Ako umiestniť televízor a gauč?

Zdravim, poradi mi niekto kam s tv a kde dat velky gauc? mam viac zuzit priestor medzi kuchynou a obyvackou?
Odpovedať
@meaningful Ahoj, obrazok je necitatelny, publikuj novy s lepsim rozlisenim
Odpovedať
pridavam o5 obrazok dufam ze sa vam zobrazi lepsie
Odpovedať
@itgospa dakujem za upozornenie
Odpovedať
Zo svojich bohatých skúseností s umiestnením TV a gauča: - TV dať tak aby sa ti neodrážali na obrazovke okná pri pozeraní z gauča - TV dať tak aby slnko cez okná nesvietilo na obrazovku - gauč dať tak aby ti slnko pri pozeraní TV nesvietilo do očí ... a teraz už len nájsť to miesto pre TV a gauč 🙂
Odpovedať
@meaningful obavam sa, ze do tejto obyvacky sa neda dat tv tak, aby bol vhodne umiestneny.. mne z toho vychadza toto:
Odpovedať
@rapidek ono povodne to tak planovali, asi to inak ani nepojde 😢, je to maly priestor ale co uz, asi si len zvyknut
Odpovedať
@rapidek @antoni_sk co ak by sa predlzila stena pri krbe medzi kuchynou a obyvackou a zostal by priechod cca 130 cm , nedalo by sa tam dat tv? ci to pri krbe by moc vadilo? krb planijrme neskot davat, a asi len taky mensi, alebo krbove kachle. Co odporucate?
Odpovedať
Tiez riesime umiestnenie umiestnenie TV, sedacky a krbu. Uz som to vzdal, lebo neda sa vsetko idealne a zohladnit vsetky kriteria a podmienky. Stanov si, co si este ochotny akceptovat a co uz nie. - slnko do tvare resp. na TV (da sa zatienit miestnost zaluziami, resp. vacsinou pozerate TV v neskorsich hodinach, ked uz slnko nesvieti) - si TV stamgast a potrebujes kvalitu obrazu t.j riesis vzdialenost TV vs. sedacka - co uprednostnujes? pohlad na TV alebo na plapolajuci ohen? - budes sa na TV pozerat iba Ty (t.j. vies ist blizsie napr. so stolickou), alebo cela rodina sucasne (budete usadeny na sedacke)? - chces sa na TV pozerat iba zo sedacky alebo napr. jednym okom aj z kuchyne? - vadi/nevadi Ti, ze niekto bude chodit popred TV... atd. je to o prioritach a akceptovani drobnych chyb... Krb ma tiez svoje odstupy a mal by sa umiestnovat co najviac ku stredu domu.
Odpovedať
Asi ti fakt nic ine nezostava, len sedacku a televizor umiestni tak, ako ti navrhol rapidek. Casom si na to zvyknete.
Odpovedať
dakujem za rady, ja som uz teda v koncoch, ako to dopadne, 🤦‍♀️.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?