O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Časté spínanie kondenzačného kotla
Ahojte prosím o radu. Kúpili sme byt na prízemí v starej tehlovej a nezateplenej bytovke. Pod nami …
blacksr
Pred 2 rokmi
4
Rekonštrukcia starej budovy
Ahojte, chystám sa rekonštruovať starý domček povodne letná kuchyňa cca 150 ročná nepálená tehla. B…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
12
Vytopené základy od koupelny - plíseň
Pěkný den přeji, potřebuji zjistit, zda je nekfo - nějaká firma která řeší plísně v domě? Jedna …
slun1cko
Pred 2 rokmi
17
Zapojenie dymovodu
Dobrý deň. Je v poriadku takéto zapojenie dymovodu? Krb má slabý ťah či to má nato vplyv. Predpokl…
pmaniac
Pred 2 rokmi
5
Zmena dodávateľa elektriny na rok 2023
Cenniky su uz zrejme, skusal sa niekto v poslednej dobe prehlasit? Naberaju novych klientov, ci len…
megdesign
Pred 2 rokmi
25
Šróby v obklade
Ahojte, prosím vás, povodní majitelia mali v sprchovom kúte nevkusne namontovanú poličku. Kúpelňa j…
pachi12
Pred 2 rokmi
9
Porfix paleta
Dobrý deň, vie mi niekto povedat koľko ks Porfixu je na jednej palete? (300mm). Ďakujem.
jumt
Pred 2 rokmi
2
Aka väzba muriva je to?
ahojte, chcem sa opýtať či niekto neviete ako sa nazýva väzba takéhoto ukladania muriva. Už som pr…
richard71
Pred 2 rokmi
6
sponzor fóra
Poziarne predpisy na polystyren
Vie niekto ake poziarne predpisy sa vztahuju nainstalaciu polystyrenoveho zateplenia fasady rodinne…
stavkluc
Pred 2 rokmi
5
Cena za komplet elektro
Je primeraná cena 7 137,50 Eur za elektro práce a materiál na chalupe 13 x 6 m s podkrovím (el. …
ascedant
Pred 2 rokmi
2
Zateplenie - hrubšie a hrubšie.... až 1 meter?
Chcel by som vedieť názor odborníkov - akademikov a vedcov z oblasti stavebníctva, ktorí reálne tes…
silviu
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
4
5
141
Servis kondenzačny kotlov viessmann
Zdravím ľudia, chcem sa vás opýtať. Kde by som mohol kúpiť nejaké to príslušenstvo na čistenie výme…
dominik98
Pred 2 rokmi
11
Chyba v obvodovej stene? tehla porotherm 38
ahojte idem si po radu lebo mam vazny problem a rad by som poprosil vas nazor ci sa da nieco stym r…
rumy
Pred 2 rokmi
9
Malotraktor ISEKI,ZETOR,ina znacka?
Ahojte, mam doma maly dvojkolesovy traktor cize u nas nazyvanu frezu. Chcem si kupit malotraktor od…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
10
Vymena stupaciek
Dobry den, pisal som sem ohladom buchania stupaciek, nakoniec to dopadlo tak ze vecer, som siel klo…
saimon852
Pred 2 rokmi
15
Nerez / laminát - čo vybrať?
Ahojte, dostal som ponuku veľmi dobrú cenovú ponuku na nerezový bazén, je stále o pár tisíc eur vi…
vikincbr1000
Pred 3 rokmi
1
Verejné auto rampy/jamy
Dobrý deň. Chcel by som s spýtať na verejné jamy/rampy v BA alebo aj iných miest, či niekto nevie k…
petersd
Pred 1 rokom
31
Podlaha Dub hamilton
Dobrý deň. Prosím, neviete mi poradiť značku a odtieň podlahy ktorý je veľmi podobný odtieňu podlah…
tinkerbell
Pred 3 rokmi
7
Kotol automat 25 kotly lokca
Zdravím chcem sa opýtať vedel by mi niekto pomôcť nastaviť pec? Ďakujem
martasmt
Pred 3 rokmi
1
Domáca vodáreň Metabo hww 4000/20s
zdravím, rozoberal už niekto vodnú pumpu na tejto vodárni?
piko7697
Pred 3 rokmi
1
Podlahove kurenie nedokaze vykurit ani na 22 stupnov
dobry den, prosim vas o radu, dali sme si do domu (novovstavba, bungalov) len elektricke kurenie- v…
dusinkaadamova
Pred 2 rokmi
1
2
49
Zapojenie teplovodných krbových kachlí
Dobrý deň vedel by mi niekto zapojiť krbove kachle s teplovodným výmeníkom na ústredné kúrenie?
duzu
Pred 3 rokmi
2
Instalacia WiFi termostatu
Ahojte, v dome instalujem novy termostat. Pouzity kotol je Attack KLQ (vid foto, do domu idu kable…
yuri66
Pred 3 rokmi
12
Sedacka v tvare U
Prosim poradte,chystame sa kupit sedacku v tvare U pre dostatok miesta nakolko sme pocetna rodina, …
mica11
Pred 2 rokmi
8
Orosene rohové okno
Zdravím. Viete mi prosím niekto poradiť ohľadom rohového okna, ktoré sa nám v zime takto rosi? Okná…
budix
Pred 3 rokmi
13
Vykon tepelneho cerpadla
Zdravím Vás, chcel by som vedieť váš názor - chcem kúpiť tepelné čerpadlo, rozhodujem sa medzi 12kW…
pmaniac
Pred 3 rokmi
10
Vlhnutie plafôónových rohov
Dobrý deň, viete mi poradiť, prečo nám takto vlhnú a následne plesnivejú rohy hore pri plafóne? Sme…
vlado1992
Pred 3 rokmi
3
Prietokomer na podlahovku pre nízky prietok
Dobrý deň, máte niekto doma prietokomer 0-2L alebo podobný? Máme veľa okruhov, takže aj s anuloidom…
toky1
Pred 3 rokmi
2
Kondenzácia v rozvodoch rekuperácie
Máme dom v stave keď sú 3 mesiace nainštalované potrubia rekuperácie, ale jednotka ešte nie je nain…
silviu
Pred 2 rokmi
8
Vonkajšie čidlo teploty Protherm Raja - nezmyselné údaje
Na vonkajšom čidle teploty u kotla Protherm Raja KE 9kW mi ukazuje na izbovom termostate Thermolink…
trubiroh
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
384
385
386
387
388
…