O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Projekt domu - pripomienky, postrehy
Dakujem za pripadne postrehy alebo pripomienky.
toky1
Pred 3 rokmi
27
Komín pre kondenzačný kotol
Dobrý deň,píšem ako laik a nie všetky informácie budú exaktne keďže momentálne sa v dome nezdržujem…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
22
Recirkulacny digestor pri rekuperacii
Zdravim Vas, otazka iba pre tych co maju rekuperaciu. Aky mate typ digestora? Odtah alebo recirkul…
blacksr
Pred 3 rokmi
5
Aký kábel z RIS do elektromeru
Dobrý deň, aký kábel sa ťahá z existujúcej rozpojovacej a istiacej skrini (RIS) ktorá je súčasťou N…
merak
Pred 2 rokmi
8
Máte skúsenosť so spoločnosťou PRIMELEX s.r.o z DS?
Dobrý deň prajem. Riešime okná a dvere do novostavby a dostali sme zaujímavú ponuku na okná/dvere z…
pouzivatel996
Pred 1 rokom
4
Aké zvoliť zásuvky
Ahojte, idem kupovať zásuvky a neviem či mám zvoliť obyčajne alebo s detskými clonkami. Ako to máte…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
59
Poraďte s obývačkou
Mohli by ste mi poradiť,ako vylepšiť obývačku ? Zatiaľ to máme v takomto stave. Sedačky sú ďaleko …
jan84
Pred 3 rokmi
15
Ekvitermická regulácia- Bosch kotol
Ahojte, vedel by mi prosím niekto poradiť ako aspoň približne nastaviť parametre ekvitermickej regu…
rudy1973
Pred 2 rokmi
22
sponzor fóra
Stilo 3i kúpelka
ahojte má niekto hotový dom Stilo 3i a aj kúpelku?
pimbal
Pred 2 rokmi
4
3D vianočný stromček smrdí
Ahojte, chcela by som sa spýtať či nemá niekto skúsenosť. Kúpili sme 3D vianočný stromček, sme spok…
raphael42
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
69
Lopatkovec hnednutie listov
Ahojte :slight_smile: su tu pestovatelia lopatkovca? Mám lopatkovec, ktorému hnednú listy, ale vyhá…
zita19
Pred 3 rokmi
19
Termoventíl na spiatočke radiátora
Možno toho viem ešte málo, no až teraz som prvýkrát v živote videl termostatický ventil namontovaný…
toky1
Pred 3 rokmi
11
Na čo nezabudnúť pri výbere spotrebičov?
Caute, Ideme vyberat spotrebice do linky: - Recirkulacny digestor (kvoli rekuperacii) - Indukcna…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
20
Chladnicka sa prehrieva?
Ahojte, viete mi poradiť či sa moja chladnicka prehrieva? Mam ju medzi skriňou a stenou. Stena chla…
zita19
Pred 3 rokmi
13
Vybavovačky na stavebné povolenie
Dobrý deň, Projektant nám kreslí domček a zatiaľ mi vopred poslal náčrt dispozície a osadenia (sit…
mellie111
Pred 2 rokmi
7
Mate skusenosti s firmou LUXURY IMAGE sro?
Dobry den. Mate skusenosti s firmou LUXURY IMAGE sro (Lubomir Gondas)? Dakujem :slight_smile:
radoslav_chudy
Pred 3 rokmi
2
Kotolňa svojpomocne?
Co hovorite ma napad urobit si kotolnu svojpomovne na zaklade schemy? Bavime sa o zrucnom remeselni…
killiani
Pred 3 rokmi
1
2
38
Dobry vodar v PO
Zdravim, Ano viem, urcite duplicitna tema, ale kym nespravia poriadky s tym vyhladavanim, nemienim…
yahooo
Pred 3 rokmi
1
Bauholding - Dom Snov - dlhy
Dobry den, ake mate skusenosti so stavbou domu od tejto firmy? Buduci rok mame v plane stavat a roz…
ondro_26
Pred 3 mesiacmi
28
Henco regulacia prietokov
Prosim Vas, ti co mate tento rozdelovac, viete mi prosím povedat ci a kde sa da regulovat prietok v…
thecloverparadox
Pred 3 rokmi
26
Cena prerábky jadra
Prosím vás, čo približne stojí prerábka bytového jadra. Chem to celé vybúrať a dať murované.
borusek
Pred 3 rokmi
13
Tipy na vianočné recepty (vaječný likér, grilážky, vianočná kapustnica...)
Ahojte, ako isto viete, v našom Magazíne máme aj kategóriu recepty, ktorú postupne zapĺňame. Tentok…
michaelarecht
Pred 2 rokmi
1
2
44
Vianocny svetelny zaves
Ahojte kde ste kupovali vianocny svetelny Led zaves? Ako ste ho uchytili? Fotka potesi..dakujem
kebabstar
Pred 3 rokmi
9
Radiator a topenie
Dobry den, je to zle ak radiator topi len na polovicu? presne horna polovica je velmi horuca, stred…
petersd
Pred 3 rokmi
27
Životné prostredie - vyjadrenie k stavebnému povoleniu
Zdravím, viete poradiť akú konkrétnu žiadosť (v akom rozsahu) poslať na OÚ odbor životného prostre…
andrew26
Pred 3 rokmi
6
Ukončenie priečok pod krokvami a pultovou strechou
Majstri poraďte: pultová strecha so sklonom 7,7st. , poschodový dom..Ako ukončiť priečky pod krokva…
tino2
Pred 3 rokmi
4
Zateplenie strechy minerálnou vatou - chýba paro zábrana
Zdravým potreboval by som poradiť chcem zatepliť strechu minerálnou vatou a není tam paro zábrana v…
reiko87
Pred 3 rokmi
7
Zimný zákaz prevádzky elektromobilov v Európskej Únii
Prvá krajina Európy zvažuje zimný zákaz prevádzky elektromobilov O pár rokov máme jazdiť všetci n…
matko101112
Pred 5 mesiacmi
1
2
...
...
4
5
125
Podlahova soklova lista - kedy nie je potrebna?
Zdravim, rad by som dal podlahu pri ktorej nie su potrebne podlahove listy na stenach. Niektore dv…
alenaf34
Pred 3 rokmi
1
2
36
Plot z ytongu
Ahojte, dnes som videl oplotenie okolo domu robene z ytongu š. 15cm, zaujimala by ma realna skúseno…
roberttom
Pred 3 rokmi
15
1
2
…
388
389
390
391
392
…