O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čiastočná prerabka
Ahojte, v lete by sme chceli prerobit kupelnu v novom dome, mame len sprchu a chceme dat do kúpeľn…
eno32
Pred 2 rokmi
2
Výmena strechy - dotácia
Ahojte. Na našom dome sa rozpadá celá strecha, ktorú bude potrebné kompletne vymeniť spolu so str…
robcin
Pred 1 rokom
1
2
...
3
83
Zatekanie okien
Dobry den, Ako odstranim zatekanie okien ? Nie je to ze okno zle tesni, ale na vnutornej strane dol…
jan45
Pred 2 rokmi
4
Je možné postaviť dom do 180 000,-
Z toho domu z predchádzajúcom príspevku sme upustili. Momentálne riešime či je možné postaviť dom d…
zacik
Pred 2 rokmi
1
2
48
ARBITON herringbone
Ahojte. Prosím je tu niekto kto ma real foto z 3 typov Arbiton herringbone? 1. typ arbiton ca 159 d…
zuzanita_d
Pred 2 rokmi
1
Cena prace za zateplenie
Ahoj. Tento rok chcem zateplovat, pojde eps 20 cm. Ako sa teraz pohybuje cena prace ? Mam ponuku 5…
blackp
Pred 1 rokom
16
Pleseň na byte
Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom situácie, ktorá sa mi stala na byte; jedná s o 1,5 zr…
moravsky
Pred 2 rokmi
14
Bezfalcove dvere 82x197 montáž do pôvodnej zarubne
Mal by som otázku či sa dajú kúpiť, objednať a ak áno kde. Interiérové bezfalcove dvere hrúbka 4cm…
eno32
Pred 2 rokmi
2
sponzor fóra
Kúrenie v staršom dome
Ahojte, potrebujem radu. Máme starší rodinný dom, kde teraz kúrime radiátormi-elektrokotlom. Chceli…
inovakurenie
Pred 1 rokom
11
Od koho net?
Čauky, mám na vyber troch poskytovateľov Antik Orange O2. Antik vychadza necelych 18€ mesačne aj …
ertezet
Pred 2 rokmi
1
2
42
Rekonštrukcia starej budovy - zatepliť ?
Dobrý deň, opravujem starú - letnú kuchyňu moja otázska je či to zatepliť a ak áno aký materiál po…
zmrzlina_sk
Pred 2 rokmi
2
Poškodená farba na dvierkach od farby na vlasy.
Ahojte. Moja šikovná manželka oprskala dvierka na kuchynskej linke od farby na vlasy keď si ju zará…
kajo873
Pred 2 rokmi
23
Vzhľad strechy
Dobry deň, prosim o nazor, skúsenosť ohľadne vzhľadu strechy. Dom je na hranici pozemku takže presa…
todo2
Pred 2 rokmi
7
Finreality
Zdravim vsetkych…chcel by som sa opytat na skusenosti s firmou Finreality z Nitry a na ich konatela…
stubiss
Pred 2 rokmi
5
Protherm RAY 12 KE - prekurovanie
Dobry den, chcem sa spytat diskutujucich, ci ma niekto skusenost s elektro kotlom Prothemr RAY s "…
duzu
Pred 2 rokmi
1
2
58
Stolárstvo Čižmár Snakov
Ahojte, Niekto prosím referencie na tohoto stolára? Práca, cena, termín a celkova spokojnosť. Ďa…
mato86
Pred 2 rokmi
1
Postup zastrešenia terasy
Dobrý deň máme pri dome už ŽB platňu/terasu/ cca 6x4 chystáme sa ju zastrešiť drevo + polykarbonat.…
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Alarm vonkajšia siréna
Zdravim, elektrikári mi robili elektroinštaláciu v dome aj alarm...nevyviedli kábel von Na väčšine…
duzu
Pred 2 rokmi
1
2
34
Pletivovy plot bez bocnych vzpier
Ahojte, robim pletivovy plot - klasika napinak a pletivo. Je dlhy mozno 10m. Je nutne na koncoch da…
radottrado
Pred 2 rokmi
8
Išli by by ste do kúpy takejto nehnuteľnosti?
Máme možnosť kúpiť dom za 235 000,- je pomerne veľký 9 izieb a 4 kúpeľne, dve garáže - na strednom …
buch_buch1
Pred 2 rokmi
27
Pohon na kridlovu branu Vychod
DRAVIM ZHANAM NIEKOHO Z VYCHODU KTO zhana pohony na kridlove brany moze byt aj s montazou jedna sa…
k3zz
Pred 2 rokmi
2
Náhradné dvierka na umývačku riadu Beko
Chcem poprosiť o pomoc alebo radu.Máme funkčnu umývačku riadu Beko BEKO DIN 26410,ale malou nehodou…
ziit
Pred 2 rokmi
3
Lamely
Nejaké inšpirácie na lamely do obývačky za tv ? :slight_smile: Dik
igiro
Pred 2 rokmi
2
Zospodu zapustené kupeľňové umývadlá a skrinky
Dobrý deň prajem, chcem sa spýtať, ako ste riešili zospodu zapustené umývadlá so skrinkami v kúpe…
nussy20
Pred 2 rokmi
3
Neobytne podkrovie zmeniť na obytné
Ahojte strecháci chcem poradiť keďže sme sa rozrástli o jedného člena zvažujeme ďalšiu izbu keďže d…
anezka1987
Pred 2 rokmi
1
Rekonštrukcia štvorec 70r
Ahoj rekonštruoval niekto fasádu klasika štvroca/ toho vyššieho/zo 70r ale nie bielo šedou? Všetky …
maros_get
Pred 2 rokmi
4
Vlhkot - sdk - parozabrana - izolacia
Ahojte, aktualne mam palachovt strop ... Rozmyslam dat znizent sdk so sklenou vatou, parozabrana, s…
wilson1281
Pred 7 mesiacmi
19
Zimná záhrada - stavebné povolenie?
Dobrý deň, neviem ako je to teraz v zákonoch, chcem sa spýtať tých čo s tým majú reálne skúsenosti,…
lordkofola
Pred 2 rokmi
1
Prerabka bytového jadra
Zdravím. Pustil som sa do prerábky jadra. Mam oddelenú kúpeľnú a wc. Teda spoločnú priečku som dal …
16pedro
Pred 2 rokmi
3
Ytong vs. tehla
Dobrý deň, viete povedať, čo je momentálne rychlejšie dostupné? Vďaka
chrobak7
Pred 2 rokmi
6
1
2
…
373