Vyspravka omietok a malovanie Trnava

Profilova fotka
Dobry den Stale zvazujeme ci si najat firmu alebo svojpomocne si v novostavbe RD opravit omietky a vymalovat lebo mame asi ako kazdy obmedzeny rozpocet. Zatial mame ponuku 1€ m2 penetrak, 2.6 malovanie na bielo, 4€ m2 vyspravka omietok, 5€ m2 stierkovanie stropov. Popripadne ak poznate sikovneho majstra v ramci TT kraju co ma rozumne ceny poprosim kontakt kludne do IP. Popripadne ak ste si to robili svojpomocne comu sa vyhnut a naco si dat pozor. Poziciaval si niekto aj striekaciu pistol ci ste valcekovali?
Odpovedať
Ako za maľovanie mi to prídu celkom normálne ceny. Za stierkovanie stropov priam vynikajúce vždy ide o to čo človek od toho očakáva. Keď je človek čo to robí deň čo deň iste to spraví v lepšej kvalite lebo má prax. Ohľadom tých opráv ide o to o aké sa jedná poškodenie hlboké alebo plytké. Pri maľovaní hlavne dôkladne dodržať technickú prestávku medzi penetraciou a maľovaním.
Odpovedať
@dooscoby 1€ a 2,6€ to je cena aj s materiálom áno? Alebo len práca ? 🤔
Odpovedať
@dooscoby ešte otázka, aké to máš omietky sadra alebo vapennocementove?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj s materialom aspon si myslim, nevraveli nic navyse za farbu. Ako co som pozerala je to taka plus minus bezna cena. Omietky su sadrove. Este v tej cene vyspravok je 2xpacok vraj to zjednoti povrch, ale niekde som nasla starsie diskusie, ze sa to pouziva skor na vapennocementove omietky, ale nie som odbornik tak neviem posudit ci to treba alebo je to zbytocne. Lebo chcu penetrovat, potom opravit oderky, skrabance, natiahnut pacok, znovu penetrovat a potom malovka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako dom je malinky, ale aj tak je to plus minus okolo 450m2 povrchu steny, strop aj ked je mi jasne, ze technicku, komoru, satnik, kupelna, wc dame len vymalovat tak isto za kuchynskou linkou, ale aj tak mi to pride vcelku dost dat plus minus jeho odhadom okolo 700-800€ za opravu omietok. Niekto berie hodinovu sadzbu, ak by som zobrala 10€ za hodinu tak mi to pride 80 hodin prace co si nemyslim, ze az tolko by mala trvat ta oprava tych omietok. Budem musiet este niekoho najst a porovnat to. Lebo nam to nesuri, mame cas na rozhodovanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?