O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Meteostanica s wifi
ahojte, potrebujem poradiť akú meteostanicu kúpiť, musí mat wifi pripojenie aby som mohol na mobile…
antoni_sk
Pred 2 rokmi
18
Odhalené základy
V sobotu nám báger vykopal ryhu na vodu, ktorá sa tiahne okolo základov (zhruba 2,5m). Je to v hĺbk…
jerma
Pred 3 rokmi
3
Kúrenie v starom rodinnom dome
Dobrý deň, rada by som dostala radu, čo sa týka kúrenia v rodinnom dome zo 70 rokov, ktorý slúži le…
dexter89
Pred 3 rokmi
4
Viessmann Vitopend 100 - porucha horaka
Pozdravujem, po navrate z predlzneho vikendu na kotle cakala rozsvietena kontrolka porucha horaka..…
mgx
Pred 1 rokom
1
2
41
HS Hlinnikovy Portal
Dobry den. Chcel by som sa spytat mam HS portal s hlinniku a je polozeny na porfixe o vyske cca 15c…
marti183sk
Pred 3 rokmi
3
Komfovent teplotný snímač
Dobrý deň. Mám rekuperáciu komfovent R400V a dnes mi začala vyhadzovať F17 poruchu snímača teplot…
mirec1245
Pred 1 rokom
7
Zhutnovat zasyp v zime?
Zdravim, Máme zaliate DT v základoch, teraz prichádza na rad zasypavanie základov (pod doskou, doo…
vykricnik
Pred 3 rokmi
10
Odvetrana fasada na Polystyren ?
Zdravim, potreboval by som poradiť. Dom z Tehly 380 Zateplujeme dom EPS 200, spodna časť domu po ve…
jan45
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Spad vyrekuperacie
Ahojte, Aktualne riesim ze ako namontovat rekuperaciu. Neviem si poradit s odfukom. Konkretne mam …
muska414
Pred 3 rokmi
19
Ako ohnut bielu vzduchovu rúru?
Ahojte. Mam odvetranie z WC cez nezateplene podkrovie nad strechu flexi AL rúrou. Tvoril sa kondenz…
eagleowl
Pred 3 rokmi
8
Buchanie SDK
Dobry den, mame spraveny SDK v 3 izbovom byte a v najvacsej izbe 17m², kde je aj balkon, pri otvore…
t0ny08
Pred 3 rokmi
8
Nastavenie kotla termo-tech duo 22 kw 2022
Dobrý deň vo spolok. Chcel by som poprosiť ak má niekto tento kotol o radu ako ho treba nastaviť. V…
jozefpepa
Pred 3 rokmi
13
Aky plynovy piest?
Dobry vecer. Prosim nevie mi niekto poradit aky mam kupit plynovy piest. Vyrobca dolozil asi s vyso…
mikulka25
Pred 3 rokmi
6
Problém v búchaním strechy z falcovaného plechu
Dobrý deň, asi pred mesiacom som menil strech. Bolo mi odporučené použiť falcovaný plech. Odkedy …
tomino_33
Pred 3 rokmi
11
Nastriekana farba na SDK - je to v poriadku?
Ahojte, na fotkach prikladam malovanie sadrokartonovej steny striekanim (pistol Bosch PFS 3000-2) v…
kapi62
Pred 2 rokmi
12
Montované zábradlie
Dobrý večer, viete mi poradiť kde zohnať takéto, alebo podobné montované zábradlie? Vďaka
stanjel
Pred 3 rokmi
1
Sukromna ulica
Ahojte. Ulica,kde byvam je v sukromnom vlastníctve. A pred mojim domom na ulici, ked prsi stoji vod…
lubk0
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
70
Napojenie kondenzačného kotla to klasicky vložkovaného komína
Potrebuje kondenzačný kotol kondenz dostať späť do seba? Čo ak KK napojím do bežného hliníkom vyvlo…
dedo758
Pred 3 rokmi
4
Kúpeľňa bez okna
Zdravím prosím vás mate niekto v dome kúpeľne bez okná? V bungalove, ako máte riešené odvetranie? …
benko3387
Pred 3 rokmi
21
Batériový tyčový vysávač
Ahojte, máte niekto batériový tyčový vysávač? Ktorý model by ste odporúčili? Mne sa celkom pozdávaj…
matusko48
Pred 2 rokmi
1
2
35
Voda zo studne-problem
Ahojte. Prosim o radu, rok uzivame vodu z kopanej studne, uplne bez problemov, mam filter, zmakcova…
petersd
Pred 3 rokmi
4
Zonova regulacie
Pekny den potrebujem poradit namontoval som na rozdelovac podlahoveko kurenia termopohony lenze poh…
alexnetatmo
Pred 2 rokmi
2
Hliníkový vs PVC zakladací soklový profil
ahojte, Popozerali sme tu diskusie, ale nikde sme nenašli odpoveď na našu otázku.. tak prosím o r…
prokennex
Pred 3 rokmi
6
Kurenie a pukanie stupaciek
Dobry den, Ospravedlnujem sa ze sem pisem uz 3ti prispevok, ale vazne potrebujem pomoc. Ako a kto m…
sovietovic
Pred 3 rokmi
13
Maco zamky
Dobry den. Mal som pokazenú kľučku a ten celý mechanizmus. MACO 92/55… Kúpil som nový, tiež maco 92…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Skusobna svorka pod HUS-skusenosti z praxe,montaze
ahoj.. chcem sa spytat ako to mate zauzivane v praxi/teda hlavne ti ktori sa venuju ektroinstalaci…
merak
Pred 3 rokmi
9
Radiátory odvzdusnenie
Ahojte, mame takéto stare radiátory v praci. Hladam na nich odvzdusnovaci ventil. Moze to byt ta "s…
kemino
Pred 3 rokmi
11
Rozdeľovac podlahového kúrenia Comisa
Čaute...potrebujem poradiť... Všetky prietokomery boli otvorené na najväčši prietok..v dvoch izbách…
sprite001
Pred 3 rokmi
5
Suflik priborovy medzi vstavanu ruru a plynovy varnu dosku?
Dobry den, chcem sa spytat-da sa umiestnit suflik na pribor medzi plynovu varnu dosku a vstavanu ru…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
Walk-in sklo
Ahojte. Mate prosim niekto takto upevnene sklo do walk-in sprchoveho kutu ako na foto 1? Velkost sk…
niki266
Pred 3 rokmi
11
1
2
…
387
388
389
390
391
…