O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Neobytne podkrovie zmeniť na obytné
Ahojte strecháci chcem poradiť keďže sme sa rozrástli o jedného člena zvažujeme ďalšiu izbu keďže d…
anezka1987
Pred 2 rokmi
1
Rekonštrukcia štvorec 70r
Ahoj rekonštruoval niekto fasádu klasika štvroca/ toho vyššieho/zo 70r ale nie bielo šedou? Všetky …
maros_get
Pred 2 rokmi
4
Vlhkot - sdk - parozabrana - izolacia
Ahojte, aktualne mam palachovt strop ... Rozmyslam dat znizent sdk so sklenou vatou, parozabrana, s…
wilson1281
Pred 7 mesiacmi
19
Zimná záhrada - stavebné povolenie?
Dobrý deň, neviem ako je to teraz v zákonoch, chcem sa spýtať tých čo s tým majú reálne skúsenosti,…
lordkofola
Pred 2 rokmi
1
Prerabka bytového jadra
Zdravím. Pustil som sa do prerábky jadra. Mam oddelenú kúpeľnú a wc. Teda spoločnú priečku som dal …
16pedro
Pred 2 rokmi
3
Ytong vs. tehla
Dobrý deň, viete povedať, čo je momentálne rychlejšie dostupné? Vďaka
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
Parkovanie pri úzkom vjazde
Ahojte, ako by ste urobili parkovanie aút na tomto pozemku tak, aby sme potom pri výjazde nemuseli …
zuzana838
Pred 2 rokmi
10
Izolácia pod múrmi
Dobrý deň, potreboval by som poradiť, rekonštruujem starší RD, z časti podpivničený. Nad pivnicami …
enrico154
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Krivá stena - dekoracia za sedačku
Ahojte, potrebujem od vás radu, pretože si neviem moc pomôcť. Máme prerobený byt, že bude krivá ste…
sakura94
Pred 2 rokmi
4
Tehlová fasada
Dobrý deň, prosím Vás nemáte niekto taku tehlovu svetlejšiu fasadu5?🙏foto poteší +číslo farby ďakuj…
chrobak7
Pred 2 rokmi
3
LED zrkadlo od Artalo
Ahojte, ma prosim niekto realnu skusenost s firmou Artalo a LED zrkadlom od nich? My sme totiz este…
ivusiacik
Pred 2 rokmi
16
Máte béžové/krémové plastové okná s dreveným dizajnom?
Náš dom bude mať vidiecky nádych a rozmýšľam nad farbou okien. Chcem ich mať svetlé (vnútri), ale n…
sanx
Pred 8 mesiacmi
2
Cena bytoveho jadra
Dobrý deň, koľko asi vyjde nové jadro pro dnešných cenách. Nie najlacnejšie, taká stredná cesta. Pr…
mia265
Pred 2 rokmi
1
Vyhotovenie závesného balkóna v garsonke
Dobry den prosim vas vlastnim garzonku a chcela by som tam dať spraviť zavesny balkon,viete mi pro…
nikolca
Pred 2 rokmi
1
Opál 100/276
Dobrý deň, prosím Vás, nestavia náhodou niekto tento domček? Opál 100/276. Ďakujem pekne :slight_sm…
duzu
Pred 2 rokmi
3
Kuchyňa VIGO
Ahojte, máte niekto doma sektorovu kuchynskú linku Vigo - lesk? Zvažujeme ju do domčeka 😊 Aké máte …
frantisekca
Pred 2 rokmi
7
Kovové zárubne a plastové dvere
Poraďte prosím firmu na Slovensku , ktorá vyrába exteriérové plastové vchodové dvere, do klasických…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
3
Kavovar automat Krups - zateka
Ahojte , nieje tu nahodou nejaky majster na kavovary , ktory by vedel poradit co moze sposobovat za…
romanc
Pred 8 mesiacmi
11
Tepelné čerpadlo - podlahové kúrenie
Ahojte, staviam dom 2 posch. kúrenie podlahovka + tepelné čerpadlo IVT AIR X 130. Ako regulovať t…
toky1
Pred 2 mesiacmi
1
2
53
Wifi Klimatizacia s LAN pristupom/riadenim
Ahojte, stretol sa niekto s takou klimou, ktora je teda pripojitelna do WIFI - ale co ak ju nechcem…
kenny123
Pred 2 rokmi
12
DN90 od WC
Ahojte môžem použiť na pripojenie WC v podkroví potrubie DN90? Bude tam pripojené a spoločne veden…
dedo758
Pred 2 rokmi
4
Pivnica pod bungalov
Ahojte rada by som si vypočula váš názor na menšiu pivnicu pod bungalov. Ideme stavať a potrebujeme…
lrdk
Pred 2 rokmi
3
Okno z kuchyne / terasa
Dobrý deň , Z územného plánu máme dane ,že z jednej strany musíme nechať 2 m a z druhej 5 m od hra…
a0227
Pred 2 rokmi
7
Susedova elektrická prípojka vedie cez môj pozemok
Zdravím Zhruba popíšem problém, ktorý vznikol ešte dávnejšie a do dnešnej doby nedošlo k žiadnej zm…
neeoleo
Pred 2 rokmi
12
Automaticke otvaranie dvierok na umyvacke
Dobry den, idem kupit novu umyvacku riadu a mam dilemu ci sa oplati priplatit za automaticke otvara…
dievca
Pred 1 rokom
1
2
60
Oprava zateplenia Isover UNIROL PLUS pomocou Isover Insulfit
Mam zatepleny strop pomocou Isover UNIROL PLUS a vsimol som si ze na niektorych miestach nedoliehaj…
panak
Pred 2 rokmi
3
Privod vzduchu ku krbovej vlozke - existuje aj s vyskou 40mm?
Ahojte, kvoli skladbe podlahy sa obzeram ci existuje privod vzduchu ktory ma vysku 40mm, nasiel som…
raziel628
Pred 2 rokmi
3
Kotol logamax uo12
Neviete niekto prosím, prečo mi kotol neustále sám od seba dopúšťa vodu a to až tak, že prekročí pr…
rusty727
Pred 2 rokmi
2
Cersanit WC montáž
ahojte, vedel by mi niekto poradiť, či tie harmonikové rúry treba ponechať v mise? je to na nejaké …
zahradny_domcek
Pred 2 rokmi
3
Rozmer sprchového kútu 80x160?
Ahojte, prerábame byt, chceme vymurovany sprchovy kút, ideálne bez dverí, rozmery mi vychádzajú 80x…
tinns
Pred 2 rokmi
11
1
2
…
374
375
376
377
378
…