O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ake revizne dvierka na vanu pri obklade 120x20
Ahojte, budeme mat vanu oblozenu obkladom 120x20. Ako mate alebo ako by ste riesili revizne dvierka…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
8
Aký granitový drez odporúčate?
Dobrý večer,chcela by som sa opýtať aký by ste odporučili granitovy drez či skôr značku franky aleb…
megdesign
Pred 3 rokmi
19
Zapínanie cerpadla-mozny problém?
Ahoj Riešim otázku ohľadne obehoveho čerpadla pri kúrení/kotol na ekohrasok/,a to v rámci možnej ko…
duzu
Pred 3 rokmi
5
Satnik samostatna miestnost
Prosim o napady a inspiracie mam satnik na chodb pri vstupnych dverach. Miestnost by sa zatvarala …
katika85
Pred 3 rokmi
20
Stavebna firma na rekonstrukciu kupelne
Poznáte nejakú firmu resp. viete odporučiť, ktorá dokončuje ( oklady,sadrokarton - strop,dlažba) ku…
janka88899
Pred 3 rokmi
1
Objednavka z internetovych stavebnin
Potrebujem objednat fasadnu izolaciu vo vacsom mnozstve, rozmyslam o objednavke z internetovych sta…
stavkluc
Pred 3 rokmi
24
Infrapanely v byte
Krásny dobrý deň prajem! Chcela by som sa touto cestou informovať, či odporúčate z vlastných skúse…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
14
Zapojenie indukcie
Ahojte viete mi poradit ako zapojiť indukčny sporak ? Mam pripraveny trojfazovy istič. Ďakujem
megdesign
Pred 3 rokmi
30
sponzor fóra
Riešenie odpadov v kuchyni
zdravím práve robím komplet rekonštrukciu v byte kde my bola navrhnutá kuchyna na opačnú stranu po…
frodo28
Pred 11 mesiacmi
7
Zaclony a zavesy - kolajnjce
Dobry den obnovujem temu. Ideme davat kolajnice na strop. Chcem sa opytat kam ich presne umiestnit?…
katika85
Pred 3 rokmi
28
Vianočná ruža - Máte ju doma? Ako sa o ňu staráte?
Máte doma vianočnú ružu?😍 Podarilo sa vám vypestovať ju do väčších rozmerov, prípadne máte doma aj …
chilim
Pred 1 rokom
1
2
35
Kto pozná parametre pre nastavenie kotla termo tech duo
Ak vie niekto poradiť nastavenie pre termo-tech duo 22 kw poraďte prosím 🙈
jozefpepa
Pred 3 rokmi
7
Vitocal 200 S
Ahojte prosím Vás mám otázočku tí čo máte doma tepelné čerpadlo od Viesssmanu Vitocal 200S alebo aj…
ricir
Pred 3 rokmi
3
Vypínač fungujúci napol
Dobrý deň, (som tu nová) pred týždňom mi robili v byte kompletne vypínače (a zásuvky). Mám jeden dv…
duzu
Pred 3 rokmi
5
Kondenz z rekuperacie v kuchyni
Dobry den potrebujem radu novostavba asi mesiac užívame . Tvori sa kondenz na kovovom anemostate od…
praktikman
Pred 3 rokmi
9
Čo je toto za meradlo ?
Vie mi niekto vysvetliť čo je toto za merač a čo meria ? Je to na peletovom kotly, na výstupe horúc…
mgx
Pred 3 rokmi
5
Podkrovie
Bývame v 8 ročnej tehlovej novostavbe podkrovie-vonkajší byt. Obvodové steny sme natreli termoizol…
blacksr
Pred 3 rokmi
5
Vnutorna izolacia rohovej izby v byte
Byvame v klasickej panelovej bytovke, kde ale bohuzial uz roky riesime izolaciu celej bytovky a zat…
mgx
Pred 3 rokmi
12
Firma na montáž PUR panelov
Ahojte viete mi prosím odporučiť overenú firmu na montáž pur panelov. Ďakujem.
vikincbr1000
Pred 3 rokmi
4
Pozemok malý štvorec
Dobrý deň. Zaujímal by ma váš názor a rada si vypočujem rady. Máme možnosť kúpiť rovinatý pozemok 2…
plamen
Pred 3 rokmi
21
Studena izba
Zdravim vas, Mam 2izbovy byt s podlahovym vykurovanim, a zial s laminatovou podlahou, tak som kupil…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
14
Problem s kúrenim - kotol PROTHERM 12KW
Zdravim Vas mame trosku problem s nastavenim vyssej teploty na termostate. Nevieme nastavit vyssiu …
megdesign
Pred 3 rokmi
5
Východisková RS Fotovoltaika
Dobrý deň, ak môžem poprosiť, je tu niekto kto vykonáva OP a OS fotovoltaiky ? Potreboval by som v…
rici0147
Pred 3 rokmi
1
Stavba domu starý porobebeton
Dobrý deň dá sa stoho stavať novostavba v roku 2022 ? Lebo toho mám doma 2000 kusy
jozeff32
Pred 3 rokmi
5
Statika starsieho kamenneho domu pre rekonstrukciu
Dobry den. Chystam sa rekonstruovat starsi rodinny dom (1954), teda ak sa to vobec bude dat. Vec s…
epto
Pred 3 rokmi
7
Velké okná/ terasové dvere - tepelné straty ?
Dobrý deň, Chystáme sa postaviť rodinný dom na Orave, čo znamená poriadne zimy a takto máme riešen…
lenkito10
Pred 3 rokmi
28
Vodari - pomozte
Zdravim, vodari, pomozte z praktickym problemom. Mame v dome klasicku vodaren - vid foto. Z casu n…
epto
Pred 2 rokmi
19
Nadmerná vlhkosť a plesne v dome
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť ohľadom vlhkosti v dome. Akonáhle sa začne ochladzovať počasie,…
zdenkonr
Pred 1 rokom
7
Meteostanica s wifi
ahojte, potrebujem poradiť akú meteostanicu kúpiť, musí mat wifi pripojenie aby som mohol na mobile…
antoni_sk
Pred 2 rokmi
18
Odhalené základy
V sobotu nám báger vykopal ryhu na vodu, ktorá sa tiahne okolo základov (zhruba 2,5m). Je to v hĺbk…
jerma
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
386
387
388
389
390
…