O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Betonova garaz - zatekanie
Ahojte, pripravovali sme betonovu platnu na ktoru nam nedavno zlozili betonovu garaz. Na niektorych…
martinv20
Pred 2 rokmi
1
Veľkosť detských izieb
Ahojte, práve pracujeme na našom domčeku, riešime projekt a rada by som sa spýtala, aké veľké máte …
katka8
Pred 2 rokmi
1
2
46
Artalo design s.r.o.
Neobjednaval niekto zrkadlo od tohoto vyrobcu? celkom sa mi pacia dizajnovo Vdaka
jamur
Pred 2 rokmi
1
Nemusi ci musi byt pod pomurnicou izolacia?
Chcem sa spytat prosim, nema byt pod tramami alebo pomurnicou polozenou na veniec nejeka izolacia? …
sonau
Pred 2 rokmi
23
Tepelný most - veniec na plochej streche Miako?
Dobrý deň, v rodinnom dome na hornom podlaží pod strechou mám problém s tepelným mostom v dvoch iz…
marcos33
Pred 2 rokmi
1
Tlakovanie rúrky v podlahe....
Cafte, potrebujem urobiť skúšku podlahového kúrenia, radšej vodou ako vzduchom, lebo hneď uvidím ak…
terry25
Pred 2 rokmi
13
Z coho spravit zahradny domcek
Chceme si spravit zahradny domcek o rozmeroch 5x.1.8m. Dal som si spravit cenovu ponuku a na takyto…
garazenakluc
Pred 2 rokmi
1
2
48
Egger - kašmírovo šedá
Ahojte ma niekto kuchyňu farby EGGER - kašmirovo šedá? Poslali by ste mi foto, ako to vyzerá…. A a…
jjaannoo
Pred 1 rokom
1
2
54
sponzor fóra
Bungalov v tvare L - ako mate zutulnenu tu dlhu chodbu ???
Ahojte. Prosim Vas o insipiraciu a zutulnenie dlhej chodby v L dome. Co tam mate ?
domi1818
Pred 2 rokmi
11
Názor na projekt - Bungalov s obytným podkrovím
Zdravim. Chcela by som poznat vas nazor na nas projekt rodinneho domu “na mieru”. Bude to bungalov …
wivik
Pred 2 rokmi
29
Betonova strieška STADREKO PREMÁKA !!
Zdrim stretol sa stym uz niekto ze mu premaka betonkva strieska od stadreka doslova cela napije vod…
palo18
Pred 2 rokmi
5
Stara betonova zmes
Zdravim, ma niekto skusenosti s vyuzitim starej stvrdnutej betonovej zmesy. Viem to nejako nadrvit …
kampap
Pred 2 rokmi
10
Uvoľnená tyč z WC - dá sa vymeniť?
Ahojte mám problém dneska sa mi podarilo buchnúť do zavitovej tyče čo ide na záchod a teraz jedna t…
radusko01
Pred 2 rokmi
11
Prečo čečina nevonia?
Kúpim stromček na Vianoce a celý čas poriadne nezavonia... Tak si poviem,asi bývajú dlho vyrúbané, …
fephp
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
66
Firma na rekonstrukciu bytu
Dobry den, prosim, mate niekto pozitivnu skusenost s firmou, ktora Vam rekonstruovala byt a mozete …
fosilka
Pred 2 rokmi
3
Tapla voda v dome
Ahojte. Postavili sme dom byvame asi 3 tyzdne a mame problem s teplou vodou. Tahame ju zo studne ma…
mgx
Pred 2 rokmi
18
Jemna omietka
Pekny den prajem ma niekto skusenost z jemnou omietkou Perla Inerior vnutorny stuk jemny od Baumitu
vlasto11
Pred 2 rokmi
4
Zvýšenie podlahy o 20 cm
Ahojte, prerábam byt a potreboval by som zvýšiť podlahu o cca 20 cm. Staré parkety sú odstránené, p…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
15
Digestor napojený do rekuperácie - máte niekto?
Ahojte, mate niekto digestor napojeny do rekuperacie? Umoznuju to napr. niektore odsavace Elica …
matt_hew
Pred 2 rokmi
22
Priestor vedla schodiska
Ahojte strechaci, idem si k vam po radu:slight_smile: Vedla schodiska mame tento volny priestor, r…
19mato87
Pred 2 rokmi
17
Hľadám realizátora rekonštrukcie RD Dudince
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť serióznu firmu na rekonštrukciu RD lokalita Dudince. Ideálne n…
veronika_145
Pred 2 rokmi
1
Nema byt veniec po celom obvode???
Prosim vas, robieva sa takto veniec? Iba na dvoch protilahlych stranach? Nemal by byt po celom obvo…
dom250
Pred 2 rokmi
14
Jeden svetelný okruh pre viac miestností
Ahoj Chcem sa opytat takuto vec-chcem v jednom okruhu svetelnom pripojit dve miestnosti- akym sposo…
arcticcode
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
62
Zhoršenie fungovania indukčnej dosky
Mám indukčnú dosku elektrolux cca 12 rokov, v poslednom období si všímam, že je nejaká pomalšia. Pr…
hondambx
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
63
Skriňa na mieru s lamelami
Ahojte skúsim teda ešte raz ..Budeme dávať robiť stolarovi skriňu na mieru do chodbu rolldoorku cca…
dangs
Pred 2 rokmi
10
Stupačky v starom tehlovom byte
Dobrý deň, chceme prerobiť starý tehlový byt, kt. stúpačky na plyn sú takto vonku vo WC. Má niekto…
technik007
Pred 1 rokom
8
Mokrý sadrokarton
Zdravím partia z oravy nám robí strechu štýlom že vo štvrtok ju zhodili celú a piatok bol sviatok…
jacks101
Pred 2 rokmi
31
Kam so Sušičkou
Dobrý večer, my doma - v byte nemame sušičku. V Dome ju chceme. Od znamych som sa dopočul že sušičk…
sissik
Pred 2 rokmi
24
Odvzdušňovanie radiatorov
Za mesiac, ćo máme nainštalovaný novy kondenzačny Bosch kotol, potrebujem každé 3-4 dni odvzdušniť …
rudy2501
Pred 2 rokmi
22
Kondenz plocha strecha?
Ahojte, kupili sme RD "kocku" s plochou strechou (vek stavby do 10 rokov) a po tyzdni ako sme sa na…
pouk69
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
376
377
378
379
380
…