Nastriekana farba na SDK - je to v poriadku?

Ahojte, na fotkach prikladam malovanie sadrokartonovej steny striekanim (pistol Bosch PFS 3000-2) v dvoch vrstvach farby Esmal Plus (150 ml vody na 1 kg farby). Pokial sa pozeram kolmo na stenu (foto 1), vsetko je v poriadku. Akonahle sa pozriem z boku (foto 2), vidim flaky/pasy - je to takto "normalne"? Da sa to spravit lepsie, resp. kde nastala chyba? Vopred dakujem.
Odpovedať
S esmalom som spravil i ja chybu, ze som ho kupil. Na vapenno cementovej omietke ok, ale sdk tragedia ako u teba a to som pouzil kvalitny valcek, penetroval... Uz to nechaj tak pri bielej farbe o par rokov znovu malujes a zvolis normalnu farbu.
Odpovedať
@antracyt a uz to vyschlo uplne ?
Odpovedať
@antracyt no neviem ja tam vidím na pár miestach zle urobený sadrokartón, nevytmelené poriadne a nevybrúsené ono to najviac vidieť práve keď sa to namaluje Inak pekná podlaha čo to je zač ak môžem vedieť ?
Odpovedať
Profilova fotka
Sadrokarton neodpusta mam to aj ja tak na strope miestami a tiez som isiel cestou akoze dokonaleho brusenia penetracie dobreho valca kvalitnej farby. Kym som to nenamaloval bolo to dokonale sam rucne som brusil rukou kontroloval ale sdk vyhral. Tiez je to vidno pod uhlom ale kaslem uz na to. Uz viem ze toto neviem robit dokonale😀
Odpovedať
@rkorba dakujem za radu, ktora farba je idealna na SDK?
Odpovedať
@shadowmilan zial ano...
Odpovedať
@jozeff32 https://linotex.sk/produkt/vitality-m... - VIMP40063
Odpovedať
@jozeff32 pardon, toto by malo byt ono - https://www.maxparket.sk/eshop/kompoz...
Odpovedať
@kapi62 aj v tomto mojom pripade by stacilo nastriekat raz bielou - Weber Ton Profi Plus? Bez brusenia? Len penetrak + striekanie pistolou bosch, ktoru spominam vyssie? Dakujem
Odpovedať
Esmal _nikdy viac! Tiez som urobil tu chybu, ze som chcel usetrit a kupil esmal...
Odpovedať
Profilova fotka
@antracyt jasne že stačí jeden nástrek. penetrak a rovno striekať . My striekame strojom WAGNER
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?