Aký materiál na obývaciu stenu pre televízor?

strechari a strecharki, prosim Vas viete mi poradit, co a aky material sa da pouzit na stenu v obyvacke pre TV okrem kamena a tapety? pacil sa mi sedy kamen, ale uz ma to akosi upusta. Na stenu si chcem dat TV, za ktorzm bude bud sadrokarton, alebo drevena doska. Uz som z toho paf, dakujem Vam vsetkym 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
niečo na inšpiráciu http://www.modrastrecha.sk/blog/norin...
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno sa bude hodit takyto sadrokartonovy lem okolo TV. Vyhoda je jednoducha a rycha montaz, moznost upravit rozmery presne podla TV. Dalsia vyhoda je moznost doplnenie nepriameho LED alebo LED RGB podsvietenia po obvode televizra. Viac infomacii a montazny postup najdete http://shop.easyboard.sk/product/sadr... Na vyber je viacero rozmerov odsadenia od steny aj sirky prednej pohladovej hrany. Povrchova uprava moze byt okrem farby aj tapeta alebo ina zaujimava dekoracna stierka.
Odpovedať
Profilova fotka
@filiatko Ja by som isla do sadrokartonu, je flexibilny, tvarny a mozes k nemu nakombinovat i kamen (alebo aj tapetu), ktory ked nasvietis, velmi pekne ukaze.
Odpovedať
@zunastudio vdaka,sadrokartonove podhlady uz mame hotove.mame nachystanu stenu na kamen,len mam mindraky alt kamen tam dat,az nieje moc clenity.NATO chceme dat but drevenu dosku,alebo sadrojartonovy vycnelok,kde bude umiestneny Tv. Len som chcela vediet ci nieje nieco ineco vypada super okrem kamena-myslim tehlicky,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@filiatko Peknou kamennou mozaikou sa nic nepokazi + na tehlicky pozor, nie vsade sa hodia.
Odpovedať
@zunastudio vdaka za odpoved,sled som sa vyjadrila nebudu to tehlicky,myslela som nieco ako povazan.ale leisure win Ho videla moc sa mi nepacil.poobede AK budem mat moznost,vlozim vizualizaciu.zatial dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?