O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplit, kolko cm kde,
Zdravim, poradte kolko cm kde zateplit. Projekt ktory mam je uplne ze naprd, resp pridavame viac ak…
jumt
Pred 3 rokmi
10
Stavebná firma na stavbu rodinného domu (Lučenec)
Zdravim, vedeli by ste mi prosim odporucit stavebnu firmu, ktora by dokazala realizovat holodom -…
pracovnik_lc
Pred 3 rokmi
2
Plastova ci betonova zumpa
Ahojte, potrebujem opat poradit. Kedze v dedine nie je zatial kanalizacia, budeme potrebovat zumpu.…
lenkito10
Pred 3 rokmi
7
Vianočná výzdoba ako napojiť
Ahojte prosim vas čo dávate vianočnú výzdobu do predzahradky ako ju napojíte do elektriky? chceme d…
packo01
Pred 3 rokmi
7
Terasa bez papierovačiek
Zdravím vás, budeme riešiť terasu k domu. Rozmer 5x5m, nebude pripojený základ k základu domu. Je m…
duzu
Pred 3 rokmi
11
Sedačka od Wersal
Dobrý deň. Raz som už sem písala ohľadom sedačky, no nakoniec sme sa pre ňu nerozhodli,pretože sa n…
jakubach
Pred 2 rokmi
3
Kedy musim pouzit mineralnu vlnu na zateplenie?
Caute, podla projektu mam zateplit dom mineralnou vlnou 20 cm na palenu tehlu POROTHERM hrubkou 30 …
suky96
Pred 3 rokmi
7
Drez ikea Havsen
Ahojte, máte niekto skúsenosť so zapusteným drezom Havsen z ikei? Nemyslím ten s tým viditeľným pre…
jan5595
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Prerabka Garzonky
Ahojte, Planujem prerabat garzonku. Vsetko bude robene cez firmu ale chcem vediet kolko priblizne …
meredith83
Pred 3 rokmi
7
Uzka a dlha kupelna
Ahojte, chcela by som nabrat inspiraciu na uzku dlhu kupelnu spojenu s wc. Rozmer miestnosti mame 1…
valzem
Pred 3 rokmi
14
Ovladanie osvetlenia z troch miest
Ahoj pani. Riesim dilemu . Potrebujem ovladat svetlo v obyvacke z troch miest, a este k tomu aj pr…
megdesign
Pred 3 rokmi
11
Daikin Altherma
Zdravím vie mi niekto vysvetliť ako by mali byť správne nastavené tieto veci alebo čo vlastne zname…
bery6
Pred 3 rokmi
1
Teplota na zdroji tepla
ahojte..je to fakt vo vseobecnosti pravda ze cim vyssiu teplotu/nastavenu resp.aktualnu ma zdroj te…
emilia25
Pred 3 rokmi
9
Zasuvky 400V,ale kolko...
ja len tak ma dnes napadlo.. ked pre jeden 16A istic je max.pocet zasuviek 230V v okruhu 10.. ako …
merak
Pred 3 rokmi
1
2
44
Plisse rolety bez vŕtania
Ahojte. Rozmýšľam nad plisse roletami na okná. Chcela by som ich nahodiť bez vŕtania ale neviem, n…
senti4640
Pred 3 rokmi
3
Kolajnicova brana na zamkovu dlazbu
Zdravíčko. Robime základy na kolajnicovu branu. Tu kolajnicu by sme chceli umiestniť na zamkovu dla…
worker_falcon
Pred 2 rokmi
24
Rozvody vzduchu v garazi ???
zdravim mam garaz zatial v hrubej stavbe a planujem di dat rozvod vzduchu z PPR na klasicke pouziva…
megdesign
Pred 3 rokmi
8
PlechováGaráž
Ahojte. Vedľa domu mame priestor 5 m od susedov ej hranice. Môžem tam položiť plechovú garáž ktorá …
chrobak7
Pred 3 rokmi
9
Brány/bránky z hornbachu,obi?
Poprosila by som skúsenosti s bránou a s bránkou z hornbachu a obi. Kto má, je spokojná ?
majjky
Pred 3 rokmi
4
Soľ do umývačky,stačí v tablete?
Ahojte, oslovujem tých, čo sa vyznajú v umývačkách riadu. Stále nemám jasno v tom, že ak používam t…
goldway
Pred 2 rokmi
1
2
56
Spodná úzka skrinka / výsuvný kôš 100mm
Ahojte, je možné niekde zohnať spodnú poličkovú skrinku resp. výsuvný kôš v šírke 10cm? Máme roz…
mamkaeva1
Pred 3 rokmi
9
Nerezový drez
Ahojte :slight_smile: Máte prosím niekto nerezový drez VRESJÖN z IKEI alebo Blanco Zerox 700? Ak á…
tabitka337
Pred 2 rokmi
26
Kontajner na sklo
Dobry vecer, mame postaveny dom v novej casti obce, kde je zatial jeden kontajner na sklo. Pravdaze…
dodok
Pred 3 rokmi
5
Pracka
dobry den hladam pracku aj susicku a potrebovala by som vysvetlit co znamena aqua stop a co “ochran…
goldway
Pred 3 rokmi
5
Nábytok v spoločných priestoroch - protipožiarna kontrola
Ahojte, v bytovke kde ešte nebývam sú od výťahov na každú stranu malé chodby k bytom(12. poschodov…
milos_sk88
Pred 3 rokmi
5
Predlzovaci kabel 400V
Zdravím, mám otázku ak mám na dome 400V samicu a na druhom domčeku mám tiež 400V samicu, viem ich p…
filip288
Pred 3 rokmi
4
Nadprazie nad oknom 0.5m
Ahojte, viete mi niekto poveda ci vyska nadprazia nad okno 0.5m nebude divne vyzerat? Vrchnu cast o…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Pokosovka
Ahojte majstri. Potrebovala by som radu. Chcem mužovi kúpiť pokosovú a kapovaciu pílu. Niečo do 200…
alina20
Pred 3 rokmi
28
Plynový kotol Leopard 24 btv 17- Nedostatočný ohrev vody
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či má niekto tento kotol alebo má podobný problém ako máme my. Pri púš…
yuri66
Pred 3 rokmi
4
Presun spálne do kuchyne
Ahojte. Chcem sa spýtať ci tu niekto riešil presun spálne do kuchyne a kuchyne do izby v 1 izbovo…
a7x
Pred 11 mesiacmi
9
1
2
…
391
392
393
394
395
…