O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kávovar
Dobrý deň, ma niekto kávovar na prekvapkavanú kávu s integrovaným mlynčekom a v inej farbe ako je č…
dendo015
Pred 2 rokmi
17
Samonosné kovové schody - skúsenosti
Zdravím, chystám sa na stavbu RD a momentálne uvažujem nad schodmi, konkrétne rozhodujem sa medzi s…
22kubo1
Pred 2 rokmi
1
Zapojenie vypínača
Ahojte chlapy. V stene (novostavba) som mal jednoduchý jedno-tlačidlový vypínač (L, L1, bez N vodič…
mireksk
Pred 2 rokmi
6
Rurky cez betonovy poter
Dobry den, nakolko nemam so stavbami skusenoati, zaujimal by ma prosim vseobecny nazor na realizaci…
terry25
Pred 2 rokmi
12
Pracovná doska - kuchynská linka
Dobrý deň prajem, všetkým. Má niekto kuchyňu v takejto farbe, viď fotografia. Názov farby kuchyne …
frodo28
Pred 2 rokmi
5
Izolácia,parozabrana pultova strecha
Zdravim, tí čo máte pultovu strechu alebo skúsenosť prosím o radu. Po druhej vrstve vaty (20+20) st…
blacksr
Pred 2 rokmi
2
Pleseň
Ahojte chcem sa spýtať takto nám plesneje okolo vchodových dverí a okien ako sa toho zbavím navždy …
jacks101
Pred 2 rokmi
9
Nova kuchyňa - stolár v BA
Ahojte, má niekto skúsenosti so spoločnosťami, ako napr. Kvinterier, DOSPA kuchynské štúdio alebo N…
mmmartinka999
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Čo je nosná stena ?
Ahojte, chcem sa spýtať dnes som zhodil na starom dome dve priečky ako vidíte na foto. Za mojim chr…
viktorthevictor_
Pred 2 rokmi
15
Inpregnacia
Dobrý deň ja by som poprosil treba impregnovať alebo nafarbiť vibroliatych betónových plotov aby n…
habit
Pred 2 rokmi
8
Cena elektrickej pripojky
ahojte, riesime novu el. pripojku na uz hrubu stavbu domu, bol u nas elektrikar na obhliadku, dnes …
marmande
Pred 1 týždňom
16
Arbiton amaron
Dobry den, ma niekto podlahu arbiton amaron? My sme ju kupili na podlahovku. A zistili sme, ze pred…
silviu
Pred 2 rokmi
13
Hluční susedia - možnosti ako eliminovať zvuk
Kúpili sme si byt v Žiline a kvôli susedom nevieme ako ďalej. Nad nami majú malé deti a cely deň j…
kordo3
Pred 2 rokmi
1
2
33
Monstera
Zdravím, chcem sa opýtať mám monteru cca 2 mesiace a zakaždým, keď mi rastie nový listok, zhnedne. …
akamko
Pred 2 rokmi
31
Kolaudácia bungalovu
Ahojte, chceli by sme kolaudovat rodinný dom, ake su podmienky? Máme bungalov, a kolko vás vyšla cc…
aisulka
Pred 2 rokmi
21
Skúsenosti s firmou TPT brány
Zdravím. Má niekto garážovú bránu od firmy TPT brány s.r.o.?
tomi93201
Pred 2 rokmi
2
Nastavenie plynového kotla
Dobrý deň mám otázku ohľadom plynového Kotla. Máme podlahové vodné kúrenie ktoré je vykurované plyn…
lenkica
Pred 2 rokmi
4
7m od okien pri priemyselnej stavbe
Ahojte, mám k dispozícií pozemok na ktorom by som rád staval. Niekde som čítal že rozdiel medzi mno…
zltalienka
Pred 2 rokmi
11
Umiestnenie pristavby na hranicu pozemku - sused zatial nesuhlasi
Ahojte, chcem sa len inspirovat, ci niekto neporadi. potrebujem rozsirit dom vzadu za domom, uz mam…
chrobak7
Pred 2 rokmi
1
2
56
Krb, neskoršia realizácia
Pozdravujem chcem sa informovať, či je dobrý napád realizovať pokládku kompozitnej podlahy v dome p…
silviu
Pred 2 rokmi
10
Ako opravit okno ktore prefukuje?
Caute, chcel by som sa poradit ako najednoduchsie opravit problem, ked nam prefukuje okno medzi par…
chrobak7
Pred 2 rokmi
12
Exterierove rolety
Riesime zatienenie a bol som rozhodnuty pre hlinikove rolety. Teraz zo vsetkych stran pocuvam ,ze t…
salinda789
Pred 2 rokmi
25
Betónová priečka
Dobrý deň. V byte mam priečku zelezo betón o hrúbke 6 cm. Plánujem na ňu zavesiť kuchynske skrinky …
peterzm84
Pred 2 rokmi
13
TERASOVE DVERE
Ahojte, chcela by som sa spýtať aké sú najlepšie terasove dvere do bungalova s otvorom na dvere 250…
revolucne_okna
Pred 2 rokmi
5
Dualne splachovanie
Ahojte, prosím vás kúpili sme byt (prerobeny). Pred zalozenim vlakna som skusal podobne temy tu naj…
zita19
Pred 2 rokmi
12
Vstavané spotrebiče značky Concept skúsenosti
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na Vaše skúsenosti so vstavanými spotrebičmi značky Concept. Nak…
kejsix
Pred 2 rokmi
13
Kotol Tiger Condens 25KKT42 - Nefunguje ohrev teplej vody
Ahojte, teraz pred Vianocmi mi kotol prestal fungovat, doteraz vsetko skoro OK. Ked som sa osprchov…
moname
Pred 11 mesiacmi
12
Krbové kachle - buchnutie
Dobrý deň. Dnes sa mi stala taká vec. Mám kachle Thorma s dvojstupnovym spaľovaním. Príležitostné v…
monika_v
Pred 2 rokmi
16
Cena za kupelnu wc
ahojte ...prosím o názor, kúpelňa veľkosť do 20m2, obklad na cele steny, sieťka, podlahy, obmurovan…
dominiciatko
Pred 2 rokmi
11
Zmena strechy
Ahojte, chcela by som sa spýtať mám dodatočne stavebne povolenie odsúhlasené. Len že chceli by sme…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
14
1
2
…
381
382
383
384
385
…