Praktické sklo do sprchového kúta

Dobrý deň prosím vás chcela by som sa opýtať ci niekto ma skúsenost zo sklenenim sprchovym kútom na taky typ ze keď sa oprska vodou pôsobí to ako kvapky neviem to lepšie vysvetliť len som o tom pocula ďakujem
Odpovedať
@eva1994 Myslíte sklo s dizajnom kvapiek vody? Alebo s vodoodpudivou úpravou?
Odpovedať
Profilova fotka
Tekute stierace.
Odpovedať
@blacksr neviem aký je vtom rozdiel 🙂proste hľadáme niečo také praktické nechcem byť otrok umývania ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 nefunguje a to som skusal aj kvalitne ako glaco (na aute parada) tekute stierace potrebuju na spravne fungovanie prudenie vzduchu… Sklo v sprchaci ostalo aj tak zakvapkane…
Odpovedať
@zipsuliak Co by ste odporučil niečo také prakticke alebo niejaku fóliu ďakujem
Odpovedať
Za mňa matné sklo alebo so vzorom činčila a pod. Najlepšie je zájsť do predajne ako Siko, Bauhaus, MM a pozrieť si vystavené kúty alebo vzorky skiel.
Odpovedať
@blacksr Ďakujem veľmi pekne za pomoc
Odpovedať
Profilova fotka
A čo sa dávajú také tie kadejaké úpravy na vane, tak to sa nedá aj na to sklo zariešiť?
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.modrastrecha.sk/forum/upr...
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr no to je fakt, ked uz, tak do takychto ochodov jednoznacne. este sa mi nestalo, ze by som tu nezohnal to, co som aktualne potreboval.
Odpovedať
Profilova fotka
Tie upravy nie su bohvieco, akoze z pohladu, ze to nepomoze, my mame v byte cire sklo a je to ako za trest, nechcem to do domu ani nahodou, treba dat matne alebo nieco, na com to nebude vidiet, lebo teraz sme ozaj otrokmi, to zakazdym postierat po sprche a aj tak zostanu smuhy.
Odpovedať
Profilova fotka
sklené dvere som vymenil za záves, teda dva, jeden je v práčke, jeden visí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blacksr V menšej kúpeľni použitie iného než číreho skla na sprcháči ju ešte viac opticky zmenší 🙁 @eva1994 Už si nepamätám výrobcu nášho skla v sprche, ale viem, že jedna strana bola označená nálepkou, že má ísť smerom do sprchy. A je fakt, že ani keď sme ešte nemali centrálny zmakcovac vody, žiadna extra patália s tým nebola. Po sprchovaní gro vody stieklo samo, zvyšok posledný sprchujúci zotrel vždy stierkou. Raz za mesiac to stačilo prebehnúť handričkou s octovou vodou a pokoj. Odkedy máme zmakcovac, je to este vyrazne lepsie. Ja by som iné ako číre nechcel. Treba sa pýtať v kúpeľňových štúdiách na tie úpravy, je to funkčná overená vec.
Odpovedať
Profilova fotka
@eva1994 otrok budes vzdy lebo aj najmodernejsie pripravky treba aspon raz mesacne aplikovat. Cire sklo.... vidis hned ked je od vodneho kamena a mydlin. Strukturovane sklo popripade mliecne vidis neskoro a surujes. My mame nepriehladne ale zas taky pripravok od ravak ze voda hned steka a aplikuje ho manzelka raz mesacne takze je to pohoda. Srierka nepripada v uvahu u nas nakolko su male skla a kut je obly.
Odpovedať
@jan45 moja rec..presne toto kazdemu, kto sa pyta, ze ake sklo, no ziadne.. @eva1994 prakticke a sklo v sprche, to sa proste vylucuje. Ak mas tvrdu vodu, tak proste na cirom bude vidno vsetko, ale aspon hned utries, na inom vidno nebude hned, ale potom budes drhnut o dusu.. Takze akekolvek ine riesenie ak sa ti nechce byt otrokom, je urcite lepsie..
Odpovedať
My máme z dvoch strán skladacie sklenené dvere, viď vizualizáciu: https://www.modrastrecha.sk/blog/peti... Mám po ruke takú tú gumenú stierku, vždy po sprchovaní ňou prejdem to sklo a je po probléme. Trvá to pol minúty a to my to máme ešte akože komplikované, lebo sú to skladacie dvere, tak musím obchádzať rúčky a pánty. Ak to budeš mať len veľké sklo na fix, tak nemáš problém. Alebo, a to tiež odporúčam, vykašli sa na to. No a čo, že sú tam kvapky? Trápi to návštevu? To nie je tvoj problém. 😉
Odpovedať
Problem so spinavym sklom nevyriesis dokial nenamontujes zmakcovac vody. Inak mozes cistit po klazdom sprchovani.
Odpovedať
Profilova fotka
cistit to treba tak ci tak, tomu sa nevyhnes, akurat teda na cirom je to ozaj hned vidiet tie stekance, takze idealne cistit ozaj kazdych par dni. Nechcel by som uz taky typ.
Odpovedať
@petiar ďakujem ti pekne za názor to máš úplnú pravdu👍
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?