Skriňa na mieru s lamelami

Ahojte skúsim teda ešte raz ..Budeme dávať robiť stolarovi skriňu na mieru do chodbu rolldoorku cca 4m široku čiže 4posuvne dvere ale chcela by som tam zakomponovať nejak lamely...Teda hľadám inšpirácie už som toho veľa pozrela no nič nebola až tak podľa mojich predstáv...Tak ak niekto máte poprosím Vás o foto ak smiem
Odpovedať
Profilova fotka
U mna by to fungovalo tak, ze prides do dielne, chytim kus takej farby, aký bude zaklad (vecsia plocha) a pukladal by som na to narezane takej farby pasiky, ako budú lamely aj s moznostou posuvat ich ako sa ti paci. Mala by si to nazivo pred sebou. Ani tak si nevies predstavit? Zbytocne budes kvoli tomu zakladat temy, ked ludia take velmi nemaju, tym padom ani fotku taku nemaju. Na roldorovych dverach to bezne nie je.
Odpovedať
Napísal som do Google lamely vstavana skrina a staci sa prelistovat obrazkami, da sa tam vybrat si myslim, alebo teda skor inspirovat sa niecim.
Odpovedať
@prirodokochac áno viem že tak by to bolo možné ale on tie lamely musí objednávať a dal nám domov len vzorkovník nech si vyberieme drevo..Boli sme sa pozerať na klasické skrine s lamelami ale nič také má nezaujalo... Teraz sú lamely dosť aktuálne preto som skúšala tu sa opytat
Odpovedať
@michal_66 áno viem dakujem pozerala som aj net ale chcela som reálne foto ...
Odpovedať
@nuna21 jasne chapem, len je to taka dost specificka poziadavka, tak bohvie, ci sa najde niekto, kto to ma takto riesene. Len nezabudni na to, ze teraz su tie lamely v kurze, ale tak ked prejde tato vlna, aby to aj vas potom neomrzelo.
Odpovedať
na pintereste by sa dalo najst toho viacej, no nie? aspon ja teda hladam vsetko tam🙂 cokolvek mi napadne a zaujima ma.
Odpovedať
@michal_66 no ono to tak vacsinou aj byva, ale myslim si, ze to zase nie je taky kusok, ktory by prestal byt onedlho moderny. drevo neomrzi proste.
Odpovedať
@kichino samotné drevo nie, skôr asi tie lamely by mohli.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez lamely pacia, ale nejdem hned vymyslat a obvolavat firmy, ktore by mi boli ochotne ich prist spravit🙂 ked budem chciet, spravim si aj sam. nemoze to byt zase take narocne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?