Ahojte, potrebujem veľmi poradiť.
V byte mame typicke starodávne parkety rybi vzor alebo sa to inak povie stromčekovy alebo herringbone. Nie sú žiadno poškodené ale po predchádzajúcej majiteľke ich rozmýšľame na novo obrusit. Avšak vela ľudí sa naslo ktorí nam povedali ze nech si dáme ten novší vzor, hrubší a iný odtien. Preto ako u typickej ženy aj u mňa nastala dilema, ci teda nechať retro parkety.
Dá sa do nich aj moderné zariadit??? Alebo radšej keď chcem modernejší štýl mam ist do novsieho vzoru. Naozaj budem vďačná za vaše názory, skúsenosti, poprípade ako by ste to vy riešili, nápady a fotky moc. Chcela som jednoduchy štýl, čierne skrinky biela sedacka látková alebo taka semisova kasmir. potešia...
Dakujem naozaj za každú radu a odpoveď, pá
daval si tento vzor niekto aktualne robit aj teraz? uz viackrat som to videl, znova to ide do mody, tak ma zaujima, ci ste si to nejak svojpomocne alebo ste si to dali niekomu robit?
@embeck da sa to aj svojpomocne. Staci dobra pokosova pila a presny uholnik pre prvy stromcek. Pri rybom vzore celkom dobre skryjes krive steny, ale vsetko zacina a konci na preciznosti. Na youtube nejdes navody ako ukladat
@zita19 ako hej ale tak clovek by mal byt aspon trocha zrucny aby sa do niecoho takeho pustil sam a v niektorych pripadoch je lepsie si na to zavolat odbornika