O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Cena za kupelnu wc
ahojte ...prosím o názor, kúpelňa veľkosť do 20m2, obklad na cele steny, sieťka, podlahy, obmurovan…
dominiciatko
Pred 2 rokmi
11
Zmena strechy
Ahojte, chcela by som sa spýtať mám dodatočne stavebne povolenie odsúhlasené. Len že chceli by sme…
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
14
Suchá skladba podlahy podkrovia
Potrebujem zhotoviť podlahu výšky 9cm. V skladbe budu použité sadrovlaknite dosky napríklad od rigi…
tomas89374
Pred 2 rokmi
1
Zápach (sifon) sprcha
Ahoj, nedavno som sa nastahoval do bytu, kde je poriesene vody v kupelni dost divne, neprikladal so…
jan45
Pred 2 rokmi
9
Zapojenie smart termostatu
Dobrý deň prajem, mame stary plynovy kotol Destila ocelot, klasicke radiatory, obehove cerpadlo a s…
dusan72
Pred 2 rokmi
17
Okienka
Ahojte odkiaľ ste kupovali okna??Orava ,môže byt aj Poľsko dik
blacksr
Pred 2 rokmi
3
Sedačka Helcel
Ahojte. Prosím Vás mate niekto skúsenosť so sedačkami značky Helcel? Mam záujem kúpiť sedačku v tva…
marex4
Pred 2 rokmi
16
Dupot zo susediacej spálne z vedľajšieho bytu - rovnaké poschodie!
Milí strecháči, riešil už niekto ako účinne odhlučniť keď sa vám ozýva dupot od susedy z vedľajšieh…
madmess
Pred 2 rokmi
15
sponzor fóra
Klesanie tlaku v kotli a smrad z kanalizacie
Pekny sviatocny vecer vsetkym. Uz dlho sa trapime so smradom kanalizacie v dome. Z odtokov to nejde…
jan45
Pred 2 rokmi
3
Firma na výmenu skiel - Západné Slovensko
Ahojte. Viete mi prosím odporučiť firmu na vypmenu skiel na francúzskych oknách? Máme novostavbu, v…
lvza
Pred 2 rokmi
2
Čím obnoviť povrch vodovodnej batérie?
Vodovodné batérie majú 12 rokov a keďže máme tvrdú vodu, tak na ich čistenie sme pravidelne používa…
chrobak7
Pred 2 rokmi
25
Hrubka priecky - domurovanie
Dobry den, mam trosku problem s jednou stenou. Povodne sme mali na danej stene osadit stavebne puzd…
uhro
Pred 2 rokmi
1
Pozemkové úpravy
Ahojte , co znamenaju tie dve cervene ciarky na jednej z hranic na mojom pozemku- je to vyznacene n…
akvi
Pred 2 rokmi
5
Uprava tvrdej vody
Chcem sa opytat ci niekto ma upravu tvrdej vody, ale len v sprche a ako to funguje?
wolodymyr
Pred 2 rokmi
10
Nový OP a TBanka
Ahojte, mame schvalenu hypotéku v tatrabanke ďalší týždeň sa budú podpisovať záložné zmluvy vlastn…
anna4_4
Pred 2 rokmi
4
Co je to za materiál?
Ahojte, viete mi prosím poradiť čo je toto za zateplovaci materiál?
jan45
Pred 2 rokmi
8
Buderus logamatic tc100
Zdravim, kk buderus Logamax plus GB072-24kw, doteraz riadeny na poschodi rc310 (radiatory - denna z…
paulus33
Pred 2 rokmi
1
PORUCHOVY KOD F 980, VIESSMANN - VITODENS
Dobry den, ma niekto skusenosti s kotlom VIESSMANN - VITODENS? Co to znamená ked vypisuje poruchovy…
maja1801
Pred 2 rokmi
18
Plech na strechce
Ahojte dávali nám plech na strechu, prosím vás o názor ako by ste boli spokojní s takouto prácou? N…
jullyeverest
Pred 2 rokmi
7
Doplnkove kurenie do pracovne - infrapanel vs konvektor?
Zdravim, vie mi niekto prosim poradit, co je vhodnejsia volba do pracovne? Pracovna je odlahla mies…
dexter89
Pred 2 rokmi
1
2
41
Prerabka bytového jadra a wc
Ahojte, oplatí sa nakomplet zmodernizovať bytové jadro, ak nechceme meniť dispozíciu bytu? Kúpeľňu …
zita19
Pred 2 rokmi
3
Inštalácia prietokoveho ohrievača
Ahojte, prosím poraďte ak to tak niekto má alebo má skúsenosť. Chceme si nainštalovať prietokovy oh…
silviu
Pred 2 rokmi
23
100tis € (120tis €)..... začať stavať?
Mám 100tis v hotovosti, a rezervu k tomu (dajme tomu 20tis). Stály a dlhodobo bezpečný príjem 300…
dadkobo
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
"Unik" vody
V 06/2022 mi bol namontovany novy kotol Buderus s bojlerom. V 12/2022 som si na fakture od vodarni …
radkankan
Pred 2 rokmi
11
Oprava pece Kostrzewa na pelety
Zdravim, mame v dome pec na pelety Kostrzewa Mini Bio Luxury a mame problem so zapalenim plamena a…
kamil_dlhos
Pred 2 rokmi
4
Farba na podlahové kachličky v kúpeľni
Dobrý deň, plánujeme renovovať kúpeľnu a chcem sa opýtať či by ste nám niekto vedel poradiť farbu a…
megdesign
Pred 2 rokmi
3
Kotol Viessmann vitodent 111
Dobry deň. Obraciam sa na vás s prosbou... Z času na čas nám v dome nejde tepla voda a kúrenie... K…
matejcurilla
Pred 2 rokmi
5
Chladnicka nechladi nemrazi
Mame novu chladnicku 2 tyzdne fungovala dnes rano som sa zobudila s tym ze chladnicka aj mrazak su …
rkorba
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
71
Kutenie
Dobry den majstri... Riešim funkcnost obehového čerpadla na kotli na tuhé palivo. Chcel by som popr…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
4
Ohrev vody elek a kurenim sucastne..
Ahojte , chcem sa poradit ,ci mozem mat sucastne zapnuty kombi boiler v elektrine(na casovac) a zar…
petersd
Pred 2 rokmi
25
1
2
…
382
383
384
385
386
…