Rekonštrukcia štvorec 70r

Ahoj rekonštruoval niekto fasádu klasika štvroca/ toho vyššieho/zo 70r ale nie bielo šedou? Všetky rekonštrukcie čo som zatiaľ našla boli do šeda a to sa mi nepáči. Chcela by som niečo bežové, okrové, vanilkové ale bojím sa že keď to tak nik nerobí tak niekde je chyba...a nebude to dobré. Strecha bude klasika červená a okná biele, rolety doladíme k fasáde... Ďakujem za pomoc a inšpirácie.
Odpovedať
@veja1979 chyba nie je nikde len prisla do mody bielo seda kombinacia, tak to kazdy teraz dava. Tak 10-15 rokov dozadu by si nasla zas vsetky domy v odtienoch zltej a oranzovej 🙂 . My sice nemame kocku zo 70 rokov, ale chceme volit nieco z odtienov bezovej/hnedej ked budeme robit fasadu. Proste sa nam to tak paci a kasleme na modne trendy.
Odpovedať
tak
Odpovedať
Profilova fotka
to ze to tak nema nikto v okoli este neznamena, ze sa to tak nerobi. pozri, bude to tvoj dom, ty v nom budes byvat a predpokladam, ze nie len chvilu, tak si vyber farbu taku, aby sa to pacilo tebe a nie niekomu inemu, neriad sa podla vkusu inych a toho, co je momentalny trend.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?