Pozor na podvodného stolára - Adam Liška

Chcel by som upozorniť na podvodného stolára Adam Liška zo Žiliny, firma JEAN&A, spol. s r. o. ..pred vyše rokom som mu dal robiť nábytok do kúpeľne. Na začiatku vyzeralo všetko v poriadku prišiel na obhliadku, vystavil zálohovú faktúru a zaplatil som zálohu 500€, po vyše roku však stále nemám ani nábytok ani peniaze. P. Liška, dlhý čas stále nábytok nedodával viackrát sme boli dohodnutí na montáži ale opakovane v deň montáže termín zrušil, že je chorý, deti sú choré, pomocník je chorý, seklo ho v krížoch a podobné asi výhovorky stále dookola. Keď to trvalo už niekoľko mesiacov tak som mu napísal, že ruším objednávku, čo akceptoval a sľúbil poslať späť zálohu ale odvtedy znovu samé výhovorky. Stále sľubuje, že zaplatí budúci týždeň ale nikdy nezaplatí, že musí dokončiť zákazku a podobne znova sa to ťahalo niekoľko mesiacov, takže peniaze už zrejme nikdy neuvidím ale píšem sem ako varovanie pre ostatných.
Odpovedať
@remoo Daj na súd žalobu o vydanie platobného rozkazu. Musíš však dobre spísať tú žalobu a doložiť to dôkazmi. Ak súd vydá plat. rozkaz, môžeš dlžnú sumu vymáhať prostredníctvom exekútora. Ten má širšie právomoci na vymoženie sumy, ako ty.
Odpovedať
Profilova fotka
Byť tam blízko Žiliny, ako drobný živnostník by som za ním osobne prišiel a za uši ho dotiahol k Vám, nech si porieši svoje záväzky voči zákazníkovi. Takíto šušňáci iba robia zlé meno a nedôveru v čestného majstra! Už to, že je s.r.o dáva dôkaz, že je špekulant.
Odpovedať
@prirodokochac ... a mal by si na krku obvinenie (voči sebe) z niekoľkých trestných činov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?