O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vlhnutie murov
Dobry den, V starsom dome [50te roky] sa mi v komore zacala objavovat vlhkost. Dom sa vyuzival za…
alik1986
Pred 3 rokmi
13
Uzatvorenie podkrovia
Dobrý deň, prosím, nejaké nápady na uzatvorenie tohto podkrovia. Problém je taký, že podkrovie ni…
blacksr
Pred 3 rokmi
4
Parozabrana na drotovy zaves sadrokartonu
Ahoj stavbari. Prave riesim problem a nejako sa mi nedari najst uspokojivu odpoved. Mam zo stropu n…
rudy5
Pred 3 rokmi
3
Servohlavice na podlahové kúrenie
Pekný deň pri zonovej regulácii sa môžu servohlavice dať na rozdelovaci na prívod a nie na spiatočk…
h0sher
Pred 3 rokmi
8
Plynový kotol Modratherm PKM 18SA strieľa
Viem, že rady tak "na diaľku" nie sú adekvátne, ale reku, či nebudete vedieť (?) Mám starší stacio…
dusan72
Pred 2 rokmi
27
Obnoviť vymazané fotky z Huawei...dá sa to?
Dobrý večer, viem, že to tu nepatrí, ale stala sa mi taká nemilá vec. Išla som si vymazať pár nepot…
vrbo_m
Pred 3 rokmi
11
Čierny prach alebo popol
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Bývam v byte v Prešove a už asi 2 týždne sa mi na plastovej v…
lrdk
Pred 3 rokmi
1
2
32
Ukončenie dlažby na terase
Ahojte, Na jar idem opravovať dlažbu po fušeroch. Terasa je oproti terénu vyvýšena o cca 10-15 cm.…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Zapojenie nového vypínača
Zdravim, potreboval by som pomoct zapojit novy vypinac, prikladam fotku zapojenia stareho plus sche…
chrobak7
Pred 3 rokmi
8
Žlté škvrny v trávniku
Dobrý deň, teraz na jeseň sa mi objavili na trávniku žlté škvrny. Trávnik som riadne pohnojil jesen…
houberto
Pred 3 rokmi
17
Výška poteru - betón
Ahojte, ideme dávať EPS, snažím sa chytiť výšky podľa laseru. Prikladám pravítko na rôzne miesta a …
terry25
Pred 3 rokmi
23
Nedokončenie kuchynskej linky, problém so stolárom.
Dobrý deň, Mám problém so stolárom ktorý mi prišiel namontovať kuchynskú linku, ktorú nedokončil a…
zitik_98
Pred 3 rokmi
28
Zateplenie na bridlicu
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať,či môžem sokel zateplovať rovno na bridlicu(kameň 7x15),alebo ju …
ondrej144
Pred 3 rokmi
3
Problém s tepelným mostom-asi
Pozdravujem všetkých profíkov aj laikov...potrebujem poradiť, v podkroví domu sa mi vytvára vlhka '…
bujdo
Pred 2 rokmi
1
2
33
Odvetravana fasada na zatepleny dom
Ahojte, Riesime rekonstrukciu kocky. V navrhu mame vrchnu cast oblozenu antracit doskami. Dom uz b…
wwwdesigncentrumsk
Pred 2 rokmi
5
Tepelne cerpadlo, spotreba
Ahojte. Chcel by som sa spytat kto mate tepelne cerpadlo v rodinnom dome s radiatormi, kolko mate c…
babadook
Pred 1 rokom
1
2
...
3
73
Žiadosť o vyjadrenie VVS - Východoslovenská vodárenská spoločnosť
Zdravím, akú žiadosť je potrebné poslať na VVS, ktorých vyjadrenie je potrebné k stavebnému povolen…
andrew26
Pred 3 rokmi
5
Inteligentná domácnosť
Dorbý deň, Chcem sa opýtať na využitie inteligentnej domácnosti v reálnom živote :wink: Čo odporú…
lvasko
Pred 2 rokmi
20
Sušička-zasobnik na vodu-ÚDRŽBA
Ahojte, ako sa staráte o zásobník na vodu pri sušičke? Ja som doteraz robila tak, že som vyliala vo…
thebandit
Pred 2 rokmi
13
Pouzite prudovych chranicov v praxi
ahojte ,ako mam v praxi rozumiest tomuto,...je to ok,?je to vytiahnute z tech.listu ku konkrtnemu t…
dedo758
Pred 3 rokmi
7
Kurenie klimatizaciou
Ahoj, chcem sa spytat tych ktory kurite teraz klimatizaciou ako casto sa vam prepina do modu Defros…
krasavec_estekrajsi
Pred 3 rokmi
12
Renovacia vnutornej omietky - vyspravnie + stuk
Zdravim, chcel by som sa opytat na spravny technologicky postup ako a cim urobit "medzi vrstvy" na…
milanatik
Pred 3 rokmi
1
Okna, dvere, garažova brana Wisniowski
Zdravim riesil niekto okna dvere garažovu branu od tejto firmy ? Nejake postrehy cena, kvalita, ryc…
marekpetruska
Pred 3 rokmi
1
Teplota v bojleri
Zdravim vospolok, viete mi poradit na bojleri tatramat 150l, ak je nastaveny termostat na E tak aka…
duzu
Pred 3 rokmi
4
Sprchový kút - akú farbu silikónu?
Ahojte, vopred sa ospravedlňujem za dosť smiešnu otázku :slight_smile: Mám však veľkú dilemu, akú…
borusek
Pred 3 rokmi
16
Prístrešok nad vchodovými dverami
Dobrý deň, poraďte ako rozumne dorobiť prístrešok nad vchod, prvá fotka je, ako je to na dome, druh…
hucina
Pred 3 rokmi
3
Nábytok - Okay Elektro - Kuchyňa?
Ahojte, máte niekto kuchyňu z Okay elektra? Majú teraz zľavy na nábytok a pozdáva sa mi, že ku kuch…
jankom7
Pred 3 rokmi
3
Stavebne puzdro
Dobry den, otvor na stavebne puzdro je o 1.5cm nizsi, ako projekt a tym padom vychadza len atyp puz…
peci100
Pred 3 rokmi
2
Spojenie väčšieho terasového okna z dvoch
Dobrý deň, prosím Vás, máte niekto praktické skúsenosti so spojeným väčším terasovým oknom? Okená…
lenkaa_p
Pred 3 rokmi
8
Diera pri stupackach
Dobry den, Chcem sa spytat s cim by som vedel urobit dieru do betonu a vyrezat diletacnu dieru pri …
saimon852
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
390
391
392
393
394
…