O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prosím o referencie na kvalitnú firmu, prípadne partiu živnostníkov na realizáciu fasády okolie BB
Dobrý deň, ahojte prosím o kontakt na kvalitnú firmu, prípadne partiu živnostníkov ktorý sa zaobera…
milan_krnac
Pred 2 rokmi
1
Tip na rýchlorastúci ihličnan, ktorý nemá invazívne korene
Chcel by som na dvor zasadit nejaky ihlicnan ktory bude mat urcite aspon 6m a viac a nebude mu to t…
peto222
Pred 2 rokmi
1
Rada-na stene
Ahojte.... Neviete nám poradiť.Bývame v byte už 10 rokov a nedávno nám začala vypukať stierka a čas…
wolodymyr
Pred 2 rokmi
7
Umiestnenie zásuvky vedľa indukčnej dosky
Zdravím, chcel by som sa opýtať či je problém ak sa umiestnili zásuvky hneď vedľa indukčnej váženej…
megdesign
Pred 2 rokmi
12
Zapach z odtoku v sprche/zistenie priciny
Zdravim, Nachadza sa tu prosim nejaky sikovny vodar, ktory by vedel zistit pricinu zapachu zo sprc…
epto
Pred 2 rokmi
13
Ako prehrávať hudbu cez zosilňovač ?
Mám stereo zosilňovač + reproduktory z roku 1972. Momentálne prehrávam audio súbory cez PC, ktorý m…
lineaxena
Pred 1 rokom
1
2
...
3
86
Montáž parapetov
Zdravim majstrov, Chcem vás poprosiť o radu ohľadom montáže vnútorných parapetov. Pod parapetom mi …
jumt
Pred 2 rokmi
7
Ako sa počíta cena za m2 domu?
Ahojte, ak sa pocita cena za m2, tak sa to počíta ploch domu? My máme poschodový 203m2, ale zastava…
taana
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
81
sponzor fóra
Stavebna firma odporucte
Dobry den, hladam stavebnu firmu na kompletnu rekonstrukciu rodinneho domu v okrese Nove Zamky. Vie…
zdennicio
Pred 2 rokmi
17
HDO vyhadzuje prudovy chránič
Ahojte z deje sa mi divná vec. Sem tam mi pri zapnutí elektro kotla cez HDO vyhodí prudovy chránič.…
megdesign
Pred 2 rokmi
1
2
48
Kuchynske naradie + noze
Zdravim, zariadujem kuchynu a vyberam nejake cenovo rozumne kuchynske naradie + noze. V buducnosti…
burdorka
Pred 2 rokmi
1
2
33
Da sa niecim utesnit rurka v betone?
podlahovka niekde pusta vodu, neda sa zistit kde. pri betonazi asi schytala niekoho bagandzou alebo…
kosto13
Pred 2 rokmi
17
Význam farby ikonky pri ohrievaci Drazice
Mam elektrický zásobníkový ohrievač vody Drazice a v aplikácii na ovládanie ikonkami volím kedy ohr…
giorgo
Pred 2 rokmi
4
Fotopasca na pozemok
Dobry den, Vedeli by ste mi prosim odporucit fotopascu na ochranu pozemku/domu pocas vystavby? Idea…
panak
Pred 2 rokmi
17
Rozmiestnenie nábytku
Dobrý deň vedeli by ste my poradiť ako najlepšie umiestniť nábytok v obývačke
domi1818
Pred 2 rokmi
18
Aké sú ceny za vnútorné omietky?
Ahojte.Ako sa pohybuje cena vnútorné omietky rodinný dom. za robotu m2 Ďakujem
slavka2728
Pred 1 rokom
24
Odstránenie zvyškov lepidla z betónu po odlepení starého linolea.
Dobrý deň. Ako odstrániť zvyšky lepidla po odlepení starého linolea ? Je to taká tenká vrstva - si…
1renata101
Pred 2 rokmi
7
Vaňa s panelom- realne foto
Ahojte, Rozhodujeme sa medzi oblozenim vane s dlazbou alebo vane s panelovym krytom. Vanu s obklad…
whitema
Pred 2 rokmi
2
Kvalitna biela farba na SDK
Ahojte, aku bielu farbu by ste odporucili na striekanie SDK? Dakujem
kebabstar
Pred 2 rokmi
7
Hodiny v RD
Dobrý deň, chcem sa spýtať ohľadom hodín v RD na chodbe, viď.obrázok. 1.Jedná sa mi o to, či sa dá …
michalko14
Pred 2 rokmi
23
Elektricke kúrenie v rodinnom dome
Ahojte idem si po radu mám dvoj poschodový dom 250m2 zvonku zateplený 20cm polystyrén mám teplovod…
jedendvatri
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
5
6
158
Bojler v kuchyni
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s bojlerom v kuchyni. Chceme si dať uro…
thekatulka14
Pred 2 rokmi
3
Zapojenie zasuvky
Zdravím ľudia, nie som elektrikár a chcel by som si vymeniť dvojzasuvku kde je 6 kablov. Chcem ju p…
petersd
Pred 5 mesiacmi
1
2
...
3
83
Predstenova montáž WC
Vie mi niekto poradiť nejakú spoľahlivú značku model predstenoveho wc? Nemyslím mysu. Geberit/Jika/…
tomasuli
Pred 2 rokmi
8
Zaseknuté okno
Zdravím, chcem sa opýtať, či máte skúsenosť s podobne zaseknutým oknom. Prelúskala som sa viacerými…
es_ter
Pred 1 rokom
12
Dava sa poter aj pod okna a dvere??
Dobry den, potreboval by som si len potvrdit, ci je dovolene davat poter aj pod buduce okna a dvere…
blacksr
Pred 2 rokmi
13
Ceny bytov v Bratislave 2023
Čo myslíte, že sa bude diat s cenami bytov v Bratislave v roku 2023? O koľko by mohli klesnúť?
haciendman
Pred 2 rokmi
24
Akú vaňu do maličkej panelákovej kúpeľne?
Zvažujeme vaňu, ktorá má jeden zaoblený oblúk a 3 rohy, teda spredu zaoblená, bez obkladu. Ma však …
edberg
Pred 2 rokmi
22
Trvalky k trávniku
Ahojte záhradkári. Prosím o radu. Plánujeme vysiat trávnik v jednej časti záhrady. Od suseda nás d…
dasena82
Pred 2 rokmi
20
Rezanie do fasády
Čaute,mám otázku,ako najlepšie a najsetrnejsie rezať do fasády ? Omietka lepidlo sieťka polystyrén.…
jumt
Pred 2 rokmi
7
1
2
…
380
381
382
383
384
…