Preprava väčšej zásielky

Potrebovala by som dopraviť masívny stôl cca 80 kg Piestany - Zilina, dĺžka 200 cm. Je tu niekto, kto poskytuje prepravu, resp. nejaké odporúčanie na spoľahlivú a výhodnú kuriérsku spoločnosť? Dakujem.
Odpovedať
neskúšala si packetu?
Odpovedať
Profilova fotka
na. teraz priviezol krbove kachle (130kg) geiss. skus sa informovať tam. my sme riešili cez eshop tak podrobnosti neviem
Odpovedať
..prípadne popros nejakeho známeho s idealne combi autom a ak sklopí sedačky tak 2 metre dlhý stol určite vojde,stol nemá nejake "atypicke" rozmery a určite nie je náročny na prepravu /nevieme však širku?/ resp. vozík za auto a vec vyriešená 🙂 .. kolko je to z PN do ZA? po dialnici 115 km?
Odpovedať
@vercaterca ten stol je v demonte? Aky je rozmer balenia, nie stola? Chodim ten smer dodavkou..
Odpovedať
Na FB sú rôzne skupiny,kde sa prepravuje tovar , treba napísať a sami sa ľudia ozvú.
Odpovedať
@btus Tam su obmedzene rozmery, ak som dobre pochopila.. @mato981, ano cca 111km. Prave kombi my mame, ale ako sme to merali, nezmesti sa:/ sirka 1m, ta robi sarapatu, inak 2m sa zmesti po sklopeni.
Odpovedať
@kejsix predpokladam, ze ako sa so stolarom dohodneme, ci nohy pribali zvlast.. Napisem..
Odpovedať
@tomas1989 Ano, uz som pozerala tiez. Diik.
Odpovedať
@vercaterca najlepsie mas skontaktovat sa s prepravnymi sluzbami, povedat, co kam potrebujes, uviest rozmery a vahu a budes vediet hned, kto to dokaze zrealizovat a za kolko.
Odpovedať
najlepsie najst suseda/znameho ktory ma tazne zariadenie, pozicat vozik a otocit to so susedom osobne. Vozik sa da pozicat v kazdom rohu. Riesil som odvoz psej budy (podobne rozmery ako ako vyssie spominany stol, ale tazsie) z NR do BA cca 4 roky dozadu a kurierske spolocnosti chceli za to uplny nezmysel.
Odpovedať
kurierske-sluzby.sk - objednaju ti bud Toptrans alebo GLS - u GLS je ale obmedzenie do 40kg sa mi zda? Cize toptrans. Alebo, ak mas niekoho kto ma ICO tak DB schenker. Oni pre FO nerobia. Velkorozmerova preprava este Geis ako tu bolo spominane alebo DHL ma oddelenie nadrozmernych preprav. Pripadne Postovy kurier ma sluzbu neskladne (jedna strana je nad 200cm, to ponukaju ako jedini) + vedia prepravit do 1t balik - ceny tiez nemaju zle - nejakych 40EUR.
Odpovedať
asi dva roky dozadu to moze byt, tiez som potreboval nieco poslat taketo vacsie a vtedy mi najlepsie vychadzal Geis. normalne prisli po zasielku a potom dorucili, nemusel som sa s tym nijak teperit.
Odpovedať
@btus Cez Packetu taky velky balik? 😄 To si nemyslim, ze je uplne najstastnejsia volba 😄
Odpovedať
@benko3387 neviem, ja som tak posielala len normálne balíky, to ma len tak napadlo. Ale zase, ako som pozerala - má to 116 km, tak to ju lacnejšie výjde ísť si pre to sama.
Odpovedať
Profilova fotka
@benko3387 Packeta ponuka aj taku sluzbu, ze vyzdvihne u teba doma balik?
Odpovedať
Vozil som na kombíku všeličo. Dokonca priamo na streche bez nosiča-na spodok guma ktorou sa prekladajú betónové panely pri preprave na ktorú som dal vchodové dvere z jaklu aj s bočným svetlíkom. /cca 100kg/ Priviazané gurtňami priamo cez zadné pootvorené okná a vpredu zaháknuté gurtňou o karosériu... 😄 🤔 V prípade keď haprovala dodávka aj nové panelákové okno 210x150 ale to na robenom nosiči. Alebo 4m koberec z obchodu domov. Takže myslím, že taký stôl je na kombík úplne v pohode. Ak si netrúfnete sami pošlite mi správu možno sa dohodneme som od PN a mám dodávočku kam to vlezie aj s nohami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lulaw nie
Odpovedať
@dodok 🙂 Tu strechu bez nosica by som neriskovala. Jedine ak dodavka. Napisem..
Odpovedať
@marekjahoda Geis pozeram, tam je obmedzenie rozmerov. Posta by mozno bola schodna. Mas skusenost? Vedia si pre to sami dojst priamo na miesto a sami nalozit? Dakujem vam vsetkym za podnetne napady, nieco uz z toho vymyslim 😉
Odpovedať
@vercaterca Mate tu ponuky od ludi, co by vam to priblizili aj za dve flase vina, vy riesite geis ... kto chce kam 🙂
Odpovedať
...hladame/hladate problém tam kde nie je 🙂 ..ako som už spomínal ,vozik za auto a vybavené ,hodina tam ,hodina s5 a nezaťažujem Geissov ,DPD a pod. Prípadne pozerám ,že stol asi potrebujete previezt od stolára? a stolár Vám s dovozom nevie pomocť? predpokladám ,že masívny stol asi nebude stáť 50 eur,čiže malo by to byť aj v jeho zaujme...ale to je asi také "slovenské" -zaplať a odvoz si zabezpeč sám 😞 .....keby si objednala stol z Polska ,Poliak by Ti za 30 eur doviezol ,zmontoval a aj krowky by nechal 🙂 🙂
Odpovedať
@vercaterca postovy kurier mam skusenosti ze jedini vozia >200cm veci. Zobrali bez problemov vsetko, vie ti pre to prist kurier s dodavkou ale zase treba mysliet na to, ze je to predsalen prepravna spolocnost - cize to treba zabalit poriadne lebo sa to bude prekladat + samozrejme stitok. A pomoc s nalozenim - tak to ozaj neviem. Vacsinou ti kurier pomoze ked ho poprosis ale tak zase nejaka sluzba na to asi nieje. Viem ze DHLko vozilo spotrebice so zavoznikom, toto robi aj toptrans a geis.
Odpovedať
@kejsix Nie som este rozhodnuta, preto pisem, ze nieco vymyslim z vasich navrhov 😉 @mato981 dovoz v pripade zaujmu zabezpecuju, len sa snazim znizit naklady. Thats all,,
Odpovedať
Da sa aj prenajať dodávka alebo teda vozík a viete si ho tak previezt aj sami. Inak mnoho ludi napriklad aj na markeplace ponuka rozne moznosti prepravy, treba popozerat
Odpovedať
@halepka toto moze byt tiez dobre riesenie a moznoze aj finacne vyhodnejsie ako priamo prepravna spolocnost.
Odpovedať
@halepka ja som takto uz nieco posielala, sice neslo o nejaku velku zasielku, len taky mensi balik. Tiez som si nasla, kto tam pisal, ze odkial kam cestuje, stretli sme sa, pan prevzal balik a v druhom meste uz cakala sestra, aby ho prevzala. Kedysi tak po autobusaroch posielali mi hovorila starka 😄
Odpovedať
@vackoo jednoznačne by som to riešil takto, nie som si istý, či vôbec Packeta akceptuje prepravu takýchto veľkých zásielok. ale tak dá sa to pozrieť pravdaže.
Odpovedať
@habit tu som ja ale nespominal, mam skusenost, ze ani nie velky ale tazky balik nechceli dorucit. to som nieco objednaval a dal si cez nich dorucit, tak som cakal teda, kedy mi pride sprava, ze si mozem balik vyzdvihnut. nic nechodilo, len potom nejaka sprava, ze to je velka hmotnost a to oni nedorucia, takze som musel potom obvolavat a zmenit sposob dopravy na kuriera.
Odpovedať
nejakeho znameho nemate co ma gulu, pozicali by ste si privesny vozik a otocili by ste to aj sami. alebo na facebooku existuju rozne skupiny s prepravami a tam mas dost sprav podla ktorych vies, ci je prepravca fajn alebo nie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?