Zospodu zapustené kupeľňové umývadlá a skrinky

Dobrý deň prajem, chcem sa spýtať, ako ste riešili zospodu zapustené umývadlá so skrinkami v kúpeľni. Moja predstava je podobná ako v priloženom obrázku (rozmery 150x60). Našli ste zvlášť skrinky a umývadlá alebo ste využili stolára? Poprípade, akú dosku ste si zvolili? Ďakujem za rady.
Odpovedať
@00mirabelka my mame umyvadlo vlozene v doske, nie ako obrazku ze je umyvadlo od kraj po kraj. Co som pozerala skrinky tak vacsinou boli prave pre tieto co je na obrazku umyvadla. A hlavne aby ti pasovali tie otvory v suflikoch pre sifon. Tak my sme si dali urobit stolarom. Dosku mame nejaku klasicku myslim ze 4 cm hrubu. Dosky korpusu a dievorok tiez klasicke nabytkove. Sufliky system blum a zadna doska suflika klasicka, vyrezany priestor pre sifon.
Odpovedať
Bud dat vyrobit stolarom/kuch. studiom alebo lepsi vyrobcovia sanity ponukaju rovno aj skrinky k takymto umyvadlam. Tie byvaju dost drahe, ale zato usposobene do kupelne. V kazdom pripade, ktokolvek Ti to robi, by s tym mal mat skusenost (zvyknu tam davat lepsie tesnenia kvoli vlhkosti)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?