O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zámková dlažba cena
Zdravím mam otázku niekde v okolí PD kto robí zámkovú dlažbu , aka je celková cena za m2 ? Nehladá…
systemax
Pred 2 rokmi
1
Dom vo svahu bez pivníc
Ahojte,ideme stavať domček ale sme len na začiatku.. pozemok máme vo svahu ale nie vo veľmi strmom.…
siska1313
Pred 2 rokmi
7
Zámkova dlažba pri studni
Zdravím mám otázku , dom napojený iba na studňu v pivnici , vedla tej pivnice kde mam studnu je v…
duzu
Pred 2 rokmi
14
Drevena fasada na zateplenie
dobry den. mame Ackovu chatu a jedna strana (severnu) je aj zateplena,teraz zvazujem ze by sme to o…
haciendman
Pred 2 rokmi
7
Havarijny stav bytu.
Kedy sa povazuje dany problem v byte za havarijny stav? Ako som pisal sem uz davnejsie buchaju mi s…
marian_8
Pred 2 rokmi
1
2
49
Zateplenie, vs obklad
Ahoj, vedel by mi niekto poradiť najrýchlejší, a zároveň aj z najlacnejších spôsobov ako zatepliť z…
garazenakluc
Pred 2 rokmi
14
Juraj Bila, Malé Zálužie, Nitra - podvody
Podviedol Vás na stavbe pán Juraj Bila, Malé Zálužie (Nitra) a chcete to riešiť súdnou cestou? Ozvi…
ruskur
Pred 2 rokmi
1
Prístavba
Zdravim, chcel by som k staršej drevenici pristaviť kúpeľňu + izbu v rozlohe 20m2. Momentálne je ta…
tomis12
Pred 2 rokmi
3
sponzor fóra
Stavia niekto alebo sa chystá stavať dom DOCUS 2 od APEX ARCH?
Plánujeme kúpiť projekt domu Docus 2 od Apex arch.ma niekto tento dom alebo sa chystá stavať? …
barny69
Pred 2 rokmi
1
Vynadrenie pre poisťovňu
Dobrý večer, na dome mi začali zatekať strešné okná, nakoľko sme poistený nie je to problém, ale hľ…
hatahata
Pred 2 rokmi
11
Ako spravne vyspravit vyburane otvory na nove okna?
Dobry den,poprosim o radu,firma na hrubu stavbu (rekonstrukcia domu) nam spravila otvori do starych…
dom250
Pred 2 rokmi
13
Výmena okien
Dobrý deň, chcem sa opýtať, bude možná výmena týchto okien? Alebo sa bude musieť robiť celá stena n…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Navrh kuchyne s obyvackou
Ahojte, viete mi poradit niekoho, kto by nam navrhol kuchynu s obyvackou? Ja si s tym neviem dat ra…
sovietovic
Pred 2 rokmi
15
Preprava väčšej zásielky
Potrebovala by som dopraviť masívny stôl cca 80 kg Piestany - Zilina, dĺžka 200 cm. Je tu niekto, k…
hnco
Pred 2 rokmi
30
Dvojumývadlo
Dobrý večer, chcem vás poprosiť či nemá niekto dvojumývadlo v šírke 100cm ? Buď dve samostatné umý…
roman27
Pred 2 rokmi
1
NORDIS - tepelné čerpadlá
Ahojte, našiel by sa tu niekto kto má reálnu skúsenosť alebo viacej informácií o tepelných čerpadl…
divanad
Pred 2 rokmi
15
Prerobenie záhona
Ahojte, chcela by som poradiť, čo dať namiesto levanduli,ktore chcem presadiť , chcem zakryť kanál …
lulaw
Pred 2 rokmi
4
Zastresenie - terasa cca 6x5m
Zdravim, realizoval niekto pristresok na terasu sirky 6m a dlzky 5m alebo podobnych rozmerov - bez …
altanky_excellent_douglas
Pred 2 rokmi
9
Hľadám stolára Trnava a okolie
Dobrý deň, hľadám stolára na výrobu poschodovej postele. Ak nejakého poznáte poprosim na neho konta…
nathuska
Pred 2 rokmi
1
Vykup bytu
zdravim, ma niekto skusenost s vykupom bytu realitkou/spolocnostou, ktora sa zaobera vykupom nehnut…
duzu
Pred 2 rokmi
4
Plot + zámková dlažba
Dobrý deň, neviete mi poradiť šikovných ľudí na realizáciu plotu + zámková dlažba ( Betónový plot M…
adoh
Pred 2 rokmi
1
Wallander olejový radiátor 1000 w
Dobrý deň, kto máte skúsenosti s prevádzkou radiátora Wallander olejový radiátor 1000 w. Viete nas…
blacksr
Pred 2 rokmi
8
Vie mi niekto ukázať fotky: biele plastové okná + hnedé dvere v interiéri?
Zvnútra chceme dať biele plastové okná, ja si k nim predstavujem hnedé interiérové dvere. Zariaďova…
bulls7
Pred 2 rokmi
3
Skúsenosť: Výmena turbo kotla za KK
Ahojte, rád by som v krátkosti zhrnul skúsenosť výmeny turbo kotla Thermona za KK. Jedná sa o nez…
ppo
Pred 2 rokmi
2
Obklad krbovej vlozky
Zdravim, chcel by som sa opýtať, ake je najvhodnejšie lepidlo na obkladanie krbovej vlozky? Postaču…
matus2108
Pred 2 rokmi
1
ECO drevostavby s. r. o.
Dobrý deň, plánujeme stavbu domu z CLT palnelov, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti s firmov…
frantisekca
Pred 2 rokmi
3
Kuchynská linka opačné L
Zdravím, máte niekto kuchynskú linku do tvaru opačného L? Ako máte rozmiestnené spotrebiče?
xyzo
Pred 2 rokmi
6
Erkado Covert - skryte, reverzne, plna vypln, 2 panty?
Mate niekto skusenost s dverami Erkado Covert - skryte, reverzne, 80cm, polska norma, vypln plna DT…
pikkat
Pred 2 rokmi
1
Špajza orientovaná na JV
Dobrý deň, Chcem sa spýtať či máte niekto orientovanú špajzu na juhovýchod resp. na túto stranu má…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
19
Parozabrana na stit strechy z OSB
Ahojte, zateplujem podkrovie na sikmej streche. Narazil som ale na problem so stitom strechy. Je z …
blacksr
Pred 2 rokmi
2
1
2
…
377
378
379
380
381
…