda nebude a mate miesto na krb na stene pri ktorej mate teraz nakresleny jedalensky stol.
Odpovedať
vstup do domu by som dala uplne z prava, bude tammpriestor aj na wc . Kuchyna by sa posunula do lava a tak ako som vyssie pisala ten stol dat namiesto vstupu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?