O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Murovana garaz z DT
Ahojte, rad by som Vas poprosil o kontakty, popripade Vase skusenosti s konkretnou firmou, ci parti…
nbu1234
Pred 3 rokmi
4
Plesne
Ahojte, prosím o radu, v byte sa mi každú sezónu zimnú robia plesne, mam dvojizbový prízemný byt, …
ascidand
Pred 3 rokmi
12
Nastavenie zaluzii
Zdravim nevie ktosi poradiť ak nastavit na vonkajsich zaluziach dovieranie aby nebuchali. Drue nam …
chrobak7
Pred 3 rokmi
6
Lukerstav Oravská Lesná
Ahojte, máte niekto skúsenosť s firmou Lukerstav ? dostali sme lepšiu ponuku na dvere ako inde, ale…
1bubko2
Pred 2 rokmi
3
Studniar Skalica
Dobrý deň môžem vedieť máte niekto skúsenosti so studniarom Skalica s pánom Polákom? Ďakujem
januska8993
Pred 3 rokmi
1
Fotovoltaika alebo nie
Planujem rekonštrukciu domu. Uvažujem nad rôznými spôsobmy vykurovania a teda ak sa to oplatí, nain…
mgx
Pred 1 rokom
1
2
...
...
10
11
309
Kari sieťovina
Zdravím, Je potrebné dávať do základovej dosky kari sieť pri oboch povrchoch, alebo postačuje iba…
m_martin
Pred 3 rokmi
11
Projektant/ka, okolie NZ, NR...
Ahojte, posunte mi prosím kontakt najlepšie na základe osobnej skúsenosti na šikovného projektanta …
cukrik25
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Montaz vchodovych plastovych dveri
Ahojte, idem si sem po radu s montazou plastovych vchodovych dveri. Popisem situaciu : dvere plasto…
lobogo1
Pred 3 rokmi
2
Kúpiť nový, alebo prerobiť starý?
Ahojte. Máme 3 izbový byt skoro v centre mesta, veľký rozlohovo, ale prízemný, dispozične veľmi do…
sebasto
Pred 3 rokmi
19
Betónové oplotenie
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s firmou Profil Invest ? Ja poznám len bratovho suseda čo si nechal…
michaelarecht
Pred 3 rokmi
14
Zelenadomacnostiam 2022/2023
Ahojte, prosim o info tych co si tento rok vybavovali dotaciu na TC. Dokaze firma co montuje tep. c…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
5
Chladnička - úzky priestor
Ahojte, zariaďujem kuchyňu a narazil som na drobný problém s chladničkou. Jediné miesto kam ju môže…
lifelike
Pred 3 rokmi
16
Obnov dom / obnovdom - dotacia na uz vydane stavebne povolenie
Chceme cerpat dotaciu z vyzvy MZP - obnov dom pri rekonstrukcii starsieho domu. Kedze menime strech…
rado1972
Pred 2 rokmi
14
Obraz/plagat do ramu
Ahojte odporucte prosim predajnu/eshop kde sa daju kupit pekne obrazy pripadne plagaty do ramu..Nas…
pirhina
Pred 3 rokmi
9
Centralny vysavac skusenosti kto ma doma
Zdravim mam spravenu pripravu komplet v dome na CV aj so zasuvkami no byvam uz 3 roky bez neho a k…
pistikus
Pred 2 rokmi
5
Hľadáme firmu na stavbu domu
Zdravim viete mi poradiť spoľahlivu firmu ktorá by nám postavila dom ?? Najlepšia z vlastnej skúsen…
vermantechnology
Pred 3 rokmi
7
Laminátová podlaha od kronostep
Dobrý den, Nemáte niekto skúsenosť s podlahou od tohto výrobcu ?
lucka_155
Pred 3 rokmi
1
Vlhký roh mura.. Prosím o radu!!!
Pozdravujem priatelia...Tento tyzden sme malovali v dome este nebyvame no temperujeme na 18-19 stup…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
19
Plechová garáž pri kolaudacii
Ahojte. Chcem sa opýtať či mi viete poradiť. Môže byť plechová garáž položená na štrku vzdialená od…
janap358
Pred 3 rokmi
3
Dvere do bytu netesnia
Ahojte. Poviem hneď na začiatok, že som žena😄, ktorá sa do takýchto veci veľmi nerozumie. Ale som v…
megs8
Pred 3 rokmi
4
Je ťažké poskladať kuchyňu Ikea?
Ahoj, kúpili sme z mužom kuchyňu z Ikei a vypýtali si od nás 1100€ za montáž. Čo neexistuje. Moja o…
evanial
Pred 3 rokmi
16
Vyspravka omietok a malovanie Trnava
Dobry den Stale zvazujeme ci si najat firmu alebo svojpomocne si v novostavbe RD opravit omietky a …
dooscoby
Pred 3 rokmi
6
Nadrz na dazdovu vodu
Ahojte,chcem sa poradit,nebolo by mozne pouzit vodomernu sachtu ako nadrz na dazdovu vodu?Cena je s…
frantisekca
Pred 3 rokmi
6
Prefukuje spod okna
Dobry den, idem si k Vam po radu. Mam menene okna v ramci rekonstrukcie bytu. Teraz ako zacali mraz…
dodok
Pred 3 rokmi
13
Kurenie teplovodným krbom
Dobrý deň. Chcem sa informovať, ako by som zvýšil objem teplej vody, keď mám krb s 5L výmenníkom, n…
matejb96
Pred 3 rokmi
3
Strop v podkrovi-ako na to?
Ahojte, zateplujem podkrovie, skladba len pre info plech, stresna folia, Isover lamda 0.33 hrubka 3…
vlado0991
Pred 3 rokmi
1
Xiaomi robotický vysávač Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro máte niekto ?
ako ste spokojný ? či radšej odporúčate iný https://www.mall.sk/roboticke-vysavace/xiaomi-robotick…
ricir
Pred 3 rokmi
2
Dvere so skrytými zárubňami
Zdravím, Rozmýšľam nad podobnými dverami so skrytými zárubňami, chcem sa spýtať, dajú sa dať aj do…
evanial
Pred 3 rokmi
7
Mimoriadna splátka raz mesačne cez GEORGE
Dobrý deň, minulý rok koncom septembra som refinancoval hypotéku v SLSP. V zime som si všimol "akci…
tom_hardy
Pred 3 rokmi
14
1
2
…
395
396
397
398
399
…