Televízor na stene. Čo s káblami, hľadám inšpirácie

Profilova fotka
Dobry den, dali sme si televizor na stenu. Vadia mi tam vsak kable a vysoko urobene zasuvky. alebo my mame nizky stolik :-) Viem, ze kable sa daju schovat do listy, ae predsa len, hladam este nejake fotky kkde by som sa mohla inspirovat co mate pod tym televizorom, ci nic, alebo skrinku...stolik, kde sme mali predtym telku je pomerne novy, tak by sme neradi kupovali novy, ale keby sa mi nieco zapacilo...tak vas poprosim o nejake linky na inspiraciu. a este nieco. pod telkou je iba asi 1,5m dlha volna cast, takze ziadne dlhe skrinky, ktore sa mi taaaak pacia ;-)
Odpovedať
zdravím....my sme spravili tzv. predstenu zo sadrokartónu.....je cca 7 cm pred hlavnou stenou.....všetky káble nám zakryje a ešte tam máme aj schované osvetlenie....pozri môj fotoblog...držím palce...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
:)
Odpovedať
my máme drevenu dosku a na tom telku, pozri do fotiek
Odpovedať
Profilova fotka
ja som viedol vsetky kable popod sadrokarton. Mam tak taky "tunel" kade mozem spustit aj pripadne dalsie kable.
Odpovedať
kable sa davaju do steny alebo za zastenu. Ako vysoky je ten stolik? Ludia inak davaju TV velmi vysoko, neviem preco,kedze sa pozera zo sedacky a mala by byt zarovno oci-proste pozerat sa priamo pred seba. My mame polozenu na nabytku vysokom 40cm + jeho stojan a pozerame priamo,ziadne dvihanie oci. a to sa casto aj vyvalujeme=lezime na sedacke. V nabytku mame za TV vyrezanu dieru na kable, zasuvky za nabytkom. napr obr. vyssie - to by som mala zarovno oci, ak by som stala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?