Nikdy viac Hörmann

Dobrý deň. Chcem vás upozorniť na garážovú bránu Hörmann. Pred 2 rokmi som si kúpil sekčnú garazovū bránu Hörmann za cca 900€. Pred mesiacom som nacúval do brány pričom som si poškodil spodnú sekciu. Brána sa skladá zo štyroch sekcií. Dal som si sekciu naceniť predajcom. Cena jednej sekcie bola 670€. U druhého predajcu 850€. Momentálne stojí brána cca1200€. Takže skôr sa oplatí kúpiť novú bránu a zbytok - motor,3 sekcie, vodiace lišty, diaľkové ovládače rozpredávať ostatným zúfalcom. Nech sa im darí.🤮
Odpovedať
Ved ale keby do nej nenacuva clovek, tak je vsetko v poriadku. Nieje uplne tak chyba znacky Hormann 🙂 Netreba hned ociernovat znacku, zato, ze "nahradne diely" su drahe. To by sme mohli o vsetkej elektronike (napr. tv) nadavat na znacky, kde kupa noveho sa viac oplaca ako oprava.
Odpovedať
@okawango a predstav si ze si kupis telku ta 700, dieta ti na treti den do nej hodi skakaciu gulicku, z led panelu pavucinka, a novy led panel stoji aj s opravou 600. Tvojou recou - nikdy viac samsung. 🙂
Odpovedať
@dent porovnas neporovnatelne, myslim si ze pri telke tvori panel takmer celkovu cenu, pri brane nieco stoja samotne sekcie, nieco konštrukcia, potom pohon Samozrejme oba pripady su riadne palky...
Odpovedať
@cukrik25
Odpovedať
Nehovorím o značke ale o firme. Brána ok
Odpovedať
Profilova fotka
Zadne dvere a naraznik na fabiu v autorizaku vymena s lakom cena 2500 na 6 rocne auto s cenovkou 13500 za fungel tiez by som povedal ze nikdy viac skoda 😀 Diely su najdrahsie. Kup novu branu a mozes este 3x nedavat pozor pri cuvani 😊
Odpovedať
@okawango Šak keď rozpredáš zvyšok, ešte aj zarobíš. Paráda.
Odpovedať
😁
Odpovedať
@okawango Väčšinu z tej ceny bohužiaľ stojí preprava. Jednotlive sekcie a konštrukcia zaberajú totižto vajviac nákladného priestoru. Vozíme tiež sekčné systémy akurát od iného výrobcu Assa Abloy.
Odpovedať
Ach tie komenty. Človek niekoho upozorní na detail, že aj toto sa môže stať. A oni ešte chytajú za slovíčka. Ja som si z toho napríklad zobral jednu vec. Až budem riešiť bránu, musím sa zaujímať aj o cenu jednotlivých sekcií, alebo celkovo ND. . Môže sa mi to vrátiť v dobrom. Za mňa, dik za info.
Odpovedať
@dadkobo 👍
Odpovedať
Blbosti tu pisete, prirovnania s telkou alebo STARYM autom + kde sa diel este lakuje, etc. Porovnava cenu sekcie vs. NOVA brana, nie stara a nejedna sa o diel, ktory tvori vacsinu ceny brany alebo ho treba este dalej spracovat. Cena nahradnej sekcie je uplne prepalena aj na moj vkus, hoci je jasne, ze ND su bezne predrazene.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nehladal si taký panel na internete? Pur panel 50cm šírky stojí od 40 eur za meter. Samozrejme treba nájsť taký aký máš ty. Ostatok kovania by mal ísť prehodiť zo starého... Napr. stránka -Diely pre bránu
Odpovedať
Podstatná časť bude asi aj práca...
Odpovedať
@okawango Ďakujem za info. Je to od firmy neseriózne. Keby si vážili klienta, ktorý si kúpil ich výrobok, tak mu dajú ten jeden panel s minimálnou maržou, veď zarobia na výmene a ak by bol klient spokojný, tak im spraví ešte reklamu.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne kvoli tomu servisu som nekupil horman. Motory pouzivaju činske plastove tak isto ako ostatne znacky. A co sa tyka purpanelov, to pouzivaju asi tiez vsetci rovnake. Ide len on firmu ktora im robi laminaciu. Vobec by som tu sekciu cez horman neriesil.
Odpovedať
@pipulkoo mne toto iste rozprával typek co mi spojazdnil pohon na branu, ze robil vyse10 rokov hormann a skoncil s tym, ze same problemy. Aku si dal branu?
Odpovedať
@foobar Cena bola bez práce.
Odpovedať
@okawango treba najst nasho vyrobcu bran ktory sklada brany u seba. Neviem presne ale tusim lamelland, skus ich oslovit, myslim zeby to malo ist. Cena je vzdy vysoka, pretoze branovy panel je proste iny ako stenovy a tym padom ma len jedno pouzitie a specificku koncovu cenu. Ked som objednaval hormann tak som sa vtedy pytal na taky nahradny diel a bola mi povedana cena za sekciu ca 200 euro. Chcel som aj rovnaky dizajn brany na vstup na pozemok a oslovil som vyrobcu plotov a bran a tie sekcie nemal problem zohnat este lacnejsie. Cesta existuje len treba pohladat. Ak nepochodis na sk tak skus polsko,tam je toho mraky.
Odpovedať
@jozefsv dik
Odpovedať
Profilova fotka
@cotibebemore ja som daaal... keby som vedel jak sa volaju 😄 tu u nas v TO co sa vyraba. PEMAT. Musel som dat do googlu 😄 mi to vypadlo. O liter menej ma stala brana oproti ponuke z hormanu. V hormane som nevedel vybavit taku zlavu. V pemate som mal dobreho kamarata, tak aj ta zlava bola dobra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?