Farba okien a garáže

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by mi niekto vedel poradiť. Okná máme zadanú farbu irish oak, predpokladali sme, že teda aj garážová brána bude v tej istej farbe, ale nemôžeme nájsť firmu, ktorá robí v tejto farbe aj garážovú bránu, aspon nie v takek veľkosti a nie tak spoľahlivú firmu. Neviete niekto či farba irish oak a farba svetlý dub sa zboduje alebo aký je medzi nimi rozdieľ, popripade či tu niekto je, kto má garážovú bránu inej farby, premýšľame nad farbou slonová kosť. Ďakujem za všetky rady. 🤗😬
Odpovedať
Za mňa, ak neviete nájsť rovnaký dekor, tak si vyberte radšej tú slonovú kosť.
Odpovedať
A farba samotnej garaze bude aka? Vchodove dvere budu tiez vo farbe okien? Ale radsej ako hladat podobny - obdobny dekor, tak by som tiez asi radsej siel do tej slonvej kosti. Tym nie je nejak co pokazit
Odpovedať
Skúšali ste aj priamo osloviť nejakú firmu ohľadne tých brán? Lebo niekedy to majú firmy tak, že okrem vzorkovníka, ktorý majú normálne oficiálne k dispozícii sa dá dohodnúť aj na nejakej inej farbe podľa vašich predstáv za príplatok.
Odpovedať
Okná aj vchodové dvere sú vo farbe irish oak. Oslovovali sme firmy, ale málo firiem vie vyrobiť 6m garážovú bránu a v garáži nie je strop, je tam otvorená strecha, takže je to dosť špecifické. Ja som tiež za tú slonovú kosť. Kedže aj rolety aj bránka na pozemok bude v tej farbe, len som niečo také chcela vidieť, ako to vyzerá, alebo ešte rozmýšľam dať spraviť vizualizáciu.
Odpovedať
@simonett_ka my máme garážovú bránu vo farbe irish oak od firmy ExcelDoor. Síce nemáme ju takú veľkú ako vy ale tak možno by vedeli vyrobiť aj váš rozmer.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to bude teda brána, ale zas ak bude v tej farbe viacej vecí, tak by som do nej kľudne šla, veď slonová kosť je veľmi pekná farba
Odpovedať
@simonett_ka to si isto dajte porobit vizualizacie, velmi to pomoze pri rozhodovani. lebo ine je pozriet tie farby vo vzorkovniku a tak si ich nejak porovnat a ine, ked to budete vidiet uz ako celkom aj na tom dome aj so vsetkymi ostatnymi vecami a vo farbach. tiez sme zakazdym vyuzili takuto moznost, ked sa nieco vacsie robilo.
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za všetky rady a názory ☺️. Muž chce, aby tá firma bola niekde odtiaľto (sme z Trnavy). Lebo že keď sa niečo pokazí alebo bude nejaký problém, nemá čas chodiť a riešiť po Slovensku. Tú firmu ešte poziem ďakujem. No a myslim si, že ak nie je iná možnosť tak tá slonova kosť bude dobrá, keďze teda aj rolety budú v tej farbe a fasádu ideme dávať od decorativw stone, neviem či poznáte. Tak myslim, že sa to bude hodiť.
Odpovedať
@simonett_ka nooo tak potom problem vyrieseny.
Odpovedať
Profilova fotka
@simonett_ka to budete mat v pohode si myslim, vsak zas nie je to zase tolko farieb, ze by bola kazda vec nejaka ina. To sa k sebe bude hodit, toho by som sa nebal. Aj tu vizualizaciu si idete dat spravit, ci nakoniec ani to nie?
Odpovedať
@svehlik muž povedal, že to na tej vizualizácii aj tak nebude dobre vidieť. Tak asi to riskneme takto 🤷🏼‍♀️. Hádam to bude v pohode. Keby som vedela dopredu dáme okná tiež slonovú kosť a hotovo. Ale nevadí. Zajtra prídu montovať okná, tak uvidíme aspoň tie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ja mám fóliovanú bránu od firmy ISO brány z PK a nemám problém. Ale je pravda, že nemám až tak širokú. Upozornili ma pri kúpe nato, aby som si zvolil pri fólii určite hladký panel bez štruktúry drážok a podobné, lebo že na hladkom povrch fólia drží dobre, ale že čím viac nerovného podkladku, tým väčšia šanca, že sa začne šúpať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tibi24:

Ja mám fóliovanú bránu od firmy ISO brány z PK a …
@tibi24 ale to je dobré, že na to upozornili, poradili, lebo niektoré firmy nemajú snahu poradiť, ignorujú to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?