Podomietkove baterie Grohe

Dobry den. Chcel by som sa spytat. Mam vsetko od Grohe v kupelnach. Mam podomietkove baterie 2kusy (sprcha,vana) a jednu vanovu normalnu. Problem nastava ze tie podomietkove su akesi divne. Riesil som to priamo cez reklamacneho technika grohe sle poslali ma do prdele zevraj chyba nastala s nasej strany. Chcem sa spytat ako to mate vy ostatny. Priamo s grohe alebo inymi vyrobcami. Vsetko by bolo super az na detail ze poskladane je to dizajnovoo pekne ale pouzivanie uz je vec druha. Kolecka(ovladace) mi suchaju o ten kryci plech( u man kocka tvar). A na jednej na sprche nemozem ani dat segerky lebo tam nato nieje plac takze ovladace niesu poistene a moze ich hocikto von vybrat zo steny.
Odpovedať
@marti183sk mne to pripada akoby si mal prilis hlboko osadene teleso. Ja som si montoval sam ale je pravda ze mam paku+tahaciu packu nie otocne prepinace.
Odpovedať
Profilova fotka
@marti183sk moc hlboko osadený ibox. Skúste dať dolu ten krycí plech a tak osadiť gombíky. Ak to pôjde, treba dať vyrobiť z tenkého nerezového plechu krytku. Ak nie,tak asi len búrať.
Odpovedať
@marti183sk Nech sa páči,... a spoznávaš prvý z "bónusov" podomietkových zariadení. Osobne vôbec nechápem, čo ľudia sledujú alebo získajú napr. podomietkovými batériami, keď teraz namiesto dobre prístupnej klasickej batérie majú na stene veľkú nerezovú placku s vystúpujúcimi tlačidlami.
Odpovedať
@igorkoo mam to teraz bez nehosn funguje to spravne. Ale stym nema nic hlbka.to je ten problem. Keby je hlboko tak mi nedociahne ovladanie vnutro tie zubky. Mam jednu predlzovaciu sadu. Takze toto je no problem. Problem nastal niekde inde a neviem kde. Grohe to ma hlboko u pizdy
Odpovedať
@petersd neviem mne sa to paci je to take ine. Doma u rodicov mame grohe ale bezne klasiku proste. Ja som chcel podomietkovy system nemas tam tu blbu trubku na hlavicu sprchy atd. Akoze to je pohode len keby to ovladanie islo tak ako ma za tie peniaze. Podla mna je niekde problem a neviem ci nema grohe zle vylisovane/odliste tie krycie plechy. Podla mojho nazoru su hrubsie a preto to nepasuje tak ako ma. Ja som cakal ze medzi olechom a kolieskom bude daka plastova podlozka aby sa tieto dva mechanizmy spolu nedotykali. Mylil som sa
Odpovedať
@marti183sk Proti individuálnemu gustu nemám žiaden komentár. Ono je to v tom, že niečo síce nevyzerá extra moderne, ale je to bežná PRAKTICKÁ klasika, s dobrým prístupom, opraviteľnosťou, zameniteľnosťou, a hlavne cenou... No a potom je tu niečo moderné, s inovatívnym technickým riešením, unikát, ničím nenahraditeľný, všetko musí byť len také, aké to musí byť... a s extra cenou. Nuž, teda zákazník, vyber si... (Pozor, nie je to len pri batériách)
Odpovedať
Profilova fotka
Pred 5-timi rokmi som montoval Grohe Cube 34506000 - pravdepodobne predchodca. Detto svokra-ziadne skrabance. Krutiace stvorce su plastove, ale krycia doska je kov. Nic nezanechava ziadnu stopu, ale prevedenie je odlisne. Co som si pozrel video k tvojmu modelu, pripada mi to ze aj podomietkove teleso je uz z plastu. K tvojmu problemu, tiez si myslim ze nespravna montaz->utopeny box. Grohe je na toto extremne citlive. Ak budem montovat nabuduce, tak uz radsej Kludi ci Hansgrohe. Pri WC podomietke len geberit.
Odpovedať
@mgx preco len geberit? Ja mam nakupene Grohe a este som to nemontoval 😞
Odpovedať
Profilova fotka
@vykricnik mam grohe, kvoli pneumatickemu tlacitku. geberit je lepsi.Pochopis po 5tich rokoch...
Odpovedať
@mgx ako myslis ze preco ma stym nieco utopene teleso? To ked je utopene a nedociahne ti ten kolicek tak kupis predlzovacie a fungujes. To co je na stene namontovane tak to vlastne urcuje polohu ovladacov. Natom to je vsetko uchytene
Odpovedať
Profilova fotka
@marti183sk zial, netusim ako je to konstrukcne vyriesene u teba. co vidim, je ze predtym bol pod ovladacom taka kocka, ta tam teraz nie je...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?