Na ktorú stenu dať televízor v obývačke?

Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť na ktorú stenu dať televízor? Poprípade keď má niekto podobnú obývačku. Prikladám zjednodušený plán miestnosti. Ďakujem.
Odpovedať
@laci232 ideálne by bolo tam kde máš krb i veľkú obrazovku, takto len vedľa franc. a kuchyne, nemal by byť oproti okna
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nejaky rozmer miestnosti? Rozmer krbu... Je to len obyvacka? Teda bez stola? Forma gauca? Asi nalavo od fr dveri. Oproti rovny gauc a nejake kresielko. Ku krbu lenosku.
Odpovedať
@lenkito10 ahoj, ďakujem ti za odpoveď, ja som rozmýšľal tiež dat vedľa dverí na ľavo. Rozmery sú 6x6m, je to obývačka prepojená s kuchyňou kde by som chcel dat aj nejaký stôl. Formu gauča by som prispôsobil, bud Lko alebo Ucko
Odpovedať
Profilova fotka
Takze v tejto miestnosti ma byt aj stol? Aky velky? Mozes upresnit jednotlive rozmery stien? Pises 6x6, no nakreslil si obdlznik.
Odpovedať
suhlasim s tym, ze nalavo od dveri, ale zalezi podla mna aj od toho, ako bude dalej zariadena ta kuchyna, ze co tam bude smerom do kuchyne.
Odpovedať
Nakresli to ešte raz a poriadne 😄
Odpovedať
nemas normalne podorys, zeby si to sem pridal aj s tym otvorenym priestorom? ako to realne vychadza aj rozmerovo? to myslim, ze by nam pomohlo urobit si lepsiu predstavu o tom, co kde by mohlo byt 😉
Odpovedať
tiez si to takto neviem najlepsie predstavit 🙂 daj este raz nacrt nech vieme 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Mna by zaujimalo, ze kolko je od krbu po stenu aj z jednej aj z druhej strany. Asi toto ale nie je len o televizore, ale aj o tom, kde asi by mohla ist sedacka, co? Jedalensky stol tu nebude? Bude to ako priechodna cast? Ci do kuchyne sa bude dat ist aj nejako inak?
Odpovedať
televizor na tu stenu, kde je okno. uz len z doho dovodu, aby sa neodrazalo svetlo, potom sa dost zle pozera nieco v telke.
Odpovedať
jednine, co mi z tohto nakresu vychadza, je dat tv vedla okna. no najlepsie by bolo, ak by ste si do toho nakresu prikreslili gauc stol a jednoducho ten vacsii nabytok a podla toho vam vide aj televizor
Odpovedať
Osobne sa mi moc nepáči myšlienka, že do kuchyne napríklad by sa chodilo popred telku, to by u nás doma asi neprešlo 😄 Veď keď pozerám chcem mať kľud nie aby mi niekto behal popred obraz.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Len to by tak bolo v kazdom pripade, len pokial by sa teda tv nedal na k tej stene ako je krb. Tam si to zase ale moc neviem predstavit skrz ten vstup z chodby.
Odpovedať
Asi najidealnejsie by bolo velka krbu alebo potom vedla okna, ale na stenu oproti oknu by som telku nedavala. Mam kamaratku, co to tak ma a teda je to cele zle. Furt musia mat zatiahnute okno aby nieco v televizore videli, aby mohlo pozerat cez den.
Odpovedať
Profilova fotka
tieto diskusie ma zakazdym bavia. to len chodim pozerat, ze ako sa ten zadavatel temy ci dotazu nakoniec rozhodne. raz sa tusim aj pocitalo, za ktoru moznost bolo viacero ludi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?