Odpoveď na príspevok od dexter89:
@iamriso treba objektívne povedať, že tie nabíjač… @dexter89 je aj na toto riešenie v DE je povinnosť že nové nab. musia mať platobný terminál,alebo na hotovosť a už aj v A ich je veľa, ale ak máš appku máš to o nejaký cent lacnejšie, ved to vidíš všade,prídeš do kauf a ked máš ich appku, tak hned máš nejaký ten cent k dobru😃 všetci čo niečo ponúkajú si myslia že ľudia majú asi kopec času aby sedeli na telefone a prehrabovali sa v appkách,toto je cesta a pritom vozidlo nemá ani kolesáOdpoveď na príspevok od zacik:
@somebody mozes prosim rozpisat dovody pre ktory … @zacik Nuž ako sa hovorí, za všetkým hľadaj peniaze. Môj prvý elektromobil bol vyslovene určený do mesta, ikeď s určitým kompromisom zvládal aj dlhšie trasy. Prišla doba, kedy som potreboval vymeniť auto, pričom požiadavka bola max. 25 000 EURO, veľkosť Golf/Octavia a raz týždenne dlhšia cesta na opačný koniec Slovenska cca 300 km. Samozrejme nechcel som urobiť ústupky komfortu, takže vprípade elektromobilu bola moja požiadavka, aby aj v zime na diaľnici som zvládol 300 km v rozpätí batérie 10 - 80 %. Takže je jasné, že v tejto cenovej kategórii elektromobil jednoducho nekúpim a jazdenku som kupovať nechcel, rovnako ako vlastniť len elektromobil do mesta a ICE na dlhé cesty. Elektromobil je skvelá voľba do mesta, alebo blízkeho okolia. Ak to niekoho baví často zastavovať z dôvodu nabíjania, tak aj k moru s malou batériou to zvládne. Mňa to bavilo možno prvé 2 - 3 roky, potom ma to už obťažovalo a vrátil som sa späť k ICE. Pri diaľničných jazdách sú náklady tankovanie vs. nabíjanie podobné, takže to neriešim. Ideálne auto neexistuje, v niečom je lepší elektromobil, v niečom ICE. Každý nech si vyberie, čo mu vyhovuje.Odpoveď na príspevok od matko101112:
@dexter89 je aj na toto riešenie v DE je povinnos… @matko101112 maglev? 😀👍 Neviem čo je budúcnosť uvidíme vzhľadom na súčasnú situáciu vo svete možno naspäť konské povozy