O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Podlahova soklova lista - kedy nie je potrebna?
Zdravim, rad by som dal podlahu pri ktorej nie su potrebne podlahove listy na stenach. Niektore dv…
alenaf34
Pred 3 rokmi
1
2
36
Plot z ytongu
Ahojte, dnes som videl oplotenie okolo domu robene z ytongu š. 15cm, zaujimala by ma realna skúseno…
roberttom
Pred 3 rokmi
15
Impregnácia krovu pri rekonštrukcii
Rekonštruujeme starší domček a ideme vymieňať strešnú krytinu. Krov ostáva pôvodný, ale bude sa spe…
zara71
Pred 3 rokmi
3
Hydroizolacia kupelne
Ahojte, kde vsade ste davali v kupelni hydroizolaciu? Viem, ze treba zaizolovat cely sprchovy, okol…
profistavbari
Pred 3 rokmi
3
Čiastočné zateplenie
Ahojte, nech robíme, čo robíme (vetráme ako blázni, vlhkosť cca 55%, kúrime na 22°), kde-tu sa nájd…
blacksr
Pred 3 rokmi
2
Tapetovanie v novostavbe
Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť. V novostavbe RD , v obývačke chceme tapetovat jednu ste…
jerry44
Pred 3 rokmi
9
Špinavá škárovačka
Ahojte, rozhodol som sa pre bielu dlažbu v kúpeľni. Keďže sa cementová škáročvačku rýchlo zašpiní (…
jozef04l
Pred 3 rokmi
14
Plynový kotol búcha/klepe
Ahojte, mám starší plynový kotol Beretta boiler 24 B.S.I. turbo. Na začiatku kúrenia začne vydávať …
mgx
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Guláš v katastri a v povoleniach
Krásny večer. Rada by som Vás požiadala o pomoc/ radu. Idem kúpiť pozemok na ktorom je podľa projek…
chrobak7
Pred 3 rokmi
13
Podlahove kurenie na wifi
Ahojte Viete mi niekto poradit ake hlavice mam kupit na podlahovku a ako to mam vsetko prepojiť s k…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
2
Sadrové omietky a sadrokarton
Ahojte mam takú otázku Strop budem mat sadrokartón. A idú mi robiť na steny sadrové strojové omietk…
sovietovic
Pred 3 rokmi
18
Signal TV a obycajna antena.
Mavate v lokalitach kde byvate signal na tv. Co vsetko dokazete na nu chytit? Myslim klasicku anten…
foox
Pred 3 rokmi
20
Ohrievač do kúpeľne
Ahojte. Som úplný amatér,tak vas prosim o radu,neviem na koho sa obrátiť. Rekonštrujeme stary dom.…
duzu
Pred 3 rokmi
6
Záhrada na klúč v Nitre
Dobrý deň vedeli by ste mi odporučiť niekoho na relizáciu záhrady v Nitre cca 400m2? Kto všetko uro…
lukineskosk
Pred 2 rokmi
3
Zateplenie garaže
Dobrý deň idem na vás s otázkou čím zatepliť strop medzi trámami? Tramy su výšky 15cm. Nad nimi par…
tomik6662
Pred 3 rokmi
12
Rybi vzor
Ahojte, potrebujem veľmi poradiť. V byte mame typicke starodávne parkety rybi vzor alebo sa to i…
solidway
Pred 3 rokmi
1
2
41
Kábel na napojenie senzoru vody
Hello. V dome (novostavba) mam v kuchyni dole v rohu (pod linkou) vyvedený kábel - vraj na čidlo pr…
roxo99
Pred 3 rokmi
9
Rozkopavka obecného pozemku
Ahojte,máme taký problém,zajtra nám pred domom za našim plotom (obecný pozemok) začínajú rozkopavku…
vykricnik
Pred 3 rokmi
10
Jedálenský stolík - pripevnenie o stenu
Ahojte, do malej kuchyne by som chcel dať malý stolík, na raňajky/kávu a podobne. Nejednalo by sa …
nora7
Pred 3 rokmi
18
Odstránenie fľakov z drevených olejovaných parkiet a starostlivosť o ne
Dobry den, potrebujem odstranit neidentifikovatelne flaky z drevenej olejovanej podlahy. Prosim o r…
miu21
Pred 2 rokmi
5
Kto je nadriadeny bytovemu druzstvu?
Dobry den, v byte mi buchaju stupacky, nemozem s tym nic robit, pretoze stupacky patria.pod bytove …
davco3
Pred 3 rokmi
16
Aké dvere vybrať k podlahe?
Ahojte všetci, poprosila by som radu, k tejto podlahe svetlo sivá ( 1 obr.),ktoré dvere, s čiernymi…
maros_get
Pred 2 rokmi
31
Poľska firma Bobak
Zdravím máte niekto skúsenosti s touto poľskou firmou Bobak dosť často sú na Orave a chcel by som n…
frantisekca
Pred 3 rokmi
2
Supafil vs Celuloza
Ahojte, Neviem sa rozhodnúť ako zaizolovať vaznikovu strechu. Chcem dať fúkanú izoláciu 40cm ale n…
jancikk
Pred 2 rokmi
8
Parozabrana svojpomocne
Ahojte, Aktuálne riešim parozabranu pod fúkanú izoláciu. Viete mi povedať kde nájdem nejaký podrob…
benjamin_kovacs
Pred 1 rokom
4
Montaz okien na penu
Caute, hrubu stavbu mam ukoncenu a riesim okna. Mam uz vybrane okna, vsetko zamerane s oknarom na s…
zefe
Pred 3 rokmi
1
2
45
Vlhnutie murov
Dobry den, V starsom dome [50te roky] sa mi v komore zacala objavovat vlhkost. Dom sa vyuzival za…
alik1986
Pred 3 rokmi
13
Uzatvorenie podkrovia
Dobrý deň, prosím, nejaké nápady na uzatvorenie tohto podkrovia. Problém je taký, že podkrovie ni…
blacksr
Pred 3 rokmi
4
Parozabrana na drotovy zaves sadrokartonu
Ahoj stavbari. Prave riesim problem a nejako sa mi nedari najst uspokojivu odpoved. Mam zo stropu n…
rudy5
Pred 3 rokmi
3
Servohlavice na podlahové kúrenie
Pekný deň pri zonovej regulácii sa môžu servohlavice dať na rozdelovaci na prívod a nie na spiatočk…
h0sher
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
389
390
391
392
393
…