O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nikdy viac Hörmann
Dobrý deň. Chcem vás upozorniť na garážovú bránu Hörmann. Pred 2 rokmi som si kúpil sekčnú garazovū…
pipulkoo
Pred 2 rokmi
22
Statna dotacia na dom
Ahojte, chceme dotaciu na stary dom pre rodicov. Chceme si nechat poradit od firmy https://zelena-…
jozok
Pred 2 rokmi
2
Vstavaná americká chladnička
Dobrý deň, ma niekto vstavanu americkú chladničku? Pripadne sa nedá urobiť z volnestojacej americke…
maros_get
Pred 2 rokmi
2
Architekt (projektant)
Zdravim nájde sa tu nejaký projektant a architekt okolie PP ..férový (viem že to bude niečo dost st…
sovietovic
Pred 2 rokmi
3
Rekonštrukcia staršieho poschodia na nové
Rekonštrukcia staršieho poschodia na nové Rekonštrukcia horného poschodia.
marcos33
Pred 2 rokmi
3
Izolácia_stropu
Dobrý deň prajem, potreboval by som poradiť čo urobiť s vlhkosťou v "izolácii" stropu v zrekonštruo…
pistikus
Pred 2 rokmi
13
Firma na prerabku bytoveho jadra - Brezno a okolie
Zdravim, Nema niekto osobnu skusenost s prerabkou bytoveho jadra v Brezne a okoli? Rad by som nasie…
sovietovic
Pred 2 rokmi
3
Prípojenie na verejný vodovod
Zdravím kúpili sme dom ktorý je napojený iba na studňu . Momentálne nám to vyhovuje , ale pokial by…
megdesign
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Revizia-opakovana/pravidelna
ahoj Najde sa tu niekto kto robi/popripade si dal robit opakovanu/pravidelnu reviziu na rodinnom do…
merak
Pred 2 rokmi
3
Styrodur do výlezu na povalu
Ahojte, Máme strop z MIAKA 25cm a v oblasti výlezu je železobeton. Je urobený kastlík z OSB a do…
zmrzlina_sk
Pred 2 rokmi
12
Ako sa napojiť na kanalizáciu
Ahojte,potrebovala by som poradiť ako by bolo najlepšie sa napojiť na kanalizáciu.Teraz ju u nás za…
expeeert
Pred 2 rokmi
5
Zámková dlažba - postup
Chcem sa spýtať, či je možné výkopové práce, hutnenie a pokládku a zámkovú dlažbu realizovať aj na …
katka8
Pred 2 rokmi
2
Plastové dvere - fľaky
Ahojte, Stalo sa už niekomu niečo podobné? Na čiernych vchodových dverách som si zrazu všimol milio…
milanista
Pred 2 rokmi
12
Umývačka riadu pootvorené dvierka
Ahojte, mame novu vstavanú umývačku riadu. Ma funkciu aj automatického pootvorenia dvierok. Problém…
nanulik
Pred 11 mesiacmi
1
2
46
Cena za nivelizáciu
Ahojte, dostal som cenovú ponuku za nivelizáciu bytu 44 m2 (výška cca 1 cm na niektorých miestach 1…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
20
Zateplenie vatou 20cm vs. 4x5cm
Idem realizovať zateplenie podkrovia chcel som dávať 2 vrstvy po 20cm 039 ale na poslednú chvíľu so…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
3
Elektrické garniže - máte skúsenosti?
Prosím má niekto skúsenosti s elektrickými garnižami? Manžel by rád také v obývačke na veľké teraso…
homesystem
Pred 1 rokom
3
Siemens a Miele
Ahojte, chceli by sme mať domček vybavený jedným výrobcom a rozhodujúca je pre nás kvalita. Boli sm…
jarmilakovacova217
Pred 2 rokmi
26
Nove pripojky
Zdravim vas, chcem sa spytat, kto ma na starosti vykopove prace a material pri realizacii pripojok …
janka_266
Pred 2 rokmi
3
Betónový plot dať, nedať _
Ahojte, prosím o radu, na obrázku máme pozemok, s červeným je vyznačený betónový plot (takto sme kú…
chrobak7
Pred 2 rokmi
1
2
55
Rodičovská spálňa oddelená od detských izieb
Chcela by som sa spýtať na Váš názor, resp. čo si myslíte o oddelených spálňach rodičov a detí v bu…
lenkito10
Pred 2 rokmi
1
2
32
Montáž kartonu
zdravím chcem sa opýtať mám hotovú konštrukciu na sadrokarton potrebujem ho len namontovať vytmeliť…
motto72
Pred 2 rokmi
4
Zly spad na parapete
Zdravim, asi rok dozadu nam robili balkon. Opravovali ho na 2x (velka fuserina). Vonkajsia parapeta…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
2
Od čoho je vypínač v kúpeľni (umakartové jadro)?
Zdravím , neviem dať názov diskusie lebo sa chcem spýtať takúto otázku . Je tomu 6 rokov čo sme s…
gabriel379
Pred 2 rokmi
9
Betonova garaz - zatekanie
Ahojte, pripravovali sme betonovu platnu na ktoru nam nedavno zlozili betonovu garaz. Na niektorych…
martinv20
Pred 2 rokmi
1
Veľkosť detských izieb
Ahojte, práve pracujeme na našom domčeku, riešime projekt a rada by som sa spýtala, aké veľké máte …
katka8
Pred 2 rokmi
1
2
46
Artalo design s.r.o.
Neobjednaval niekto zrkadlo od tohoto vyrobcu? celkom sa mi pacia dizajnovo Vdaka
jamur
Pred 2 rokmi
1
Nemusi ci musi byt pod pomurnicou izolacia?
Chcem sa spytat prosim, nema byt pod tramami alebo pomurnicou polozenou na veniec nejeka izolacia? …
sonau
Pred 2 rokmi
23
Tepelný most - veniec na plochej streche Miako?
Dobrý deň, v rodinnom dome na hornom podlaží pod strechou mám problém s tepelným mostom v dvoch iz…
marcos33
Pred 2 rokmi
1
Tlakovanie rúrky v podlahe....
Cafte, potrebujem urobiť skúšku podlahového kúrenia, radšej vodou ako vzduchom, lebo hneď uvidím ak…
terry25
Pred 2 rokmi
13
1
2
…
375
376
377
378
379
…