O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pálena alebo nepálena tehla ako to zistím ?
Dobrý deň prajem všetkým, chystám sa na rekonštrukciu starého domu rok cca 1830 ako zistím či je te…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
12
Pomoc pri nastavení kotla na pelety
Zdravím, mam kotol na pelety attack 30 kW. Kúrenie mam podlahové pričom 1 podlažie cca 120m2 a pivn…
tomas89374
Pred 2 rokmi
20
HĽADÁM ODBORNÍKA NA POSÚDENIE KROVU A STRECHÁRA - SNV
Hľadám odborníka zo Spišskej Novej Vsi a okolia na posúdenie stavu krovu pred výmenou ľahkej strešn…
zara71
Pred 2 rokmi
3
Výber okien na bugalov
Ahojte, na našu novostavbu vyberáme okná. Chcel by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s nasle…
silviu
Pred 2 rokmi
7
Televizne programy
Dobrý deň, Viete mi niekto poradiť ,budem sa sťahovať a potrebovala by som v novom byte pozerať ne…
skpeter
Pred 2 rokmi
18
Vyňatie pozemku “E” na “C”
Dobrý deň, Traja súrodenci máme pozemok, ktorý je evidovaný ako “E-čkový”. Je veľký 13 arov (24x53…
dexter89
Pred 2 rokmi
6
Kontrola faktúr od dodávateľa stavby pri kolaudácii
Dobrý deň, ideme stavať atypický dom. Kvôli tomu, že má 2 podlažia a bude z prefabrikovaných slamen…
wivik
Pred 2 rokmi
16
Hluk s komina pri dazdi
Zdravim, mam takyto komin od presporu, vyska cca 10m, s identickou strieskou. Ked prsi tak kvapkani…
petersd
Pred 2 rokmi
25
sponzor fóra
Zapojenie HDO s IMS elektromerom
Caute, bohuzial techik SSD mi nezavolal ked mi menil jednotarifny elektromer na dvojtarifny ( zmena…
jackoneil
Pred 2 rokmi
15
Zaklady, platna, pozemok
Dobry den prajem. Rad by som si nechal poradit, resp. vypocul si rozne nazory na moje dotazy. Mame …
wivik
Pred 2 rokmi
4
Zateplený dom - odizolovanie podkrovia
Dobry den, rodicia maju starsi dom (asi 1964) a v tomto roku dom zateplili. Problem vznikol ale hor…
peter977
Pred 2 rokmi
12
Vratenie daru
Ahojte, ľudia. Potrebujem poradiť. Brat napísal dávno na ženu(už bývalú) darovaciu zmlúv na pól byt…
chrobak7
Pred 2 rokmi
4
Teflonova paska - ak tesni dnes, da sa spolahnut?
Ahojte, natahujem si v byte vodu zo stupackoveho vyvodu k drezu, system lisovaci plast-hlinik. Na …
profistavbari
Pred 2 rokmi
26
Prerabka elektroinstalacie.
Dobry den. Caka ma prerabka el. instalacie v nasom starom byte na prizemi. A nie je mi stale jasne,…
shadowmilan
Pred 2 rokmi
21
Ako vyradiť blokovanie dvierok práčky ?
U automatickej práčky ZEROWATT TOZ 272 DE potrebujem vyradiť blokovanie dvierok. Na akom princípe t…
kejsix
Pred 2 rokmi
1
2
54
Farba špárovačky pri dlažbe
Ahojte, poprosím vedeli by ste pomôct s výberom špárovačky pri dlazbe https://www.kachlickovo.sk/d…
vikinger
Pred 2 rokmi
4
Dom na kluc - pre a proti
Ahojte, chcela by som sa spytat na pre a proti domu na kluc, ktore ste spozorovali odstupom casu ak…
vykricnik
Pred 2 rokmi
1
2
51
Pozor na podvodného stolára - Adam Liška
Chcel by som upozorniť na podvodného stolára Adam Liška zo Žiliny, firma JEAN&A, spol. s r. o. ..p…
petersd
Pred 2 rokmi
4
Zmena hroznej dispozicie jadra v byte typu T06B
Dobry den, zvazujem kupu bytu ,ale ma hroznu dispoziciu jadra. Ide o 12-poschodovy veziak. Dispozic…
uzivatel007
Pred 1 rokom
28
Nastavenie termostatu podlahového kúrenia
Ahojte všetci, bývame prvý rok v RD (2 poschodia 170m2). Chcem sa opýtať aké je najvýhodnejšie nast…
frantisekca
Pred 2 rokmi
2
Ktoré okná vybrať
Ahojte Potrebujem poradiť vo výbere okien a na koľko som "laik" v tomto hľadám pomoc tu. Každý pre…
chrobak7
Pred 2 rokmi
2
Časté spínanie kondenzačného kotla
Ahojte prosím o radu. Kúpili sme byt na prízemí v starej tehlovej a nezateplenej bytovke. Pod nami …
blacksr
Pred 2 rokmi
4
Rekonštrukcia starej budovy
Ahojte, chystám sa rekonštruovať starý domček povodne letná kuchyňa cca 150 ročná nepálená tehla. B…
vrajmantak
Pred 2 rokmi
12
Vytopené základy od koupelny - plíseň
Pěkný den přeji, potřebuji zjistit, zda je nekfo - nějaká firma která řeší plísně v domě? Jedna …
slun1cko
Pred 2 rokmi
17
Zapojenie dymovodu
Dobrý deň. Je v poriadku takéto zapojenie dymovodu? Krb má slabý ťah či to má nato vplyv. Predpokl…
pmaniac
Pred 2 rokmi
5
Zmena dodávateľa elektriny na rok 2023
Cenniky su uz zrejme, skusal sa niekto v poslednej dobe prehlasit? Naberaju novych klientov, ci len…
megdesign
Pred 2 rokmi
25
Šróby v obklade
Ahojte, prosím vás, povodní majitelia mali v sprchovom kúte nevkusne namontovanú poličku. Kúpelňa j…
pachi12
Pred 2 rokmi
9
Porfix paleta
Dobrý deň, vie mi niekto povedat koľko ks Porfixu je na jednej palete? (300mm). Ďakujem.
jumt
Pred 2 rokmi
2
Aka väzba muriva je to?
ahojte, chcem sa opýtať či niekto neviete ako sa nazýva väzba takéhoto ukladania muriva. Už som pr…
richard71
Pred 2 rokmi
6
Poziarne predpisy na polystyren
Vie niekto ake poziarne predpisy sa vztahuju nainstalaciu polystyrenoveho zateplenia fasady rodinne…
stavkluc
Pred 2 rokmi
5
1
2
…
383
384
385
386
387
…