O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Spotreba elektrickej energie
Dobrý deň, vedel by my niekto povedať podľa pridanej fotky, koľko Kwh mám spotrebované na elektrome…
sarita510
Pred 2 rokmi
1
2
41
Rekonstrukcia stareho domu
Ahojte, kupili sme stary dom, ma 3 izby cca 80m², podlahy su obycajne dosky, doteraz sa tam kurilo …
mgx
Pred 3 rokmi
6
Kondenz kamerovy box
Zdravim, da sa toto nejako poriesit? Mam 4 kamery robi to len tento box na zapadnej strane. Dom rob…
crit
Pred 3 rokmi
6
WPC lamely - exterier domu
Dobrý deň prajem Máte niekto skúsenosť s WPC lamelovým sytémom? Chcel by som obzvláštniť fasádu d…
texno_lover
Pred 9 mesiacmi
10
Vinylová podlaha LVT EPC
ahojte, má niekto skúsenosť s vinylovu podlahou Decoflooring EPC (Expanded-Polymer-Core) - nosná do…
rompan
Pred 3 rokmi
2
Bungalov vs. poschodový
Dobrý den , uvažujeme nad stavbou rodinneho domu. Nevieme sa však rozhodnuť medzi týmito dvomi proj…
mackatakaczova
Pred 3 rokmi
14
Tekuta hydroizolácia
Zostalo mi jedno vedro gumoasfaltu. Túto vodár mi hovorí, že to mám minút na spoje lepenky, že nemu…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
10
Zvuky vane a wc
Máme urobenu kupelnu aj wc z 8/2021. Co sme sa nastahovali 5/2022 vsimla som si, ze pri vstupe do k…
anulienacka
Pred 3 rokmi
1
2
44
sponzor fóra
Máte niekto v okolí BA alebo TT krytinu Terran DANUBIA ClimaControl Moon?
Máte niekto v okolí BA alebo TT krytinu Terran DANUBIA ClimaControl Moon? Inak tie farby pôsobia na…
dorny
Pred 3 rokmi
1
Redukcia na komin 160 na 120
akú redukciu mi treba na komin prespor ktorý má vývod 160mm vnutorny rozmer a kachle su na 120 prie…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
10
Vyhadzovanie zásuvkového ističa + hlavného ističa
Dobrý deň, v byte po jednej veľkej odstávke elektriny v celom bloku (práci elektrikárov - v inom vc…
duzu
Pred 3 rokmi
13
Presvitajuce hmozdebky, problem?
Zdravim Vas, som v tomto uplny laik, ked mrzne alebo je vlhko presvitaju nam po celom dome hmozdenk…
rkorba
Pred 3 rokmi
1
2
35
Sikmy podorys pozemku
Ahojte, chcem sa poradit ak ma niekto dobry napad.. Som vlastnik takejto parcely , ktora ma "skosen…
wheel
Pred 3 rokmi
13
Piesok a heraklit v bytovke - čo s tým?
Ahojte, potrebujem poradiť. Kúpil som byt ktorý sa staval ešte v 60tych rokoch a po odstránení dre…
pepino3819
Pred 1 mesiacom
23
Vyspravenie drazok
Dobry den. Chcem sa spytat cim najlepsie vyplnit drazky po elektroinstacii v panelovom byte. Omietk…
purplesticks
Pred 3 rokmi
2
WOLF nastavenie dialkoveho modulu (termostatu)
Zdravím Vás priatelia, hľadám nejakého ochotného človiečika, čo by mi vedel poradit s kotlom wolf c…
poliacik321
Pred 3 rokmi
2
Smaltovaný alebo nerezový bojler
Dobrý večer priatelia, Mám na vás otázku, hlavne pre tých ktorí možno stáli pred rovnakou dilemou a…
mgx
Pred 3 rokmi
6
Drážky na káble a montážna pena
Ahojte, dával som si robiť klimatizáciu plus prípravu na vonkajšie osvetlenie. Vlastne sa urobili …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Firma na monolit okolie Čadca
Zdravim, máte niekto kontakt na firmu na monolit? Chcem celú garáž z liateho betónu. Ďakujem
rudy5
Pred 3 rokmi
10
Porfix, Solbet z PL
Ahojte, potrebujem poradiť :slight_smile: Prosím vás, ktorá firma (hľadám aj z Poľska) má aktuálne …
michandr
Pred 3 rokmi
1
Alternativa k firme Timbermax
Ahojte, chceli sme fasadu oblozit obkladom od Timbermaxu ale kebze nie a nie sa dockat cenovej pon…
wwwdesigncentrumsk
Pred 2 rokmi
10
Vzduchotesnosť domu
Mohli by ste napísať overené typy, ako čo najefektívnejšie dosiahnuť vzduchotesnosť ? Zaujímavé vid…
eagleowl
Pred 3 rokmi
8
Medzera medzi stenou a hornou kuchynskou skrinkou.
Čaute. Takto mi stolár nechal medzeru medzi stenou a hornou kuchynskou skrinkou. Že vraj to nespadn…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
1
2
32
Aliplast STAR 90
Dobry den, planujem vymenit okna a zaujal ma profil od Aliplastu STAR 90 na zaklade velmi dobrej h…
misop
Pred 3 rokmi
4
Regulácia elektrickej podlahovky
Ahojte, mám elektrickú podlahovku (folie), v každej izbe je termostat a neviem si rady si regulác…
stanno
Pred 3 rokmi
11
Medzera medzi stenou a hornou kuchynskou skrinkou
Čaute. Takto mi stolár nechal medzeru medzi stenou a hornou kuchynskou skrinkou. Že vraj to nespadn…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
3
Podomietkove baterie Grohe
Dobry den. Chcel by som sa spytat. Mam vsetko od Grohe v kupelnach. Mam podomietkove baterie 2kusy …
mgx
Pred 3 rokmi
12
Lacnejsia vstavana chladnicka
Ahojte, zhanam nejaku rozumnu kombinovanu chladnicku s cenovkou do/okolo 500eur. Chcel som lepsiu…
dendo015
Pred 3 rokmi
6
Aký koberec k sivej sedačke?
Zdravím, mám dve otázky, aby som sa už konečne pohla ďalej v zariaďovaní :slight_smile: poprosím o …
beba.k
Pred 3 rokmi
1
2
46
Klimatizácia do mini bytu s montážou
Ahojte. Zvažujem klimatizáciu do bytu 40m2, rada by som ňou aj kurila (mate skúsenosť?). Momentálne…
duzu
Pred 3 rokmi
12
1
2
…
393
394
395
396
397
…