Hľadáme firmu na stavbu domu

Zdravim viete mi poradiť spoľahlivu firmu ktorá by nám postavila dom ?? Najlepšia z vlastnej skúsenosti ďakujem . Najlepšie okres TT,NR,BA
Odpovedať
@magdalenka_20 dobry den, mam pozitivne skusenosti s firmou stav-aj sro. 0910 274 851 - volajte sú z TT / možnosť vidieť veľa zrealizovaných stavieb v okolí /
Odpovedať
Profilova fotka
@magdalenka_20 dobrý deň, venujeme realizáciam drevostavieb (zo SIP panelov) - zaujímala by Vás aj takáto možnosť? Projekt staviame iba do hrubej stavby - viď foto / následne si klient môže riešiť ďalšie postupy svojpomocne alebo dodávateľsky a ušetriť tak peniaze prípadne rozložiť investíciu v dlhšom časovom slede. Ak máte projektovú dokumentáciu na murovaný dom - vieme si ju prerobiť na náš systém viac o nás na webe.
Odpovedať
@vermantechnology to akoze za 2 dni zbuchate stavbu, zoberiete peniaze a potom zakaznika nechate, nech sa dalsich x mesiacov natahuje s x profesiami? To znie lakavo.
Odpovedať
Profilova fotka
@bigjamajko dobrý deň. Nerozumiem Vašej reakcii a zhodnotenia. Každému stavebníkovi (investorovi) vyhovuje niečo iné a podľa toho volí svoj výber realizátora. Kto chce projekt na klúč - ten si nás neobjedná, prípadne to riešime subdovávkou pre firmu a ďalej pokračujú bez nás. Z našich stavieb / projektov mi vychádza jasne, že klienti dobre vedia čo robia, akonáhle my ukončujeme svoju činnosť - idú po nás ďalší remeselníci. Čiže zhrniem to jasne a z praxe, nemáme pocit, že by sme zo stavby zdrhli a nechali niekoho, aby sa trápil. Po každom projekte sme ešte s majiteľmi v kontakte a na záver nám posielajú foto hotového domčeku. Prípadne ak sú nejasnosti - volajú nám a vysvetlujeme čo a ako, ale toho je skutočne minimum. Zameriavame sa a vykonávam to, čo vieme najlepšie.
Odpovedať
@matus27 máte aj ich webovú stránku??
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte doplním že my sme z Nitry / už mi to nejde vložiť (upraviť) do príspevkov vyššie. S príapdným záuejmcom sa vieme osobne stretnúť a vysvetliť + ukázať aj priamo rozostavané projekty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?