O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
2 sklo, plastove okna
Mame už staršie 2sklo plastove okná a počas vetra alebo mrazu sú studené okná a rýchlo nám vychladn…
rudy2501
Pred 2 rokmi
11
Závesy, záclony k drevenému stropu
Chcel by som poradit pri vyberte závesu do obývačky. Mame hnedé okná (zlatý dub) a priznaný drevený…
blacksr
Pred 2 rokmi
3
Detekcia svetelnych rozvodov v panelaku
Ahojte, ako laik prosim o radu. Chcem si namontovat nove led svetlo, ale potrebujem pre jeho uchyt…
panak
Pred 2 rokmi
6
Pílový kotúč na lamino bez predrezu
Dobrý deň Mám doma stolovú pílu DeWALT DWE7492, na ktorej by som potreboval odrezať melaminku,( men…
petersd
Pred 2 rokmi
20
Dedičske konanie
Zdravim chcem sa spýtať ako prebieha dedicske konanie keď je dom pod zaloznou ťarchou v banke… a je…
bibi801
Pred 2 rokmi
1
2
37
Splynovací kotol
Zdravím vás má tu niekto skúsenosť s kotlom Attack combi pelet? Chcem sa opýtať či sa niekomu tiež …
ekobriketyles
Pred 2 rokmi
2
Teplovzdušný solárny panel
Ahojte, má prosím Vás niekto reálne skúsenosti s teplovzdušným solárnym panelom? Chcel by som to po…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
4
Akustická izolácia stupačky
Ahojte. Máme byt na prízemí. Pri splachnuti či sprche všetkých susedov nad nami sa šíri celým bytom…
dedo758
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Zásyp starého stropu
Dobrý deň prajem, vedel by mi niekto poradiť čo je to za materiál. Zatiaľ som ako zásyp videl vždy…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Plynovy kotol - zmena na tepelne cerpadlo
Zdravim vsetkych. Mame v byte (z r. 2013) plynovy kotol a radiatory. Ten kotol sa neustale kazi, v…
lubinkag.
Pred 2 rokmi
1
2
37
Hrúbka a skladba podlahy nad pivnicou
Zdravím..riešim skladbu a hrúbku podlahy nad temperovanou pivnicou v projekte pre stavebné povoleni…
tinuskaaaa
Pred 2 rokmi
8
Vyvlastnenie kvôli obecnej ceste k rodinným domom?
Dobrý deň, zhruba rok dozadu som kúpil dlhý pozemok v obci, na ktorom chovám koňa. Veľkosť pozemku…
frantisekca
Pred 7 mesiacmi
1
2
...
3
66
Zjednavanie cien
Kolko sa Vám podarilo zjednať cenu z ceny bytu? Chcem kúpiť 1i byt v Ba. Kamoška mi povedala, že on…
ris66
Pred 2 rokmi
1
2
39
Penetrak dlažba
Ahojte idem sa spytať skúsenejších pri kladení dlažby aplikujem hĺbkovú penetrácia. Je dobre klásť …
kejsix
Pred 2 rokmi
11
Kazdodenne umyvanie
Prosim poradte cim zotierate podlahu- dlazbu kazdy den??? Najlepsie nieco co nemusim v rukach zmyka…
tabitka337
Pred 2 rokmi
31
Isokor eko profi proti vodnemu kamenu
Ahojte, nasla som kopec diskusii o tom, ako ocistit obklad/dlazbu od vodneho kamena, no nerozprava …
vee82
Pred 2 rokmi
2
Akumulátory mop karcher fc 7
Zdravím vás, zvažujem kúpu akumulatoroveho mopu karcher fc 7 výhodou tohoto mopu je že nemusíte vys…
Pred 2 rokmi
3
Zateplenie prekladov
Chcel by som vedieť vas názor na zateplenie železobetónového prekladu zo spodu keď okno bude osaden…
tinuskaaaa
Pred 2 rokmi
25
Praktické sklo do sprchového kúta
Dobrý deň prosím vás chcela by som sa opýtať ci niekto ma skúsenost zo sklenenim sprchovym kútom na…
eva1994
Pred 2 rokmi
20
Vhodná zarubna_osadenie
Dobrý deň.Vedeli by ste niekto poradiť typ zárubne?Prípadne firmu ktorá by nám ich osadila v okolí …
Pred 2 rokmi
4
Co zistovat pri kupe pozemku?
mam na ruke pozemok od developera, mierne vo svahu, pod lesom ( IBV). Kanalizacia a voda na pozemk…
beno78
Pred 2 rokmi
20
Bungalov 1375 euroline
Dobrý večer.. máte niekto alebo staviate bungalov 1375 od eurolines? Aké máte so stavbou skúsenosti…
majina.b
Pred 2 rokmi
2
Elektrické podlahové kúrenie v starom byte
Ahoj, rekonštrukujeme starý byt. Bytovka ma celkom 4 byty. Náš byt je vrchný, nad ním je Áčková zre…
mgx
Pred 2 rokmi
27
Izolovanie vypinacov/krabic v drevenom obklade
Ahoj mam taku vec..osadil som nove krabice na vypinace do drevenej pristavby/hosp. dvor/ apotrbujem…
liptacik
Pred 2 rokmi
8
Elstrechy
Bohuzial vlastna skusenost. Nedodrzanie terminov, klamstvo, zle odvedena a nedokoncena praca.
vrajmantak
Pred 2 rokmi
3
Osb - skladba plášťa strechy
Ahojte staviame rodinný dom bungalov s nizkym sklonom 16 a 25 stupnov... mame kupenu skridlu na n…
daliborb
Pred 2 rokmi
1
Prosím o referencie na kvalitnú firmu, prípadne partiu živnostníkov na realizáciu fasády okolie BB
Dobrý deň, ahojte prosím o kontakt na kvalitnú firmu, prípadne partiu živnostníkov ktorý sa zaobera…
milan_krnac
Pred 2 rokmi
1
Tip na rýchlorastúci ihličnan, ktorý nemá invazívne korene
Chcel by som na dvor zasadit nejaky ihlicnan ktory bude mat urcite aspon 6m a viac a nebude mu to t…
peto222
Pred 2 rokmi
1
Rada-na stene
Ahojte.... Neviete nám poradiť.Bývame v byte už 10 rokov a nedávno nám začala vypukať stierka a čas…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
7
Umiestnenie zásuvky vedľa indukčnej dosky
Zdravím, chcel by som sa opýtať či je problém ak sa umiestnili zásuvky hneď vedľa indukčnej váženej…
megdesign
Pred 2 rokmi
12
1
2
…
379
380
381
382
383
…