O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zámková dlažba +- ceny 2022
Dobrý deň, vie mi niekto povedať aké sú teraz orientačné ceny pokládky zámkovej dlažby za m²? Viem …
turbot
Pred 3 rokmi
4
Vstavaný odsaváč pár v ostrovčeku
Nainštalovali sme vstavaný odsaváč pár AEG breeze, a máme problem zo zapnutím. Dotykový displej má …
smn
Pred 3 rokmi
2
Farba armatúr
Ahojte, tí, ktorí máte biele interiérové dvere a čierne kľučky, v kúpeľni ste volili chrómové armat…
beba.k
Pred 3 rokmi
1
Vonkajšia jednotka čerpadla na streche
Ahojte, máte niekto reálne vonkajšiu jednotku od tepelného čerpadla na streche? Máme dom čiastočne …
sbarta
Pred 10 mesiacmi
1
2
40
Stavebná firma pre realizáciu zateplenia (Nitra) a menších murárskych prác
Dobrý deň, chceli by sme zatepliť dom a poprosili by sme či máte niekto skúsenosti a prípadne nám p…
romcok
Pred 3 rokmi
1
Rekonstrukcia RD
Ahojte ,viete mi odporučiť spoľahlivú firmu na celkovú rekonštrukciu RD v BB a okolí ?
bystricankabb
Pred 2 rokmi
4
Záklapka na terasové dvere
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť, akú záklapku mám kúpiť na terasové dvojkrídlové dvere Salamander…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Usmrtenie sliepky
Ahoj , idem si pre radu bývam na dedine a záhradu mám pod lesom pletivo na výbehu zahrabané v zemi …
bubbo
Pred 2 rokmi
1
2
59
sponzor fóra
Poschodový drevodom z balkónom
Zdravím, chcel by som sa informovať či niekto riešil v poschodovom drevodome prístavbu malého bal…
frantisekca
Pred 2 rokmi
17
Vstup do pivnice - zapustené dvere v podlahe
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Geodet nám vytýčil stavbu a zistilo sa, že niektoré veci nepôjd…
sissik
Pred 3 rokmi
10
Zabednenie schodiska do podkrovia
Dobrý večer ,chcem vás sa opýtať ohľadom zaklopenia schodiska na podkrovie.Plán je taký ,spraviť p…
jan45
Pred 3 rokmi
3
Tepelné čerpadlo Samsung - pomoc s nastavením
Ahojte, musel som narýchlo vymeniť tepelko za Samsung Monoblok a zostalo na mňa zapojenie a nastave…
peter_83
Pred 3 rokmi
7
REHAU Geneo 3+ vs Veka SL82
Zdravím, rád by som poprosil o radu vo výbere. V užšom výbere nám ostali tieto dva profily na PVC o…
mpfnordy
Pred 3 rokmi
4
Tehla biela
Dobrý večer chcela by som sa opýtať chcela by som dlažby na stenu biela tehla premalovat na oranžov…
dalma22
Pred 3 rokmi
1
Nastavenie kotla Junkers vykurovanie
Dobrý deň, mohol by som Vás poprosiť o radu so správnym nastavením vykurovania? Kotol: Junkers CER…
t0ny08
Pred 3 rokmi
4
Prepojenie okien v atypickom uhle
Ahojte priatelia, mam v projekte pospajane velkoplosne okna (180x1950cm) v uhle cca 170° a vyrobca …
el_salvadore
Pred 3 rokmi
4
Vodne sklo pod poter
Dobry den, chcem sa spytat odbornikov, ci sa moze natriet betonova podlaha v garazi vodnym sklom, a…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
6
Nobasil PTN
Dobrý deň, zvýšilo sa mi zo stavby RD Knauf Nobasil PTN hr.50mm čo som dával do podlahy. Plánujem e…
eagleowl
Pred 3 rokmi
2
Ucastnicka pripojka
Ahojte, znamy ma poprosil ci by som mu pomohol s pripojenim satelitu. Mam nejake základy. Jedná sa …
mgx
Pred 3 rokmi
2
Stresne okno velux nastavenie kovania
Ahojte, da sa prosim vas nejakym sposobom nastavovat kovanie na stresnych oknach velux? Zda sa mi, …
feriicko
Pred 3 rokmi
1
Zaplavovy senzor Jablotron JA-110F
Chcel by som tento zaplavovy senzor pouzit s inym systemom (v mojom pripade Fibaro). Je to mozne, a…
megdesign
Pred 2 rokmi
10
Solarna prechodka cez strechu - fotovoltaika
Ahojte, robim predpripravu na fotovoltaicke panely a strechary chcu vediet kam maju dat prechodku …
rkorba
Pred 3 rokmi
20
Tri Vody / Malinovo
Ahojte, zvažujeme kúpu bytu v projekte Tri Vody - prosím za akékoľvek postrehy - pozitívne:slight_s…
katush2112
Pred 3 rokmi
1
Štúdia prízemného domu
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o postrehy a nápady čo urobiť lepšie v rámci štúdie jednopodla…
matej_sedliak
Pred 2 rokmi
1
2
32
Ako vložiť svetielka do vianočnej hviezdy?
Ako sa vklada led osvetlenie do vianocnej hviezdy? Kupila som papierovu, a nehapem ako to tam roz…
petersd
Pred 2 rokmi
20
Ake revizne dvierka na vanu pri obklade 120x20
Ahojte, budeme mat vanu oblozenu obkladom 120x20. Ako mate alebo ako by ste riesili revizne dvierka…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
8
Aký granitový drez odporúčate?
Dobrý večer,chcela by som sa opýtať aký by ste odporučili granitovy drez či skôr značku franky aleb…
megdesign
Pred 3 rokmi
19
Zapínanie cerpadla-mozny problém?
Ahoj Riešim otázku ohľadne obehoveho čerpadla pri kúrení/kotol na ekohrasok/,a to v rámci možnej ko…
duzu
Pred 3 rokmi
5
Satnik samostatna miestnost
Prosim o napady a inspiracie mam satnik na chodb pri vstupnych dverach. Miestnost by sa zatvarala …
katika85
Pred 3 rokmi
20
Stavebna firma na rekonstrukciu kupelne
Poznáte nejakú firmu resp. viete odporučiť, ktorá dokončuje ( oklady,sadrokarton - strop,dlažba) ku…
janka88899
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
385
386
387
388
389
…