O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Klimatizácia do mini bytu s montážou
Ahojte. Zvažujem klimatizáciu do bytu 40m2, rada by som ňou aj kurila (mate skúsenosť?). Momentálne…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Montaz okien
Zdravím, nedávno nám montovali okná a nie sme veľmi spokojní s osadením. Vie mi niekto povedať či j…
majo2207
Pred 3 rokmi
10
Maľovanie novostavby bytu
Dobrý deň, ideme preberať novostavbu bytu. Ten je v štandarde, omaľovaný 3 vrstvami Primalexu 91p…
peterbabinsky
Pred 3 rokmi
17
Plynar Nitra
Ahojte, je tu plynar- naozaj človek čo sa tomu venuje, má teda aj pečiatku a vedel by zapojiť plyno…
sykorka_
Pred 3 rokmi
1
Ako dat dole okno/panty, ked okolo nich fuci?
Dobry den, mame taketo okna a stale citim chlad, ktory vpravo dole prechadza. Snazil som sa velmi …
robcin
Pred 3 rokmi
4
Poraďte majstri
Ahojte potrebujem poradiť. Chcel by som položiť plávajúcu podlahu bez dilatácie vid obrázok. Jedna …
turbot
Pred 3 rokmi
3
Vodar PB a okolie
Zdravím, má tú niekto kontakt na šikovneho vodara/kurenara z okolia Považskéj Bystrice.
rudy5
Pred 3 rokmi
6
Celoročné vonkajšie vianočné osvetlenie
Ahojte, má prosím niekto svetielka na dome v takomto style ako na foto? Že niesu “cencúle” ale len …
zipsuliak
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
61
sponzor fóra
Dat kompozitnu podlahu aj pod vstavane skrine?
Zdravim borci. Idem pokladat kompozitnu podlahu od Eggeru GreenTec Dub Monfort. Otazka ci ju dat aj…
solidway
Pred 2 rokmi
1
2
33
Odkúpenie podielu pozemku
Ahojte, chcem sa Vás spýtať či by ste nevedeli poradiť náhodou... Kúpili sme pozemok na výstavbu R…
chrobak7
Pred 3 rokmi
20
Terasa postavená na trativode?
Ahojte, chcem sa spýtať ako sa postupuje ak chceme na mieste kde je starý trativod bez toho aby sme…
nikushka2521
Pred 3 rokmi
5
Čo poviete na návrh steny v sprchového kúte?
Zdravím. Potrebovala by som poradiť s návrhom steny sprchového kútu. Stena má v kúpeľni oddeľovať…
44olina
Pred 3 rokmi
12
Môžem postaviť 8 metrov široký dom na 10 metrov širokom pozemku?
Zdravím mam 10 m široký pozemok . Napravo ani naľavo od mojho pozemku niesu domy . Pred stavbou bud…
moratibru
Pred 3 rokmi
17
Kondenz z vetrania kanalizácie
Ahojte, odvetravanie kanalizacie a rúra od ventilátora (spätnú klapku mam) spôsobuje kondenz na …
itgospa
Pred 3 rokmi
4
Screenova roleta na prilezitostne vyhrievanu terasu cez zimu
Zdravim, ten kto ma tak ma zaujima len info aku priepustnost svetla ste zvolili a ci Vam to vyhovuj…
turbot
Pred 3 rokmi
3
Dlažba na terče
Zdravim, Chcela som sa spytat, ci poznate firmu alebo zivnostnika, ktory montuju dlazbu na terce? …
aces
Pred 2 rokmi
11
Regulácia podlahového kúrenia
dobrý deň, chcel by som sa poradiť ohľadom regulácie podlahového kúrenia na dvojpodlažnom dome. oba…
mgx
Pred 3 rokmi
10
Masívny stôl
Nemáte niekto tento stol z masívu zo sconta ide mi o to že povrchová úprava je olejová nie lak tak…
juraj363
Pred 2 rokmi
1
2
37
Romotop Laredo Akum - " kovový chemicky " zápach
Ahojte Toho roku som si kúpil hore spomínané kachle . Mam však problém pri zakúrení a počas kúren…
milan1981
Pred 1 rokom
6
Stavebny otvor Ytong/Porfix - zima
Ahojte, ako ste riesili stavebny otvor pri Ytongu/porfixe? zostali mi tam drazky a potrebujem ich n…
okro1
Pred 3 rokmi
13
Skladba zateplenia povaly a strechy
Dobry den, Chcel som s poradit ohladne skladby izolacie strechy a povaly. Medzi izbu a povalou bu…
vykricnik
Pred 3 rokmi
1
Omietky v zime bez kúrenia
Môžem robiť teraz omietky v dome keď nemám ešte spustené kúrenie ? Bude to schnut či racej stim poč…
budix
Pred 3 rokmi
3
Zvysenie akumulacie kotla
Ahojte..mam taku myslienku,prevratna asi veru nebude..ale..mam plechovy kombinovany kotol na ekohra…
frantisekca
Pred 3 rokmi
6
Kúpa kotla - skúsenosti a rady
Dobrý deň,som laik tak sa do toho moc nerozumiem ale skúsim popísať našu situáciu ,máme úplne asi t…
daralbajda
Pred 3 rokmi
20
Nater betonoveho stropu
Mam otazku ako osetrit respektive cim natriet priznany strop z betonovych panelov v starsom rodinno…
kejsix
Pred 3 rokmi
4
Fotovoltika montáž cena
Ahojte. Neviete mi poradiť ako sa pohybuje cena za montáž fotovoltiky za 1kw? Vyslovene že za montá…
emilia25
Pred 3 rokmi
18
Umývačka riadu - hrdzavie vnútro
Ahojte, potreboval by som poradiť s umývačkou riadu. Po roku sme si všimli, že sú vo vnútri umýva…
robcin
Pred 3 rokmi
14
Elektricke kúrenie
Dobrý deň mám otázku mám dvoj poschodový dom 259m2 všade mam podlahové kúrenie rozmýšľam vykurovať …
dexter89
Pred 3 rokmi
1
2
59
Tepelne cerpadlo Panasonic
Dobrý den, chcem sa informovať či náhodou niekto nemá skúsenosť máme doma TČ panasonic aqarea prevá…
mgx
Pred 3 rokmi
2
Revízna/čistiaca/ šachta
Dobrý den.Chcem sa opýtať,kto je povinný dodat a zaplatiť revíznu šachtu na pripojenie sa na mestsk…
trof
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
394
395
396
397
398
…